Εμπειρία John Deere

Το παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων μας

Το παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων μας

Οι αντιπρόσωποι της John Deere είναι πολύ περήφανοι για την εξαιρετική τους φήμη, και δικαίως. Από την παροχή συμβουλών πριν από την πώληση, έως τα ανταλλακτικά, το σέρβις και τις επισκευές, υπερβαίνουν τις δυνατότητές τους για να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας με τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Ο τοπικός σας αντιπρόσωπος γνωρίζει απ' έξω κι ανακατωτά όλα μας τα μηχανήματα και θα χαρεί να σας βοηθήσει να επενδύσετε στο καλύτερο.

Για να βρείτε τον κοντινότερο αντιπρόσωπο John Deere επισκεφτείτε τη διεύθυνση dealerlocator.deere.com

Ανταλλακτικά και επισκευές

Ακόμα και τα μηχανήματα John Deere χρειάζονται επισκευή κάποια στιγμή. Όταν έρθει αυτή η μέρα, ο αντιπρόσωπος θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει στο ελάχιστο το χρόνο μη διαθεσιμότητας. Χάρη στα συνεργεία που είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τις πλήρως εκπαιδευμένες τεχνικές ομάδες τους, οι αντιπρόσωποι είναι σε θέση να επιδιορθώσουν σχεδόν τα πάντα γρήγορα και με μικρό κόστος. Για τις μικρότερες επισκευές, που θα προτιμούσατε να τις κάνετε μόνοι σας, μπορούν να σας προμηθεύσουν με ό,τι χρειάζεστε την αμέσως επόμενη ημέρα – ακόμα και για παλιότερα μοντέλα.

Γνήσια ανταλλακτικά John Deere

Γνήσια ανταλλακτικά John Deere

Η ακρίβεια και η συνέπεια είναι το κλειδί για την επιτυχία – και ο καλύτερος τρόπος για να προστατέψετε την απόδοση του μηχανήματός σας είναι με γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ John Deere. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών ακριβείας για να διατηρήσετε (ή και να βελτιώσετε) τα αποτελέσματα που επιτυγχάνει.

Άμεση παράδοση

Μισούμε τις διακοπές λειτουργίας όσο και εσείς. Έτσι, αν ο τοπικός σας αντιπρόσωπος John Deere δεν έχει διαθέσιμο αυτό που χρειάζεστε, θα φροντίσει να το αποκτήσετε μέσω του πρωτοποριακού, διεθνούς συστήματος υποστήριξης ανταλλακτικών μας.