Θεριζοαλωνιστικές μηχανές

Ο κωδικός τελειότητας: η θεριζοαλωνιστική μας DeereNA

Οι θεριζοαλωνιστικές μας T5, T6, S7 και X9 μοιράζονται τώρα το νέο στιλ και τον σχεδιασμό καμπίνας της X9, συμπεριλαμβανομένης της πολύ μεγάλης και υψηλής ευκρίνειας οθόνης G5Plus. Οι νέοι αποδοτικοί κινητήρες JD9X και JD14X ενισχύουν την πρόοδό σας με την τεχνολογία HarvestMotion™ και Harvest με έξυπνη διαχείριση ισχύος, και ολόκληρη η οικογένεια θεριζοαλωνιστικών διαθέτει ευέλικτες κεφαλές κοπής και δυνατότητες χειρισμού σπόρων υψηλής ταχύτητας, διασφαλίζοντας ότι οι γεωργικές σας δυνατότητες θα είναι τόσο μεγάλες όσο και οι στόχοι σας.

Μοντέλα

Θεριζοαλωνιστικές X9

Πετύχετε τις υψηλότερες φιλοδοξίες σας για τη συγκομιδή με τους προηγμένους προγνωστικούς αυτοματισμούς και τις τελευταίες ενημερώσεις τεχνολογίας των ναυαρχίδων μας X9. Εξερευνήστε τις πολυάριθμες λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για να ανεβάσουν τη συγκομιδή σας σε νέα επίπεδα αριστείας και αποτελεσματικότητας.

Μοντέλο

Θεριζοαλωνιστικές S7

Χάρη στη στοίβα προηγμένης τεχνολογίας της S7, συμπεριλαμβανομένου του Αυτοματισμού ρυθμίσεων συγκομιδής και του αυτοματισμού ταχύτητας πρόγνωσης εδάφους, κάθε χειριστής μπορεί πλέον να εργαστεί σε επίπεδο ειδικού. Ανακαλύψτε την πρωτοποριακή τεχνολογία συγκομιδής της θεριζοαλωνιστικής S7.

Πλατφόρμες κοπής με ιμάντα μεταφοράς draper

Θεριζοαλωνιστικές T5 | T6

Απολαύστε την εκτεταμένη θέα, ένα ήσυχο περιβάλλον καμπίνας, πολυτελείς επιλογές καθισμάτων και έναν ψηφιακό χώρο εργασίας υψηλής ευκρίνειας. Οι θεριζοαλωνιστικές με ανατινακτήρες πολλαπλών τυμπάνων T5 και T6 συνδυάζουν αποτελεσματικές καινοτομίες συγκομιδής με την άνεση της καμπίνας Premium.

Σχετικά θέματα

Aνίχνευση σπόρων

Aνίχνευση σπόρων

Το HarvestLab της John Deere μετρά την περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη σε πραγματικό χρόνο. Μπορεί να σας βοηθήσει να λαμβάνετε καλύτερα τεκμηριωμένες
αποφάσεις σχετικά με τη διαχείριση των θρεπτικών ουσιών, την επιλογή των ποικιλιών σπόρων και την εμπορία και αποθήκευση της σοδειάς.

John Deere Connected Support

Connected Support

Μάθετε πώς ο αντιπρόσωπός σας μπορεί να χρησιμοποιήσει τη Συνδεσιμότητα JDLink™ για την παροχή μιας σειράς υπηρεσιών απομακρυσμένης παρακολούθησης που θα βελτιώσουν την υλικοτεχνική υποδομή σας για τη συγκομιδή.

Έξυπνη γεωργία

Έξυπνη γεωργία

Η τεχνολογία μπορεί να σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα συγκομιδής σας για τον προγραμματισμό της φύτευσης και της σποράς για την επόμενη σεζόν.