Υλικοτεχνική διαχείριση ανταλλακτικών

Υλικοτεχνική διαχείριση ανταλλακτικών

 

Πάντα εν κινήσει

Αυτή η υπόσχεση ξεκινά από την πηγή εξαρτημάτων που είναι πιο κοντά σε εσάς: τον τοπικό σας αντιπρόσωπο και την απόλυτη αφοσίωσή του στην εξυπηρέτησή σας. Τα υπόλοιπα τα φροντίζει μια αδιάκοπη επιχείρηση υλικοτεχνικής διαχείρισης και η τεράστια ευρωπαϊκή αποθήκη εξαρτημάτων μας, όπου είναι άμεσα διαθέσιμα 300.000 διαφορετικά ανταλλακτικά για αποστολή σε εσάς την επόμενη κιόλας ημέρα.

 

 

Αποθήκες αντιπροσωπειών

Αποθήκες αντιπροσωπειών

Ξέρατε ότι 8 στις 10 παραγγελίες μπορούν να εκτελεστούν αμέσως από τον τοπικό σας αντιπρόσωπο; Κι ότι για τις υπόλοιπες τον υποστηρίζει η ομάδα των 1900 τοπικών μας αντιπροσώπων σε όλη την Ευρώπη με τα δικά της αποθέματα; Μπορείτε να το διαπιστώσετε μόνοι σας, ελέγχοντας τα αποθέματα στο JDParts.com, ακόμη και να παραγγείλετε απευθείας από εκεί. Ωστόσο, το 80% όσων χρειάζεστε είναι ήδη στο δρόμο, ακόμη και τις βραδινές ώρες κατά την εποχή του θερισμού.

Ευρωπαϊκό Κέντρο Διανομής Ανταλλακτικών

Ευρωπαϊκό Κέντρο Διανομής Ανταλλακτικών

Οι επισκέπτες μας λένε ότι δεν έχουν ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο. Αυτό είναι μάλλον αλήθεια, εκτός αν έχετε δει εσείς ποτέ μια αποθήκη μεγέθους 12 γηπέδων ποδοσφαίρου. Εδώ αποθηκεύουμε περισσότερα από 300.000 διαφορετικά ανταλλακτικά – από ένα μπουλόνι λεπίδας ως έναν ατέρμονα θεριζοαλωνιστικής μήκους 10,7 m. Και το καλύτερο: Όλα γίνονται γρήγορα. Τα εξελιγμένα συστήματα υλικοτεχνικής διαχείρισης και συσκευασίας μας μπορούν να αποστείλουν μια παραγγελία προς παράδοση την επόμενη ημέρα, μόλις 2 ώρες μετά την παραλαβή της.

Κέντρο υποστήριξης αποστολής ανταλλακτικών

Κέντρο υποστήριξης αποστολής ανταλλακτικών

Για την εύρυθμη λειτουργία ενός εξελιγμένου, διεθνούς δικτύου υλικοτεχνικής διαχείρισης, όπως είναι το δικό μας, χρειάζεται ένα υπερσύγχρονο κέντρο υποστήριξης αποστολής ανταλλακτικών. Το εξαιρετικό προσωπικό του φροντίζει ώστε όλα τα ανταλλακτικά που αποστέλλονται από τις αποθήκες μας στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α. να παραδίδονται όπως έχουμε υποσχεθεί. Σε κάποιες περιπτώσεις, αυτό περιλαμβάνει κατεπείγουσες παραγγελίες κατευθείαν στα εργοστάσια, οι οποίες ολοκληρώνονται απευθείας από εκεί.

Επιτόπια υποστήριξη

Επιτόπια υποστήριξη

Το σωστό ανταλλακτικό από μόνο του δεν αρκεί. Για να επιστρέψετε γρήγορα με το μηχάνημά σας στον αγρό, μπορείτε να βασιστείτε στις ομάδες των εκπαιδευμένων και πιστοποιημένων τεχνικών των αντιπροσώπων μας, οι οποίοι θα σηκώσουν τα μανίκια τους και θα σας βοηθήσουν όταν αυτό είναι που έχει σημασία. Χρησιμοποιώντας τον τελευταίο εξοπλισμό διαγνωστικών ελέγχων και τα εργαλεία της John Deere θα θεραπεύσουν ό,τι ταλαιπωρεί το τρακτέρ, τη θεριζοαλωνιστική, το ενσιρωτικό μηχάνημα ή το ψεκαστικό σας.