Αυτοκινούμενα ενσιρωτικά μηχανήματα

Επιλέξτε ένα ενσιρωτικό μηχάνημα John Deere και δεν θα επενδύσετε απλώς σε ένα μηχάνημα παγκόσμιας κλάσης. Θα γίνετε μέλος μιας ομάδας. Μιας ομάδας που σας παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση και υποστήριξη, ώστε να μη σταματάτε ποτέ να εργάζεστε. Και δεν είναι μόνο αυτό. Μαζί με το στάνταρ εξοπλισμό παρέχεται και κάτι ακόμα: Το ασύγκριτο κύρος της John Deere. Μία εταιρεία. Ένα όνομα. Από το 1837.

Σειρά 8000

Οι πελάτες μας μάς έδωσαν μία σαφή περιγραφή για τη νέα σειρά 8000. Κορυφαία απόδοση σε έξι βασικούς τομείς: Απόδοση ισχύος, ποιότητα ενσιρώματος, άνεση, αξιοπιστία, πρόσφυση και απόδοση κόστους. Ήταν μια τεράστια πρόκληση. Αλλά πιστεύουμε ότι ανταποκριθήκαμε.

HarvestLab 3000

HarvestLab 3000

Η υγρασία της καλλιέργειας μπορεί να ποικίλει έως άνω του 20% σε ένα και μόνο χωράφι απαιτώντας διαφορετικό μήκος κοπής για διασφάλιση ιδανικής συμπύκνωσης ενσιρώματος χωρίς συγκράτηση οξυγόνου. Κατάλληλο για ενσιρωτικά μηχανήματα John Deere, το HarvestLab 3000 επιτρέπει την αυτόματη ρύθμιση μήκους κοπής με βάση την περιεκτικότητα σε ξηρή ουσία.

ΕΓΓΥΩΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.

ΕΓΓΥΩΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.

ΜΕ DURA LINE

Η DuraLine υπάρχει παντού και εξασφαλίζει ότι δεν θα αλλάζετε εξαρτήματα κάθε σεζόν. Και όλα αυτά είναι εγγυημένα* να διαρκέσουν για 3.000 ώρες κινητήρα ή 5 χρόνια χρήσης, ό,τι προκύψει πρώτα! Με τα Dura Line μπορείτε να επιτύχετε περισσότερα. Εγγυημένα.

*Από την εγγύηση εξαιρούνται τα σταθερά μαχαίρια, τα μαχαίρια, τα στηρίγματα μαχαιριών και οι λείοι αποξέστες κυλίνδρων

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε τώρα στον τοπικό αντιπρόσωπο της John Deere!