Θεριζοαλωνιστικές

Combine early order

Επιλέξτε μια κορυφαία θεριζοαλωνιστική του 2022

Δεν είναι καιρός να πιάσετε στα χέρια σας μια θεριζοαλωνιστική John Deere του 2022; Προσφέρουν ασυναγώνιστο συνδυασμό υψηλής απόδοσης, εκτενούς υποστήριξης λειτουργίας, κορυφαίας άνεσης και ισχυρών γεωργικών εργαλείων ακριβείας που μεταμορφώνουν την θεριζοαλωνιστική σας εργασία.

Σειρά S Η ΘΕΡΙΖΟΑΛΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ 75 ΤΟΝΩΝ

Σειρά S

Η ΘΕΡΙΖΟΑΛΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ 75 ΤΟΝΩΝ

Σειρά X9. Η θεριζοαλωνιστική των 100 τόνων

Σειρά X9.

Η ΘΕΡΙΖΟΑΛΩΝΙΣΤΙΚΉ ΤΩΝ 100 ΤΌΝΩΝ

Δύο θεριζοαλωνιστικές
HARVEST PROMISE

Θεριζοαλωνιστική αντικατάστασης: Το πρωτοποριακό πακέτο δέσμευσης συγκομιδής της εταιρείας μας περιλαμβάνεται στο πακέτο αγοράς κάθε καινούργιας θεριζοαλωνιστικής.

EXPERT CHECK

Ο έλεγχος Expert Check βελτιστοποιεί τη θεριζοαλωνιστική σας, ώστε να είναι έτοιμη για την επόμενη περίοδο θερισμού. Οι ειδικά εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι τεχνικοί μας γνωρίζουν ποια εξαρτήματα απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή, χάρη στα ειδικά εργαλεία της John Deere, που έχουν αναπτυχθεί βάσει γνώσεων που έχουν συλλεγεί στη διάρκεια χιλιάδων θερισμών.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ

Έχουμε επενδύσει στο μεγαλύτερο δίκτυο εφοδιασμού ανταλλακτικών στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων. Και με τα περισσότερα μηχανήματα στα χωράφια από κάθε άλλον κατασκευαστή, διατηρούμε και το μεγαλύτερο απόθεμα ανταλλακτικών. Αυτά όλα σημαίνουν πως παραδίδουμε σταθερά μέσα σε 24 ώρες πάνω από το 97% όλων των παραγγελιών.

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Αν τα ανταλλακτικά καθυστερήσουν, σας παρέχουμε μηχάνημα αντικατάστασης. Η διαφορά είναι ότι αναλαμβάνουμε τα πάντα εμείς, δεν πληρώνουμε απλώς κάποιον εργολάβο. Οι αντιπρόσωποί μας έχουν τις σωστές θεριζοαλωνιστικές με το σωστό μέγεθος σε απόθεμα.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό των πιστοποιημένων αντιπροσώπων θα σας παρέχει επαγγελματική εκπαίδευση οδήγησης όχι μόνο όταν σας παραδώσει την καινούργια σας θεριζοαλωνιστική αλλά και κάθε επόμενη σεζόν, αν θέλετε να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ

Οι πιστοποιημένοι αντιπρόσωποι διαθέτουν προσωπικό πλήρους απασχόλησης, εκπαιδευμένο στο εργοστάσιο κατασκευής, το οποίο μπορεί να ρυθμίσει τη θεριζοαλωνιστική σας πριν από την έναρξη της σεζόν. Το προσωπικό αυτό μπορεί, επίσης, να σας επισκεφθεί στη διάρκεια της σεζόν για να διασφαλίσει ότι το μηχάνημά σας λειτουργεί πάντα με τη βέλτιστη απόδοση.