Έξυπνη γεωργία: Τα βασικά

Έξυπνη γεωργία: Τα βασικά
Δέκτες StarFire™

Δέκτες StarFire™

Σχεδιασμένοι και κατασκευασμένοι από εμάς, οι δορυφορικοί δέκτες StarFire™ χρησιμοποιούν το δικό μας παγκόσμιο δίκτυο σταθμών αναφοράς και προσφέρουν εξαιρετική ακρίβεια σήματος

Έξυπνες οθόνες

Έξυπνες οθόνες

Οι εύχρηστες οθόνες αφής μας αποτελούν τον εγκέφαλο της Τεχνολογίας γεωργίας ακριβείας της John Deere. Συμβατές με ISOBUS, διαθέτουν απλά μενού και προσαρμόσιμες οθόνες.

Συνδεσιμότητα JDLink™

Συνδεσιμότητα JDLink™

Το JDLink™ παρέχει αμφίδρομη συνδεσιμότητα για την αυτόματη αποστολή δεδομένων σοδειάς και μηχανήματος στο John Deere Operations Center™ και για την τηλεματική παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο.

Άψογη ενσωμάτωση

Άψογη ενσωμάτωση

Όλα τα εξαρτήματά μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού και ακόμη και αν το μηχάνημά σας δεν είναι πράσινου και κίτρινου χρώματος, μπορείτε και πάλι να επωφεληθείτε από την Τεχνολογία γεωργίας ακριβείας της John Deere.

Ευκολία στη χρήση

Ευκολία στη χρήση

Όλα τα εξαρτήματα και το λογισμικό δημιουργούνται από εμάς. Σχεδιασμένα με αγρότες για αγρότες, είναι εύχρηστα και κατασκευασμένα για μεγάλη διάρκεια ζωής.

Μετρήσιμο όφελος

Μετρήσιμο όφελος

Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται με ασφάλεια στο John Deere Operations CenterTM για λεπτομερή ανάλυση της απόδοσης του μηχανήματος, των συγκομιδών και πολλά άλλα που βοηθούν στην υποστήριξη της κερδοφορίας σας.

Η John Deere καθιστά την γεωργία ακριβείας εύκολη για εσάς

Έχουμε δημιουργήσει μια σειρά σύντομων βίντεο που εξηγούν μερικά από τα οφέλη των εργαλείων γεωργίας ακριβείας. Απλώς μετακινηθείτε στη λίστα στα δεξιά για να βρείτε μια περιοχή ενδιαφέροντος.

Λύσεις καθοδήγησης

Λύσεις καθοδήγησης

Χωρίς παραλείψεις, χωρίς επικαλύψεις – ακολουθήστε τα ίδια ίχνη καθοδήγησης χωρίς προσπάθεια κάθε φορά. Προσφέροντας πολύ υψηλή ακρίβεια, έχουμε επεκτείνει την γκάμα καθοδήγησης με λύσεις για όλες τις μάρκες εξοπλισμού.

Συστήματα αυτοματισμού

Συστήματα αυτοματισμού

Εξαλείψτε την κούραση των επαναλαμβανόμενων εργασιών με τις μονάδες ελέγχου και τις προγραμματιζόμενες συσκευές μας. Θα σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε την απόδοση του μηχανήματος και να εξαλείψετε τα δαπανηρά λάθη.

Εξειδικευμένη τοπική γεωργία

Εξειδικευμένη τοπική γεωργία

Μάθετε πώς χρησιμοποιούνται τα δεδομένα αγρού από πολλαπλές πηγές για τη δημιουργία χαρτών μεταβλητού ρυθμού, οι οποίοι επιτρέπουν τη Διαχείριση μεμονωμένων περιοχών του αγρού σας για βελτίωση της ανάπτυξης και της συγκομιδής.