Υπηρεσίες

Αξιοποιήστε στο έπακρο το μηχάνημα σας!

  Επωφεληθείτε από πακέτα σέρβις που σας βοηθούν να βελτιώσετε την απόδοση, να μειώσετε τον χρόνο μη διαθεσιμότητας και να ελέγξετε τα έξοδα. Μέσω μιας σειράς πρωτοποριακών λύσεων ασύρματης τεχνολογίας, ο αντιπρόσωπος θα σας βοηθάει να βελτιστοποιείτε την υγεία του μηχανήματός σας και να προγραμματίζετε υπηρεσίες υπηρεσίες για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να πάτε την παραγωγικότητα στο επόμενο επίπεδο. 

expert-check
Expert Check

Expert Check 7+

Σήμερα, χρησιμοποιούνται πολλά μηχανήματα της John Deere που δεν παράγονται πια. Εμείς διαθέτουμε ακριβή στοιχεία για τις ανάγκες αντικατάστασης των ανταλλακτικών τους. Αυτός ο συνδυασμός κλίμακας και εμπειρίας μάς επιτρέπει να μειώσουμε τις τιμές συντήρησης, ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε την απόδοση του μηχανήματος σε υψηλά επίπεδα.

Μάθετε περισσότερα

Μέγιστος χρόνος διαθεσιμότητας με John Deere Connected Support™

Γνωρίζετε πώς καθώς εργάζεστε σκληρά μπορεί να συμβεί κάτι αναπάντεχο. Και στην περίπτωση αυτή χρειάζεστε μια γρήγορη λύση.

Το John Deere Connected Support™ είναι εδώ για να βοηθήσει εσάς και τον τοπικό σας αντιπρόσωπο με την παρακολούθηση της κατάστασης του μηχανήματός σας και την προληπτική επιδιόρθωση των προβλημάτων, για να συνεχίσετε την εργασία σας χωρίς διακοπές.

Είναι μέρος του πακέτου In Base των FarmSight Services σε κάθε μηχάνημα με υποστήριξη JDLink™.

  

Expert Alerts – Η τεχνολογία στην υπηρεσία σας

Expert Alerts – Η τεχνολογία στην υπηρεσία σας

Αξιοποιήστε την πλήρη δυναμική της έξυπνης τεχνολογίας για να μεγιστοποιήσετε τη διαθεσιμότητά σας. Με το Expert Alerts, ο αντιπρόσωπος της John Deere μπορεί να αναγνωρίζει πιθανές βλάβες του μηχανήματος και να τις διορθώνει προτού σας δημιουργήσουν προβλήματα. Καλώς ήρθατε στο John Deere Connected Support™.

Ο τύπος του χρόνου διαθεσιμότητας

Το John Deere Connected Support™ συνδυάζει τη συνδεσιμότητα μηχανημάτων, τα πρωτοποριακά εργαλεία και και την προληπτική υποστήριξη αντιπροσώπων για να διασφαλίζεται ότι τα μηχανήματά σας είναι διαθέσιμα καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν με τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

  

Ο τύπος του χρόνου διαθεσιμότητας

 

Προληπτική υποστήριξη που προστατεύει τα κέρδη σας

Αν είστε σαν και εμάς, δεν θα σας αρέσουν οι εκπλήξεις. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την υγεία των μηχανημάτων σας. Γιατί αυτό μπορεί να σημαίνει έξοδα, χαμένη παραγωγικότητα και μειωμένη κερδοφορία. Ας αποφύγουμε λοιπόν τις εκπλήξεις. Με βάση τη φάση του κύκλου ζωής και τη χρήση του μηχανήματός σας, τα πακέτα FarmSight Services* περιλαμβάνουν απομακρυσμένη επιτήρηση μηχανήματος** και διαγνώσεις από ειδικούς των αντιπροσώπων μας για να σας βοηθήσουν να κρατήστε το μηχάνημά σας όπως το θέλετε: αξιόπιστο και λειτουργικό στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

