Μπροστινοί φορτωτές

Μεγιστοποιήστε την παραγωγικότητά σας

Οι φορτωτές μας προσαρτώνται εύκολα και γρήγορα, είναι κατασκευασμένοι για να αυξάνουν την παραγωγικότητα, παρέχουν άριστη ορατότητα και, ουσιαστικά,  δεν χρειάζονται συντήρηση. Εφαρμόζουν πάντα τέλεια, ακόμη και ως εξοπλισμός μετασκευής για παλαιότερα μοντέλα.  Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, εδώ θα βρείτε τον σωστό φορτωτή για εσάς.

   

Μπροστινοί φορτωτές σειράς R

Μπροστινοί φορτωτές σειράς R

Σχεδιασμένοι για απρόσκοπτη παραγωγικότητα και  ασύγκριτη ευκολία, οι φορτωτές αυτοί αντέχουν  ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

543R >   603R >   623R >  643R >   663R >   683R >

βελτιωΜενη παραγωγικοτητα και εύκολη λειτούργια

Όπως το κάθε τι που κάνουμε στην John Deere, αυτές οι προαιρετικές δυνατότητες έχουν αναπτυχθεί με βάση αγρότες όπως εσείς, ώστε οι  εργασίες φόρτωσης να γίνουν αποτελεσματικές και ευχάριστες. Τώρα μπορείτε και εσείς να εξαλείψετε πολλές μη παραγωγικές ώρες και να  εξοικονομήσετε πραγματικά χρήματα.

Δύνα ΜικοσύστηΜα ζύγισησ

Δύνα ΜικοσύστηΜα ζύγισησ

Αυτό το σύστημα παρέχει ακρίβεια εξοικονόμησης χρόνου: θα γνωρίζετε πάντα πόσο να χρεώνετε και ποιο είναι το φορτίο που πρέπει να φορτώνετε με άμεση ακρίβεια. Χωρίς χρονοβόρα  σταματήματα του τρακτέρ για κάθε κάδο, μπορείτε να ζυγίσετε  οτιδήποτε εν κινήσει και να εξαλείψετε τις περιττές πρόσθετες μετακινήσεις από το βαγόνι τροφοδότησης για να επιστρέψετε την περίσσεια υλικού στον κάδο. Απαλλαγείτε από τις περιττές έντυπες σημειώσεις μέσα στην καμπίνα με την αποκλειστική λειτουργία που σας επιτρέπει να δημιουργείτε συνταγές βαγονιού τροφοδοσίας που προσαρμόζονται στη διατροφική αξία ή τις αλλαγές στο μέγεθος του κοπαδιού σε δευτερόλεπτα.

επιστροφη στη θεση

επιστροφη στη θεση

αυτόματα τον φορτωτή σε προκαθορισμένες θέσεις μπούμας και κάδου – σε συνδυασμό με τη ρεβέρσα στο χειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών, αυτό αποτελεί μια πραγματική αύξηση της παραγωγικότητας.

Διατηρηση σε  οριζοντιαθεση

Διατηρηση σε οριζοντιαθεση

οριζοντιώνει το παρελκόμενο παράλληλα με το έδαφος, όχι μόνο με το τρακτέρ. Τα δέματα  μεταφέρονται ταχύτερα, τα προϊόντα δεν χύνονται ούτε πέφτουν ποτέ και μπορείτε να απολαύσετε μια συνολικά ομαλότερη οδήγηση.

ποιος μπροστινός φορτωτής

Ποιον φορτωτή να επιλέξω;

Με βάση την εφαρμογή σας, ας θέσουμε κάποιους περιορισμούς ώστε να βρείτε ποιο είναι το καταλληλότερο μοντέλο για εσάς.

 

Οι ελαφροί και προσιτοί φορτωτές της σειράς M είναι ιδανικοί για όλες τις τυπικές εργασίες μπροστινού φορτωτή, όπως η συλλογή δεμάτων, η σίτιση βοοειδών και η μετακίνηση παλετών. Αν χρειάζεστε πρόσθετη ανυψωτική ικανότητα,  εκτελείτε εργασίες βαρέως τύπου, όπως οι δασοκομικές και οι χωματουργικές εργασίες ή αν αναζητάτε ακόμη καλύτερη ορατότητα, βελτιωμένη άνεση και απόδοση, ο φορτωτής της σειράς R είναι ο  καλύτερος για εσάς.

 

φ ο ρ τ ω τ ησ rφ ο ρ τ ω τ ησ m

Lift capacity

Ανυψωτική ικανότητα

Collect bales

Συλλογή δεμάτων

Base

Base

Feed cattle

Σίτιση βοοειδών

Base

Base

Move pallets

Μετακίνηση παλετών

Base

Base

Digging/heavy duty

Εκσκαφή/βαρέος τύπου

Base

 –

Suspension

Αιώρηση

Base

Optional

Dynamic Weighing System

Δυναμικό σύστημα ζύγισης

Optional

 –

Return To Position

Επιστροφή στη θέση

Optional

 –

Level To Horizon

Διατήρηση σε οριζόντια

θέση

Optional

 –

Base βασικός εξοπλισμός     Optional προαιρετικός εξοπλισμός     – δεν είναι διαθέσιμος