Λύσεις έξυπνης γεωργίας

Έξυπνες λύσεις καλλιέργειας

Ξεκινήστε το ταξίδι Έξυπνης γεωργίας σας εδώ


Αν θέλετε να ξεκινήσετε με τη γεωργία ακριβείας, έχετε έρθει στο σωστό μέρος!

Η Τεχνολογία γεωργίας ακριβείας John Deere είναι εύκολη στη χρήση και σας βοηθάει να σχεδιάζετε, να παρακολουθείτε, να εκτελείτε και να αναλύετε τις γεωργικές σας εργασίες καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Θα είστε, επίσης, καλύτερα εξοπλισμένοι για να κατανοήσετε και να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής στο μέλλον της γεωργίας.

Υψηλότερες συγκομιδές

Υψηλότερες συγκομιδές

Η γεωργία ακριβείας σάς επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε τις εισροές σπόρων, λιπασμάτων, χημικών και άλλων, για να καλύψετε τις ατομικές ανάγκες των αγρών σας και να μεγιστοποιήσετε τη σοδειά σας.

Καλύτερος έλεγχος οικονομικών

Καλύτερος έλεγχος οικονομικών

Οι τεχνολογίες έξυπνης γεωργίας παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες διαχείρισης σχετικά με τη χρήση των μηχανημάτων και τις εισροές για μεγαλύτερη διαφάνεια στο κόστος και καλύτερη λήψη αποφάσεων.

Βελτιωμένη βιωσιμότητα

Βελτιωμένη βιωσιμότητα

Η γεωργία ακριβείας μπορεί να μειώσει σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου και την υπερβολική εφαρμογή εισροών, όπως λιπασμάτων και χημικών, για περισσότερο βιώσιμη γεωργία.

Λύσεις καθοδήγησης

Λύσεις καθοδήγησης

Χωρίς παραλείψεις, χωρίς επικαλύψεις – ακολουθήστε τα ίδια ίχνη καθοδήγησης χωρίς προσπάθεια κάθε φορά. Προσφέροντας πολύ υψηλή ακρίβεια, έχουμε επεκτείνει την γκάμα καθοδήγησης με λύσεις για όλες τις μάρκες εξοπλισμού.

Λύσεις καθοδήγησης

Συστήματα αυτοματισμού

Εξαλείψτε την κούραση των επαναλαμβανόμενων εργασιών με τις μονάδες ελέγχου και τις προγραμματιζόμενες συσκευές μας. Θα σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε την απόδοση του μηχανήματος και να εξαλείψετε τα δαπανηρά λάθη.

Εξειδικευμένη τοπική γεωργία

Εξειδικευμένη τοπική γεωργία

Μάθετε πώς χρησιμοποιούνται τα δεδομένα αγρού από πολλαπλές πηγές για τη δημιουργία χαρτών μεταβλητού ρυθμού, οι οποίοι επιτρέπουν τη διαχείριση μεμονωμένων περιοχών του αγρού σας για βελτίωση της ανάπτυξης και της συγκομιδής.

Η John Deere καθιστά την γεωργία ακριβείας εύκολη για εσάς

Έχουμε δημιουργήσει μια σειρά σύντομων βίντεο που εξηγούν μερικά από τα οφέλη των εργαλείων γεωργίας ακριβείας. Απλώς μετακινηθείτε στη λίστα στα δεξιά για να βρείτε μια περιοχή ενδιαφέροντος.