 

Θέλετε ακόμη περισσότερα;

Ενισχύστε το χρόνο διαθεσιμότητας και την απόδοση του μηχανήματός σας με πρόσθετα FarmSight Services. Επιλέξτε Υπηρεσίες εκπαίδευσης, Υπηρεσίες χρόνου διαθεσιμότητας και Υπηρεσίες απόδοσης και συνδυάστε τες σε ένα πακέτο FarmSight Services προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

  

Καλύπτει όλες τις ανάγκες σας

Τα FarmSight Services μπορούν να συνδυαστούν σε διαφορετικά επίπεδα πακέτων υπηρεσιών έτσι ώστε να σας αποφέρουν το μέγιστο όφελος για την επιχείρησή σας. Για μία προσαρμοσμένη προσφορά, επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της John Deere.

  

Επέκταση όλωνΣύμπτυξη όλων

In Base

Ως ιδιοκτήτης ενός μηχανήματος John Deere επωφελείστε από το John Deere Connected Support™ για να συνεχίζετε τη λειτουργία σας. Ως μέρος των υπηρεσιών In Base θα λαμβάνετε επίσης προσαρμοσμένη υποστήριξη για την αρχική ρύθμιση του μηχανήματος και οδηγίες χρήσης.

Select

Με το Select μπορείτε να επωφεληθείτε από τις τελευταίες ενημερώσεις των ειδικών του αντιπροσώπου και τα δεδομένα του εργοστασίου. Με βάση τα δεδομένα πραγματικού χρόνου από τα μηχανήματά σας θα λαμβάνετε έγκαιρες συστάσεις για να διατηρήσετε το μηχάνημά σας λειτουργικό και σε τέλεια κατάσταση.

Premium

Με το Premium θα επωφεληθείτε από τα μειωμένα έξοδα λειτουργίας και την αυξημένη απόδοση του μηχανήματος βάσει δεδομένων και γνώσεων ειδικών – εκτελείται επιτόπου ή με τη χρήση των πιο πρόσφατων εργαλείων απομακρυσμένης υποστήριξης.

Ultimate

Το πακέτο Ultimate ανάγει το χρόνο διαθεσιμότητας και τις επιδόσεις σε νέα επίπεδα. Απολαύστε απόλυτα αξιόπιστες υπηρεσίες βασισμένες στα δεδομένα και τις γνώσεις των ειδικών, συμπεριλαμβανομένου εγγυημένου χρόνου διαθεσιμότητας του μηχανήματος.

Εντοπισμός αντιπροσώπου

Πώς μπορείτε να το αποκτήσετε;

Επισκεφτεί σήμερα τον τοπικό σας αντιπρόσωπο

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο

* Διαθέσιμα μόνο σε συνεργαζόμενες αντιπροσωπείες. Το ακριβές πεδίο εφαρμογής των υπηρεσιών εξαρτάται από την προσφορά του εκάστοτε αντιπροσώπου.

** Όλες οι απομακρυσμένες υπηρεσίες απαιτούν τη μονάδα τηλεματικής JDLink, μια ενεργή συνδρομή και τη συγκατάθεσή σας.

Προληπτική αντίδραση

Μπορούμε να αναγνωρίσουμε ενδεχόμενα ζητήματα στο μηχάνημά σας προτού να γίνουν προβλήματα.

Απομακρυσμένη υποστήριξη

Λάβετε άμεση υποστήριξη για τις ρυθμίσεις και τα διαγνωστικά του μηχανήματός σας.

