Προγραμματισμός και παιχνίδι για το μέλλον

Χώρος δημιουργίας μελλοντικών πρωταθλητών

Στη Νοτιοδυτική Γερμανία, ένας ιδιαίτερος αθλητικός σύλλογος γκολφ βοηθά στην ανάδειξη της επόμενης γενιάς ταλαντούχων ερασιτεχνών και επαγγελματιών παικτών. Τα εύσημα για τη διασφάλιση ότι τα γήπεδα γκολφ, οι πολυάριθμοι χώροι εξάσκησης και ο γύρω χώρος είναι κατάλληλα για τον σκοπό που επιτελούν ανήκουν στον Hector Zapata, φροντιστή γηπέδων γκολφ για τις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις του St. Leon-Rot…

Ένα όραμα τελειότητας

Ένα όραμα τελειότητας

Το St. Leon-Rot έχει δημιουργήσει σε όλη την Ευρώπη τη φήμη ενός από τους πιο επιτυχημένους και καινοτόμους οργανισμούς γκολφ, ειδικευόμενος στην ανάδειξη ταλαντούχων παικτών και προπονητών. Ένας μοναδικός προορισμός τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους παίκτες, η ακαδημία γκολφ του οργανισμού αυτού παρέχει απαράμιλλη εκπαίδευση σε όσους επιθυμούν να βελτιωθούν σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού. Η προσφορά της καλύτερης δυνατής γκάμας αθλητικών επιφανειών αποτελεί μια ευθύνη, την οποία ο Hector Zapata παίρνει πολύ σοβαρά.

 • HECTOR ZAPATA

   

   

   

  Φροντιστής γηπέδου, St. Leon-Rot

  «Παίκτες κάθε ηλικίας και επιπέδου ικανοτήτων επιθυμούν να βελτιωθούν στο παιχνίδι και γι' αυτό η ακαδημία και οι πιστοποιημένοι PGA εκπαιδευτές μας βρίσκονται εδώ για να τους βοηθήσουν. Η δημιουργία και η συντήρηση επιφανειών χλοοτάπητα και των γύρω περιοχών αποτελεί καθήκον της ομάδας μου προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.»

  LESLIE PILLIER

Εξατομικευμένα γήπεδα γκολφ

Η εξατομικευμένη εκπαίδευση μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο σε εξατομικευμένες εγκαταστάσεις και για τον λόγο αυτό οι βραβευμένοι αθλητικοί χώροι στο St. Leon-Rot αποτελούν πάντα την πρώτη επιλογή. Το St. Leon είναι ένα γήπεδο γκολφ τύπου link, που θυμίζει τους αθλητικούς χώρους στη Σκωτία και την Ιρλανδία, και από το 2011 έως το 2015 ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού Golf Journal ως το δημοφιλέστερο γήπεδο γκολφ της Γερμανίας. Το γειτονικό Course Rot έχει επίσης κερδίσει το ίδιο βραβείο τα προηγούμενα 11 συνεχή έτη. Ωστόσο, αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου…

«Εκτός από τα δύο γήπεδα γκολφ πρωταθλημάτων, έχουμε ένα ελκυστικό γήπεδο με εννέα τρύπες, το οποίο παρέχει στους παίκτες ιδανική ευκαιρία εξάσκησης ενός σύντομου παιχνιδιού. Αυτό είναι σπουδαίο για αρχάριους και νεότερους παίκτες, αποτελώντας το επόμενο στάδιο από το παιδικό γήπεδο με τέσσερις τρύπες, το οποίο πιστεύουμε ότι θα είναι η αφετηρία για τους μελλοντικούς πρωταθλητές!»

7700a-προγραμματισμός-και-παιχνίδι-για-το-μέλλον
2750-e-cut-υβριδικό-προγραμματισμός-και-παιχνίδι-για-το-μέλλον
7700a-προγραμματισμός-και-παιχνίδι-για-το-μέλλον

