Χορτοκοπτικά μηχανήματα με κάθισμα

Riding Lawn Equipment

Αποδεδειγμένη εξοικονόμηση χρόνου

Μεγάλα ή μικρά, τα χλοοκοπτικά με κάθισμα της εταιρείας μας συνδυάζουν δύναμη και αξιοπιστία με φιλική προς τον κήπο απλότητα, άνεση και έλεγχο.

 

 

Το κατάλληλο χλοοκοπτικό για τη γη σας

Προκειμένου να περηφανεύεστε για την εμφάνιση του σπιτιού και του κήπου σας, αναγκαστικά πρέπει να αφιερώνετε ορισμένο χρόνο για συντήρηση. Ωστόσο, με τα σωστά εργαλεία αυτές οι δουλειές γίνονται απόλαυση και θα έχετε τελειώσει στο πι και φι. Τα χλοοκοπτικά τρακτέρ μας και οι χορτοκοπτικές επιτόπιας στροφής έχουν το καθένα τα δικά του πλεονεκτήματα. Δείτε τι μπορούν να κάνουν για εσάς και ανακαλύψτε ποιο μηχάνημα είναι το κατάλληλο για εσάς.

Lawn Tractors

Χλοοκοπτικά τρακτέρ

Έχετε μια σχετικά μεγάλη έκταση με κλίσεις και πλαγιές; Τα ισχυρά χλοοκοπτικά τρακτέρ μας είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε, αν δεν θέλετε να περάσετε όλο το Σαββατοκύριακό σας ασχολούμενοι με τη χορτοκοπή. Οδηγούνται σχεδόν σαν αυτοκίνητα, επομένως μπορείτε απλά να ανεβείτε και να κάνετε όλων των ειδών τις εργασίες γρήγορα κι εύκολα.

Zero turn mowers

Χορτοκοπτικές μηδενικής στροφής

Έχετε πολλά δέντρα, θάμνους ή παρτέρια, γύρω από τα οποία πρέπει να κινείστε; Αν ναι, τότε η ικανότητα απόκρισης και η μικρή ακτίνα στροφής των χορτοκοπτικών επιτόπιας στροφής μας θα σας εξοικονομήσει χρόνο: χρειάζεστε μόνο ένα πέρασμα για να πετύχετε την ακρίβεια που αναζητάτε.