Καλλιεργούμε το αύριο….μαζί!

Καλλιεργούμε το
αύριο….μαζί!

Η εταιρεία

Η εταιρεία

H Agrotech S.A. αποτελεί μία σύγχρονη, διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρεία. Ανήκει στον όμιλο εταιρειών AgroGroup (Μποζατζίδης-Μητσιολίδης) και δραστηριοποιείται στον χώρο των γεωργικών μηχανημάτων και ανταλλακτικών από το 1984 όπου κατέχει ηγετική θέση.

Η εταιρία ανακοίνωσε το 2012 την έναρξη της συνεργασίας της με την μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία γεωργικών μηχανημάτων παγκοσμίως, John Deere και ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των μηχανημάτων και ανταλλακτικών της σε Ελλάδα και Κύπρο. Το 2014 και το 2015 ο κύκλος εργασιών της ξεπέρασε τα 75 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το 2016 χαρακτηρίστηκε ως η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία στην Ελλάδα.

Η Agrotech επενδύει συνεχώς στο ανθρώπινο δυναμικό και απασχολεί περισσότερους από 240 υπαλλήλους στις πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της στην Θεσσαλονίκη (6.000m2), την Ορεστιάδα (3.000m2), την Λάρισα (2.700m2), την Θήβα (2.500m2) και την Λευκωσία (2.000m2). Σε κάθε υποκατάστημα στεγάζεται έκθεση καινούργιων και μεταχειρισμένων γεωργικών μηχανημάτων, αποθήκη ανταλλακτικών με περισσότερους από 200.000 κωδικούς σε απόθεμα που μπορεί να καλύψει άμεσα κάθε ανάγκη, καθώς και συνεργείο που αποτελείται από εξειδικευμένους και άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς.

Με δύναμη την εμπειρία και την θέληση να παραμείνει πιστή στο όραμα της, δεσμεύεται να συνεχίσει να καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη έχει ο Έλληνας αγρότης μέσα από την παροχή αξιόπιστων και καινοτόμων λύσεων όπως τόσα χρόνια!

Οι άνθρωποι μας

Οι άνθρωποι μας

Οι σχέσεις μεταξύ ανθρώπων είναι οι πιο δύσκολες. Ωστόσο, στην περίπτωση της Agrotech, υπάρχουν δεσμοί που συγκρίνονται με αυτούς της οικογένειας. Η κινητήριος δύναμη της, είναι οι άνθρωποι που στηρίζουν το όραμά της κάθε μέρα. Αυτοί που προσθέτουν τις δικές τους εμπειρίες και μοιράζονται τα δικά τους όνειρα με στόχο την συνεχή, αξιόπιστη, μοναδική εξυπηρέτηση στους πιο σκληρούς εργαζόμενους. Τους Έλληνες αγρότες.

Στις πολιτικές που δομούν την εταιρική της κουλτούρα είναι ο σεβασμός μεταξύ των ανθρώπων που την απαρτίζουν, η ισότητα, η αφοσίωση στους στόχους, η αποδοχή της διαφορετικότητας καθώς και η δημιουργία υγιούς κλίματος αμοιβαίας ανάπτυξης.

Άμεση διαθεσιμότητα

Άμεση διαθεσιμότητα

Κατά την κρίσιμη παραγωγική σεζόν, μπορεί να προκληθούν διάφορες βλάβες στο μηχάνημά σας που μπορεί να σταματήσουν την λειτουργία του στο χωράφι.

Στην Agrotech γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες σας. Για αυτό το λόγο, είμαστε συνεχώς δίπλα σας όπου μας χρειάζεστε.

Τα γνήσια ανταλλακτικά αυξάνουν την διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας, ενώ είναι δοκιμασμένα ώστε να κάνουν το μηχάνημά σας να λειτουργεί καλύτερα ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Υπάρχει αμεση διαθεσιμότητα σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, με την αξιοπιστία της Agrotech και της John Deere.

Εσείς θα συνεχίσετε να ρισκάρετε την απόδοση του μηχανήματός;

Άμεση υποστήριξη σε οποιοδήποτε σημείο

Άμεση υποστήριξη σε οποιοδήποτε σημείο

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας και διαθέτοντας το μεγαλύτερο τεχνικό τμήμα στον τομέα δραστηριοποίησής μας με περισσότερους από 80 εξειδικευμένους τεχνικούς, γνωρίζουμε τις αυξημένες ανάγκες σας.

Διαθέτουμε περισσότερα από 15 πλήρως εξοπλισμένα κινητά συνεργεία για να καλύψουμε οποιαδήποτε βλάβη σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο! Με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, οι τεχνικοί μας ταξιδεύουν στο δικό σας χώρο και επισκευάζουν το μηχάνημά σας, όπου κι αν βρίσκεται.

Έτσι ακόμα κι αν έχει δημιουργηθεί κάποιο
σοβαρό πρόβλημα ενώ βρίσκεστε στη μέση μιας εργασίας, μπορείτε να εμπιστευτείτε τους άριστα εκπαιδευμένους
συμβούλους και τεχνικούς της Agrotech και σας εγγυόμαστε πως η επισκευή θα γίνει το γρηγορότερο και με το
καλύτερο, πάντα, αποτέλεσμα.

Προγραμματίστε τώρα την επόμενη επίσκεψη της Agrotech S.A. στο χώρο σας!

Δίπλα σας, κάθε στιγμή!

Δίπλα σας, κάθε στιγμή!

Στην Agrotech, συνεχίζουμε να παρέχουμε τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα ανά πάσα στιγμή. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, θα είμαστε εκεί ακριβώς που μας χρειάζεστε. Διαθέτοντας 5 σύγχρονες εγκαταστάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο καθώς και ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών δεν σταματάμε ποτέ να είμαστε δίπλα σας και να σας στηρίζουμε στο δύσκολο έργο σας.

Δίπλα σας, ακόμα και απομακρυσμένα!

Δίπλα σας, ακόμα και απομακρυσμένα!

Η Agrotech καινοτομεί ακόμα μία φορά, προσφέροντας ολοκληρωμένα πακέτα γεωργικής διαχείρισης με τον πιο εύκολο και απλό τρόπο. Μέσα από ειδικές πλατφόρμες της John Deere όπως το OpperationCenter, ειδικά προγράμματα όπως αυτό της εγγύησης κατανάλωσης καυσίμων (Fuel Guarantee), τις υπηρεσίες γεωργίας ακριβείας καθώς και την υποστήριξη των εξειδικευμένων ειδικών της, έχετε την ευκαιρία να ελαχιστοποιήσετε το κόστος παραγωγής και αποδεδειγμένα να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Τώρα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι ειδικοί της εταιρείας, έχοντας στην διάθεσή τους καινοτόμα εργαλεία υψηλής τεχνολογίας, δεν σταματάνε ποτέ να επιτηρούν και να προστατεύουν εσάς και το μηχάνημά σας, ακόμα και απομακρυσμένα. Βασικό τους στόχος, είναι να συνεχίσουν να φροντίζουν την παραγωγικότητα σας και την απόδοση του μηχανήματος σας.