Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ:
EXPERT CHECK

Η επόμενη σεζόν είναι ήδη εδώ: Expert Check
Expert Check: Ό,τι χρειάζεστε για την αδιάκοπη λειτουργία του μηχανήματος σας

Expert Check:
Ό,τι χρειάζεστε για την αδιάκοπη λειτουργία του μηχανήματος σας

Η προετοιμασία είναι το παν. Ετοιμάστε το μηχάνημά σας για να σας προσφέρει την καλύτερη σεζόν μέχρι σήμερα. Κλείστε ένα Expert Check.

Οι ειδικοί μας: Γνωρίζουν περισσότερα, βλέπουν περισσότερα.

Πραγματοποιούν βήμα-βήμα τον εξονυχιστικό τεχνικό έλεγχο των πιστοποιημένων τεχνικών μας και αποκτούν μια ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης και των αναγκών του μηχανήματός σας. Αξιολογούμε αισθητήρες, ηλεκτρονικά εξαρτήματα και λογισμικό με τη χρήση του διαγνωστικού προγράμματος Service Advisor της John Deere – ένα εργαλείο που διαθέτουν αποκλειστικά οι αντιπρόσωποι της John Deere και χρησιμοποιούμε γενικά δεδομένα αγρού από πολλές σεζόν για να μάθουμε σε ποια στοιχεία πρέπει να επικεντρωθούμε. Έτσι ανακαλύπτουμε και το παραμικρό πρόβλημα πριν προλάβει να δημιουργήσει θέματα στην επόμενη σεζόν σας.

 

 

Εντοπισμός αντιπροσώπου

Πώς μπορείτε να το αποκτήσετε;

Επισκεφτεί σήμερα τον τοπικό σας αντιπρόσωπο

Επικοινωνήστε μαζί μας
Click & Collect

Click & Collect

Η παραγγελία ανταλλακτικών είναι πιο εύκολη από ποτέ! Όλα τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε απέχουν μόλις ένα κλικ.

Expert Check 7+

Expert Check 7+

Σήμερα, χρησιμοποιούνται πολλά μηχανήματα της John Deere που δεν παράγονται πια. Εμείς διαθέτουμε ακριβή στοιχεία για τις ανάγκες αντικατάστασης των ανταλλακτικών τους. Αυτός ο συνδυασμός κλίμακας και εμπειρίας μάς επιτρέπει να μειώσουμε τις τιμές συντήρησης, ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε την απόδοση του μηχανήματος σε υψηλά επίπεδα.