Συντήρηση αξεσουάρ και συνεργείο

Αξεσουάρ, συντήρηση και συνεργείο

Καλώς ήλθατε στον κόσμο των αξεσουάρ της John Deere!

Από μια μικρή ασφάλεια των 3 Amp έως το περίπλοκο κύκλωμα ενός ραδιοφώνου, θα βρείτε την ίδια ποιότητα και προσήλωση στη λεπτομέρεια σε ολόκληρη την γκάμα των αξεσουάρ μας.

Η γκάμα αξεσουάρ της John Deere σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων με πάνω από 60 κατηγορίες:

  • Ραδιόφωνα
  • Φορτιστές συντήρησης μπαταριών
  • Μετρητές υγρασίας
  • Διακίνηση φορτίων
  • Δοχεία, χοάνες και κανάτες μέτρησης καυσίμου
  • Φώτα εργασίας
  • Επάνω και κάτω συνδέσεις
  • Καλύμματα καθίσματος
  • Πατάκια
  • και πολλά ακόμα!

Κάνουμε μεγάλες επενδύσεις για να βελτιώνουμε τακτικά για εσάς την γκάμα των εμπορευμάτων και αξεσουάρ της John Deere.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ξεφυλλίσετε το νέο κατάλογο αξεσουάρ της John Deere ή επισκεφτείτε τον τοπικό αντιπρόσωπο της John Deere για να μάθετε περισσότερα για τη συνεχώς αναπτυσσόμενη γκάμα των προϊόντων μας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα συστήματα πλύσης υψηλής πίεσης

Συστήματα πλύσης υψηλής πίεσης

Πλήρης γκάμα συστημάτων πλύσης υψηλής πίεσης με κρύο και ζεστό νερό, ηλεκτρικά και πετρελαίου.

Αξεσουάρ, συντήρηση, συνεργείο και παρελκόμενα

Κατάλογος

Δείτε τον κατάλογο Αξεσουάρ, συντήρηση, συνεργείο και παρελκόμενα.

Εργαλεία χειρός

Κατάλογος εργαλείων χειρός

Με τα σωστά εργαλεία, η δουλειά γίνεται πολύ πιο εύκολη και παραγωγική. Τα εργαλεία χειρός John Deere προσφέρουν εξαιρετική αίσθηση, είναι κατάλληλα για σκληρή δουλειά και διαρκούν για μια ζωή. Απολαύστε ποιότητα εργαλείων χειρός άξια της επωνυμίας John Deere, για υψηλές επιδόσεις σε κάθε εργασία.

Βιομηχανικές μπαταρίες

Ως παραγωγός βιομηχανικών μπαταριών σύμφωνα με τους κανονισμούς περί αποβλήτων ηλεκτρικών στηλών και συσσωρευτών του 2009, εμείς στην John Deere Limited παράγουμε μπαταρίες μολύβδου-οξέος, αλκαλικές και λιθίου. Δεν προμηθεύουμε άμεσα τον τελικό χρήστη. Συνεπώς, το δίκτυο των αντιπροσώπων μας παρέχει τη δυνατότητα επιστροφής για επεξεργασία και ανακύκλωση, χωρίς χρέωση, αποβλήτων βιομηχανικών μπαταριών που έχουν παρασχεθεί σε έναν τελικό χρήστη. Είναι υποχρεωμένοι να το πράξουν αυτό σε οποιοδήποτε ημερολογιακό έτος έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά νέες βιομηχανικές μπαταρίες. Αν κάποιος από τους αντιπροσώπους μας χρειάζεται να παραλάβουμε βιομηχανικές μπαταρίες, θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών. Θα συμφωνήσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες για την επιστροφή, την κατάλληλη επεξεργασία και την ανακύκλωση των αποβλήτων βιομηχανικών μπαταριών.

 

Μπαταρίες οχημάτων

Ως παραγωγός μπαταριών οχημάτων σύμφωνα με τους κανονισμούς περί αποβλήτων ηλεκτρικών στηλών και συσσωρευτών του 2009, εμείς στην John Deere Ltd διαθέτουμε το δίκτυο των αντιπροσώπων μας για τη συλλογή, χωρίς χρέωση και εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, των αποβλήτων μπαταριών οχημάτων από τους τελικούς κατόχους π.χ. συνεργεία, μάντρες, εξουσιοδοτημένες εγκαταστάσεις επεξεργασίας οχημάτων στο τέλος του κύκλου ζωής, δημόσιες εγκαταστάσεις κ.λπ. για επεξεργασία και ανακύκλωση. Οι αντιπρόσωποί μας είναι υποχρεωμένοι να το πράξουν αυτό σε οποιοδήποτε ημερολογιακό έτος έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά νέες μπαταρίες οχημάτων.

Αν κάποιος από τους αντιπροσώπους μας χρειάζεται να παραλάβουμε μπαταρίες οχημάτων, θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών. Θα συμφωνήσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες για τη συλλογή, την κατάλληλη επεξεργασία και την ανακύκλωση των αποβλήτων μπαταριών οχημάτων.