Πορεία με σκοπό την τελειότητα

Το St. Leon-Rot είναι αφοσιωμένο στην προπόνηση και αυτό υπογραμμίζεται επίσης από τον εντυπωσιακό χώρο εξάσκησης φωτιζόμενο με προβολείς (με 134 σημεία εκκίνησης), καθώς και από την εγκατάσταση εξάσκησης Wedge-o-Drom (καλύπτοντας μια επιφάνεια 20.000 m²). Εκεί υπάρχουν επίσης: επτά χλοοτάπητες με στόχο και παγίδες με άμμο, δύο ιστοί ύψους 30 m για εξάσκηση του ‘αριστερόστροφου’ και του ‘δεξιόστροφου’ χτυπήματος στο μπαλάκι, ένα κυματιστό σημείο εκκίνησης και μια μεγάλη, επίπεδη παγίδα με άμμο γηπέδου γκολφ. Όταν σε όλα αυτά προσθέσετε μια επιφάνεια 1.600 m², αποτελούμενη από έναν κυματιστό χλοοτάπητα για μονά χτυπήματα, δύο χλοοτάπητες για κοντινά και χαμηλά χτυπήματα και δύο χλοοτάπητες για χτυπήματα με περιστροφή στον εγκάρσιο άξονα, είναι σαφές ότι αυτός είναι ο ιδανικός προορισμός για τη βελτίωση στον αγώνα με καταμέτρηση και άθροιση όλων των χτυπημάτων, τη μείωση των μειονεκτημάτων στις δεξιότητες και ίσως την ανακάλυψη ακόμα και νέων ταλέντων.

“Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος παίκτης, ο χώρος εξάσκησης, οι χλοοτάπητες για μονά χτυπήματα και δέκα χλοοτάπητες με παγίδα άμμου που διαθέτουμε παρέχουν τις ιδανικές συνθήκες εξάσκησης για τη βελτίωση σε κάθε είδους χτύπημα. Είμαι υπερήφανος που διασφαλίζω ότι οι αθλητικές επιφάνειες βρίσκονται σε άριστη κατάσταση ώστε να καθίσταται δυνατόν κάτι τέτοιο.”

Σε αρμονία με τη φύση

Το τοπίο του St. Leon-Rot διαθέτει άλσος, λιβάδια, εμπόδια νερού, περίτεχνες παγίδες μα άμμο και κυματιστές πλαγιές. Αυτό σημαίνει ότι ο Hector και η ομάδα του βασίζονται έντονα σε μια γκάμα εξοπλισμών της John Deere για να διατηρούν τα υψηλότερα στάνταρ γκολφ και το πανέμορφο περιβάλλον. Τα χορτοκοπτικά πεζού χειριστή συγκαταλέγονται στα αγαπημένα του εργαλεία, καθώς το φινίρισμα είναι ‘άριστο, τόσο για τους χλοοτάπητες όσο και για τους φροντιστές γηπέδων γκολφ!’ Ωστόσο, για την κάλυψη μεγάλων επιφανειών με μεγάλη ταχύτητα και κορυφαία ποιότητα, πάντα επιλέγει το μοντέλο 2750.

“Το τελευταίο μοντέλο 2750 είναι τόσο ελαφρύ, ώστε μπορεί κάποιος να το οδηγήσει με ένα δάκτυλο! Με αυτό το μοντέλο μπορεί κάποιος να κόψει οτιδήποτε, σε όλες τις συνθήκες και σε όλων των ειδών τα εδάφη.”

2750-e-cut-υβριδικό-προγραμματισμός-και-παιχνίδι-για-το-μέλλον

Επιδεικνύοντας πάθος στη φροντίδα γηπέδων γκολφ

Προερχόμενος αρχικά από τη Δομινικανή Δημοκρατία, αλλά κάτοικος Γερμανίας για 21 χρόνια, ο Hector είναι επίσης υπεύθυνος για την εκπαίδευση της επόμενης γενιάς φροντιστών γηπέδων γκολφ στο St. Leon-Rot. Θέλει οι νέοι εργαζόμενοι να μοιράζονται το ίδιο πάθος με εκείνον για το γκολφ, τη συντήρηση του εδάφους και την εργασία σε αυτόν τον ιδιαίτερο χώρο.

«Αγαπώ τη δουλειά μου, να μεταδίδω στους μελλοντικούς φροντιστές γηπέδων γκολφ όλα όσα γνωρίζω για τον εξοπλισμό, το χόρτο και τη συντήρηση των καλύτερων δυνατών χλοοτάπητων, οι οποίοι για εμένα βρίσκονται στην καρδιά ενός γηπέδου γκολφ. Πρέπει να είναι άριστοι, σαν ένα χαλί πάνω στο οποίο το μπαλάκι κυλάει ομαλά. Εάν ο χλοοτάπητας δεν είναι καλός, τότε ούτε ο φροντιστής του γηπέδου γκολφ είναι καλός!»

Βρείτε τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο

Βρείτε τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο

Εντοπίστε τον αντιπρόσωπο John Deere της περιοχής σας