Δέκτης StarFire™ 7000 και σήματαΤεχνολογία γεωργίας ακριβείας

  • Προηγμένη μονάδα αντιστάθμισης ακρίβειας εδάφους (TCM)
  • Πολλαπλά δορυφορικά συστήματα (GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou)
  • SF1: +/- 15cm ακρίβεια
  • SF-RTK: +/- 2,5 cm ακρίβεια και 5 έτη επαναληψιμότητα
  • RTK: Σταθμός βάσης ή κινητό RTK, συμπερ. RTK Extend™ – 14 ημέρες
Εκτύπωση

Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας σε νέο επίπεδο

Τα συστήματα γεωργίας ακριβείας της John Deere ξεκινούν με τον νέο ενσωματωμένο ή γενικής χρήσης δέκτη StarFire™ 7000. Ο δέκτης StarFire™ 7000 προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια, μικρότερους χρόνους λήψης σήματος και επαναληψιμότητα 5 ετών. Αυτό σημαίνει λιγότερα εξαρτήματα, συντομότεροι χρόνοι επανασύνδεσης μετά από ένα χρονικό διάστημα σκίασης και εμπιστοσύνη ότι τα ίχνη καθοδήγησης και τα σύνορά σας δεν θα αλλάζουν από έτος σε έτος. Καθώς η ακρίβεια και η επαναληψιμότητα συνεχίζουν να είναι σημαντικά για την επίτευξη ακρίβειας από φυτό σε φυτό, το StarFire™ 7000 προσφέρει μια λειτουργία προηγμένης βαθμονόμησης για τη μονάδα αντιστάθμισης εδάφους. Με έναν αυξανόμενο αριθμό εξαρτημάτων σέρβις, ο νέος δέκτης StarFire™ παρέχει βιώσιμη και οικονομική δυνατότητα σέρβις.

SF7000 R2G034051

Βελτιωμένο σήμα SF1

Με το SF7000™ βελτιώσαμε ξανά το εισαγωγικό σήμα μας SF1. Συμβατό με σήματα από τέσσερα δορυφορικά συστήματα (GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo), ο δέκτης StarFire™ 7000 βλέπει περισσότερους δορυφόρους στον ουρανό. Έτσι επηρεάζεται λιγότερο από φαινόμενα σκίασης. Επιπλέον, επωφελείστε από τη διάσημη ακρίβεια διέλευσης +/-15 cm.

SF7000 R2G034330

Το καλύτερο επίπεδο από ποτέ: Το σήμα SF-RTK

Το νέο σήμα διόρθωσης SF-RTK παρέχει βελτιωμένη ακρίβεια διέλευσης +/-2,5 cm με χρόνους λήψης σήματος 3 φορές μικρότερους από την προηγούμενη γενιά δέκτη, χρησιμοποιώντας το SF3. Όταν φτάνετε στον αγρό, μπορείτε να ξεκινάτε την εργασία στο χωράφι ταχύτερα. Το SF-RTK παρέχει 100% βελτιωμένη κάλυψη, η οποία μειώνει σημαντικά τις επιδράσεις σκίασης.

Παρόλο που η διόρθωση SF-RTK παρέχεται μέσω δορυφόρου, παρέχει εγγυημένη επαναληψιμότητα 5 ετών, έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ίδια ίχνη καθοδήγησης για πολλές διελεύσεις όχι μόνο κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά και κατά τη διάρκεια μιας περιόδου πέντε ετών, γεγονός που επιτρέπει την ακριβή τοποθέτηση σπόρων και θρεπτικών ουσιών χωρίς μετατόπιση γραμμών ή επαναχαρτογράφηση συνόρων.

SF7000 R2G030268

Σταθμός βάσης RTK και κινητό RTK

Εκτός από το SF-RTK, ο δέκτης StarFire™ 7000 είναι ακόμα συμβατός με τον διάσημο σταθμό βάσης RTK και το μόντεμ LTE RTK που προσφέρει η John Deere.

SF7000 R2G024563

Ενισχυμένη αντικλεπτική προστασία

Με το PIN ασφαλείας και το σετ κλειδαριάς προσφέρουμε δύο λειτουργίες αντικλεπτικής προστασίας για δέκτες StarFire™ 7000.

Με την προστασία PIN, οι αγρότες έχουν την επιλογή να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία του κωδικού ασφαλείας PIN και να ορίσουν έναν μοναδικό κωδικό PIN τεσσάρων ψηφίων για την ενεργοποίηση και το ξεκλείδωμα της συσκευής, όπως γίνεται σε μια κινητή συσκευή. Η ενεργοποίηση αυτού του κωδικού επιτρέπει μόνο σε χρήστες που διαθέτουν τον καθορισμένο κωδικό PIN την πρόσβαση στη συσκευή, όταν η συσκευή ενεργοποιηθεί.

Ο δέκτης γενικής χρήσης StarFire™ 7000 μπορεί να προστατευθεί πρόσθετα με ένα σετ μηχανικού κλειδώματος το οποίο αποτρέπει τη μη επιτρεπόμενη αποσυναρμολόγηση του δέκτη από ένα μηχάνημα.