Θεριζοαλωνιστικές μηχανές

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΘΕΡΙΣΜΟΥ

Η διαχείριση απρόβλεπτων καταστάσεων έχει γίνει πλέον η νέα κανονικότητα. Έτσι, δεν αρκεί για να έχετε μια εξαιρετική θεριζοαλωνιστική μηχανή. Χρειάζεστε την απόλυτη λύση στον θερισμό.
Εξαιρετική απόδοση. Έξυπνη τεχνολογία γεωργίας. Σταθερή αξία που σας καλύπτει. Και περισσότερα.

Γνωρίστε τα Harveststars. Τρεις σειρές θεριζοαλωνιστικών μηχανών: T, S και X. Προσφέροντας δυνατότητα επιλογής διάφορων τεχνολογιών αλωνισμού και διαχωρισμού για εργασίες διαφορετικού μεγέθους
όλα τα μηχανήματα μοιράζονται τις ίδιες προηγμένες τεχνολογίες και την υποστήριξη από ειδικούς αντιπροσώπους για επιτυχή θερισμό.

Μοντέλα

Σειρά-X : 100 τόνοι/ώρα*

Αναδημιουργούμε τη σύγχρονη θεριζοαλωνιστική. Δεν είναι θέμα μεγάλης ισχύος. Είναι θέμα αποτελεσματικής σχεδίασης. Διαθέτοντας το μεγαλύτερο σώμα από οποιαδήποτε άλλη θεριζοαλωνιστική στην αγορά, θέτει τον πήχη στην απόδοση ακόμα πιο ψηλά.

Μοντέλο

Σειρά-S : 75 τόνοι/ώρα*

Οι αγρότες σε όλον τον κόσμο λατρεύουν τον απλό σχεδιασμό, τη στιβαρή κατασκευή και την αξιόπιστη απόδοσή της. Το μυστικό της επιτυχίας της σειράς S είναι ο απαλός χειρισμός σπόρου χάρη σε έναν από τους μεγαλύτερους μονούς περιστροφικούς δίσκους της αγοράς.

Πλατφόρμες κοπής με ιμάντα μεταφοράς draper

Σειρά-T : 50 τόνοι/ώρα*

Η μεγαλύτερη επιφάνεια διαχωρισμού από οποιαδήποτε θεριζοαλωνιστική με άλογα στην αγορά. Το μοναδικά διαμορφωμένο σύστημα αλωνισμού και διαχωρισμού πολλαπλών τυμπάνων της παρέχει απαράμιλλη ποιότητα σπόρου. Για θεριζοαλωνιστική μεσαίου μεγέθους, η απόδοσή της είναι εκτός συναγωνισμού.


Η απόλυτη λύση στον θερισμό

Εξερευνήστε τις ολοκληρωμένες λύσεις θερισμού που προσφέρουμε.
Εξαιρετικές επιδόσεις. Ευκολία χρήσης. Αποδοτικότητα κόστους. Και βιωσιμότητα.

 • ΑΠΟΔΟΣΗ

  ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

  Δοκιμές από το DLG καθώς και τα περιοδικά Profi και Traction δείχνουν τις θεριζοαλωνιστικές μας να παράγουν σε τόνους ανά ώρα.

  <1% ΑΠΩΛΕΙΕΣ

  Όταν κάνετε μικρές βελτιώσεις που κόβουν εκατοντάδες εκτάρια βάζετε περισσότερα χρήματα στην τράπεζα.

  ΑΠΟΔΟΣΗ
 • ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΡΗΣΗΣ

  ΟΘΟΝΕΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ

  Οι νέες οθόνες G5Plus με τη μεγάλη οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας περιλαμβάνουν ισχυρό ενσωματωμένο λογισμικό για εύκολο θερισμό.

  ΑΠΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ

  Εύκολα στην κατανόηση, απαιτούν ελάχιστη εκμάθηση. Θα κόβετε περισσότερα εκτάρια ανά ώρα με λιγότερη καταπόνηση και χαμηλότερες απώλειες.

  ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΡΗΣΗΣ
 • ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ

  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ

  Ένα συμφωνητικό σέρβις PowerGard™ με σταθερή τιμή, χωρίς ανώτατο όριο στις επισκευές σάς παρέχει πρόσθετη σιγουριά με σημαντική εξοικονόμηση πόρων.

  ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙ ΧΡΟΝΟ

  Παρακολουθήστε εξ αποστάσεως τα μηχανήματά σας, προγραμματίστε εκ των προτέρων την εργασία σας και βελτιώστε την αποδοτικότητα της συγκομιδής.

   

  ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ
 • ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

  ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΣΠΟΡΩΝ HARVESTLAB

  Μέτρηση πρωτεϊνών σε πραγματικό χρόνο που σας βοηθά να λαμβάνετε πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τη διαχείριση των θρεπτικών ουσιών, την επιλογή ποικιλιών σπόρων και την εμπορία και αποθήκευση των καλλιεργειών.

  ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

  Το John Deere Operations Center™ συνδέεται με 200 συνεργάτες λογισμικού για ένα επίπεδο ελέγχου διαχείρισης που είναι ασυναγώνιστο στον γεωργικό κλάδο.

  ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

X9

Η αύξηση της παραγωγικότητας κατά 30% στις υπάρχουσες θεριζοαλωνιστικές τους αποτέλεσε ένα σημαντικό κίνητρο για την πολυεθνική εταιρεία γεωργίας Baltic Agrar, η οποία επέλεξε τη σειρά X. 

Το μέλλον είναι ήδη εδώ

Οι πλατφόρμες κοπής με ιμάντα μεταφοράς draper προσφέρουν υψηλότερο ρυθμό απόδοσης, μικρότερη ευαισθησία στην αλλαγή των συνθηκών στον αγρό και πιο αθόρυβη λειτουργία. Επισκεφτήκαμε 27 πελάτες της σειράς S και T σε ολόκληρη την Ευρώπη και εκτελέσαμε μια συγκριτική δοκιμή με την κεφαλή κοπής κοχλία για να δούμε αν πίστευαν ότι άξιζε τον κόπο.

Σχετικά θέματα

Έξυπνη γεωργία

Έξυπνη γεωργία

Η τεχνολογία μπορεί να σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα συγκομιδής σας για τον προγραμματισμό της φύτευσης και της σποράς για την επόμενη σεζόν.

*Έλεγχοι ρυθμαπόδοσης:
Σειρά X - Δοκιμή στον αγρό Profi, 10.2020 (www.profi.de)
Σειρά S - Εσωτερική δοκιμή στον αγρό που διεξήχθη από την John Deere στο La Rochelle της Γαλλίας, 07.2021 και στο Aalborg της Δανίας, 08.2021
Σειρά T - Δοκιμή στον αγρό Profi, 10.2020 (www.profi.de)