Αυτοκινούμενα ενσιρωκοπτικά μηχανήματα – Κατασκευασμένα με γνώμονα τον τεμαχισμό

spfh
Ενσιρωτικά μηχανήματα σειράς 8000

Ενσιρωτικά μηχανήματα σειράς 8000

Κατασκευάσαμε τη σειρά 8000 με γνώμονα αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία: να σας βοηθήσει να παράγετε περισσότερο ενσίρωμα καλύτερης ποιότητας και πιο αποτελεσματικά. Απολαύστε αξιόπιστη, ανώτερη απόδοση κοπής στο χαμηλότερο δυνατό κόστος λειτουργίας.

Ενσιρωτικά μηχανήματα σειράς 9000

Ενσιρωτικά μηχανήματα σειράς 9000

Με κορυφαία ανάλυση σοδειάς και δυνατότητες καταγραφής, ασυναγώνιστη ποιότητα ενσίρωσης με έναν εξαιρετικά ανθεκτικό επεξεργαστή σπόρου και εξαιρετικούς κινητήρες, τα αυτοκινούμενα ενσιρωκοπτικά μηχανήματα της σειράς 9000 ανεβάζουν τον πήχη ακόμα ψηλότερα.

Επωφεληθείτε από μεγάλες εκπτώσεις

Μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, έχουμε δημιουργήσει τρία ειδικά μοντέλα που σας προσφέρουν σημαντική εξοικονόμηση έως και 20.000 €. Δείτε τα και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™

Το John Deere Operations CenterTM συλλέγει αμέσως σημαντικά επιχειρησιακά δεδομένα, ενισχύοντας τη διαφάνεια και βελτιώνοντας την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας.

HarvestLab™ 3000

HarvestLab™ 3000

Αποκτήστε αναλύσεις ενσιρώματος και λιπάσματος σε πραγματικό χρόνο και πραγματοποιήστε ρυθμίσεις στο χωράφι με βάση άμεσα δεδομένα υψηλής ακρίβειας που συλλέγονται εν κινήσει με τεχνολογία αισθητήρα ανάκλασης εγγύς υπερύθρων (NIR).

Κατάλογος ανταλλακτικών

Κατάλογος ανταλλακτικών

Όλοι οι κατασκευαστές, όλα τα μοντέλα, όλες οι ηλικίες. Όλα τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε, μπορείτε να τα βρείτε στον αντιπρόσωπο της John Deere. Κτηνοτροφία, δασοκομία, κηπουρική και συνεργείο. Εξερευνήστε το μεγάλο μας χαρτοφυλάκιο.