Αυτοκινούμενα ενσιρωκοπτικά μηχανήματα – Κατασκευασμένα με γνώμονα τον τεμαχισμό

spfh
Ενσιρωτικά μηχανήματα σειράς 8000

Ενσιρωτικά μηχανήματα σειράς 8000

Κατασκευάσαμε τη σειρά 8000 με γνώμονα αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία: να σας βοηθήσει να παράγετε περισσότερο ενσίρωμα καλύτερης ποιότητας και πιο αποτελεσματικά. Απολαύστε αξιόπιστη, ανώτερη απόδοση κοπής στο χαμηλότερο δυνατό κόστος λειτουργίας.

Ενσιρωτικά μηχανήματα σειράς 9000

Ενσιρωτικά μηχανήματα σειράς 9000

Με κορυφαία ανάλυση σοδειάς και δυνατότητες καταγραφής, ασυναγώνιστη ποιότητα ενσίρωσης με έναν εξαιρετικά ανθεκτικό επεξεργαστή σπόρου και εξαιρετικούς κινητήρες, τα αυτοκινούμενα ενσιρωκοπτικά μηχανήματα της σειράς 9000 ανεβάζουν τον πήχη ακόμα ψηλότερα.

Επωφεληθείτε από μεγάλες εκπτώσεις

Μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, έχουμε δημιουργήσει Τέσσερα ειδικά μοντέλα που σας προσφέρουν σημαντική εξοικονόμηση έως και 20.000 €. Δείτε τα και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

9500 Pro: Συνολική απόδοση, χωρίς AdBlue®

9500 Pro: Συνολική απόδοση, χωρίς AdBlue®

Ενισχύστε την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητά σας με το κορυφαίο ενσιρωτικό μηχάνημά μας. Αυτό το δυνατό εργαλείο παρέχει δυνατότητες καθοδήγησης και διαδικτυακής διασύνδεσης και είναι ήδη συμβατό με τις πιο πρόσφατες οθόνες γενικής χρήσης 5ης γενιάς. Παρέχει αποδοτικό αυτοματισμό, όπως το Pro-Touch, και διαθέτει το πακέτο φωτισμού LED Premium. Τα ανταλλακτικά φθοράς DuraLine Premium και ο μηχανισμός κίνησης κεφαλής κοπής βαρέος τύπου παρέχουν συγκομιδή χωρίς προβλήματα και με υψηλή διαθεσιμότητα.

8600 Pro: Δοκιμασμένη απόδοση DLG

8600 Pro: Δοκιμασμένη απόδοση DLG

Δοκιμασμένο στους 239t/h, αυτό το μοντέλο 8600 παρέχει εντυπωσιακή απόδοση με εξοικονόμηση χρημάτων 0,47l/t. Παρέχει δυνατότητες καθοδήγησης και διαδικτυακής διασύνδεσης και λειτουργεί με τις πιο πρόσφατες οθόνες γενικής χρήσης 5ης γενιάς. Παρέχει αποδοτικό αυτοματισμό,
όπως το Pro-Touch, και διαθέτει το πακέτο φωτισμού LED Premium. Τα ανταλλακτικά φθοράς DuraLine Premium και ο μηχανισμός κίνησης κεφαλής κοπής βαρέος τύπου παρέχουν συγκομιδή χωρίς προβλήματα και με υψηλή διαθεσιμότητα.

8500 Pro: Υπεράνω των προσδοκιών σας

8500 Pro: Υπεράνω των προσδοκιών σας

Απολαύστε ενεργειακά αποδοτικό χειρισμό σοδειάς και προώθηση σε όλες τις σοδειές και τις συνθήκες. Το 8500 παρέχει αποδοτικό αυτοματισμό, όπως το Pro-Touch, και διαθέτει το πακέτο φωτισμού LED Premium. Παρέχει δυνατότητες καθοδήγησης και διαδικτυακής διασύνδεσης και είναι ήδη συμβατό με τις πιο πρόσφατες οθόνες γενικής χρήσης 5ης γενιάς. Η ανίχνευση λίθων, τα ανταλλακτικά φθοράς DuraLine Premium και ο μηχανισμός κίνησης κεφαλής κοπής βαρέος τύπου παρέχουν συγκομιδή χωρίς προβλήματα και με υψηλή διαθεσιμότητα.

8200 Pro: Νέος κινητήρας, περισσότερη δύναμη

8200 Pro: Νέος κινητήρας, περισσότερη δύναμη

Τώρα, με μεγαλύτερη ισχύ και την ίδια εξαιρετική προώθηση και αποδοτικότητα σοδειάς, το μοντέλο 8200 διαθέτει, επίσης, έναν αυτόματο ταχυσύνδεσμο κεφαλής κοπής. Είναι απόλυτα συμβατό με την πιο πρόσφατη οθόνη γενικής χρήσης John Deere 5ης Γενιάς και διαθέτει το πακέτο φωτισμού LED Premium. Τα ανταλλακτικά φθοράς DuraLine και η ανίχνευση λίθων διασφαλίζουν συγκομιδή χωρίς προβλήματα και με υψηλή διαθεσιμότητα, ενώ χαρακτηριστικά όπως το ProTouch προσθέτουν αποδοτικό αυτοματισμό.

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™

Το John Deere Operations CenterTM συλλέγει αμέσως σημαντικά επιχειρησιακά δεδομένα, ενισχύοντας τη διαφάνεια και βελτιώνοντας την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας.

HarvestLab™ 3000

HarvestLab™ 3000

Αποκτήστε αναλύσεις ενσιρώματος και λιπάσματος σε πραγματικό χρόνο και πραγματοποιήστε ρυθμίσεις στο χωράφι με βάση άμεσα δεδομένα υψηλής ακρίβειας που συλλέγονται εν κινήσει με τεχνολογία αισθητήρα ανάκλασης εγγύς υπερύθρων (NIR).

Κατάλογος ανταλλακτικών

Κατάλογος ανταλλακτικών

Όλοι οι κατασκευαστές, όλα τα μοντέλα, όλες οι ηλικίες. Όλα τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε, μπορείτε να τα βρείτε στον αντιπρόσωπο της John Deere. Κτηνοτροφία, δασοκομία, κηπουρική και συνεργείο. Εξερευνήστε το μεγάλο μας χαρτοφυλάκιο.