Machine Dashboard

Machine Dashboard

 • Παρακολουθήστε το στόλο μηχανημάτων με βάση τις πραγματικές συνθήκες λειτουργίας
 • Προβολή των προβλημάτων των μηχανημάτων με σειρά προτεραιότητας για προληπτική αντίδραση και αυξημένη διαθεσιμότητα

Απομακρυσμένη πρόσβαση σε οθόνη

Απομακρυσμένη πρόσβαση σε οθόνη

 • Απομακρυσμένη προβολή της οθόνης του μηχανήματος από ειδικό του αντιπροσώπου
 • Γρηγορότερη υποστήριξη για ρύθμιση μηχανήματος και βελτιστοποίηση για τη μέγιστη απόδοση

 

Expert Alerts

Expert Alerts

 • Προγνωστικές προειδοποιήσεις χειριστή μηχανήματος
 • Αναγνωρίστε και διορθώστε ζητήματα προτού να γίνουν προβλήματα
 • Μειώστε το χρόνο διάγνωσης και επισκευής έως και κατά 20% κατά μέσο όρο
 • Βραβευμένη τεχνολογία

Απομακρυσμένο Service ADVISOR

Απομακρυσμένο Service ADVISOR

 • Απομακρυσμένα διαγνωστικά μηχανημάτων και ακριβής ανάλυση δεδομένων
 • Ένας πιστοποιημένος τεχνικός κατευθύνεται προς τον αγρό με όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά και εργαλεία
 • Απομακρυσμένες ενημερώσεις λογισμικού

Συνεχίστε την εργασία σας

Κερδίστε μεγαλύτερο χρόνο διαθεσιμότητας και λειτουργήστε με τη μέγιστη απόδοση μηχανήματος

John Deere Connected Support <sup>TM</sup>
PowerGard

PowerGard Protection plans: Get covered

When you protect your equipment with a PowerGard Protection plan*, your business has the steady machine uptime and nonstop peak performance it needs to thrive.

Αποφασίστε - Ποια είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς;

Αποφασίστε - Ποια είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς;

Οι συμφωνίες συντήρησης PowerGard παρέχουν βασική προστασία προληπτικής συντήρησης και είναι απαραίτητες για τη διατήρηση των μηχανημάτων σας σε καλή κατάσταση λειτουργίας.
Αποτελούν επίσης προϋπόθεση για τα πιο εκτενή προγράμματα προστασίας PowerGard και PowerGard Plus.

 

PowerGard Protection

PowerGard Protection

Προστατευτείτε και έχετε ήσυχο το κεφάλι σας με ένα πρόγραμμα PowerGard Protection. Προστατεύει τα σημαντικά στοιχεία που παρέχουν ισχύ και κινούν τα μηχανήματά σας. Έτσι, καλύπτονται τα πιο περίπλοκα και ακριβά στοιχεία του μηχανήματός σας (κινητήρας, μηχανισμός μετάδοσης κίνησης, σύστημα διεύθυνσης και πλαίσιο).

Προστασία PowerGard Plus

Προστασία PowerGard Plus

Τα προγράμματα Προστασία PowerGard Plus παρέχουν ολοκληρωμένη κάλυψη σχεδόν όλων των εξαρτημάτων*** για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Σύγκριση: Προστασία PowerGard και προστασία Plus

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΠΡΟΣΤΑΣΙΑ POWERGARDΠΡΟΣΤΑΣΙΑ POWERGARD PLUS

Κινητήρας

Σύστημα μετάδοσης ισχύος

Σύστημα διεύθυνσης και φρένα

Πλαίσιο

Υδραυλικό σύστημα

-

Ηλεκτρικό σύστημα

Σταθμός χειριστή

Υπηρεσίες FarmSight

Υπηρεσίες FarmSight

Συνδυάστε προγράμματα Extend PowerGard Protection με πακέτα υπηρεσιών FarmSight για αυξημένη παραγωγικότητα και διαθεσιμότητα και μειωμένο κόστος λειτουργίας

*Μόνο σε συμμετέχοντες αντιπροσώπους. Απαιτεί πρόγραμμα συντήρησης.
** Όχι όλα τα μοντέλα τρακτέρ.
*** Δείτε τον ιστότοπο για την πλήρη λίστα των καλυπτόμενων εξαρτημάτων.