Χορτοδετικές πρέσες

Χορτοδετικές πρέσες
 

Βρείτε τη χορτοδετική πρέσα που ταιριάζει στις ανάγκες σας

Χορτοδετικές πρέσες μεταβλητού θαλάμου

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Είτε είστε εργολάβος με πελάτες που έχουν διαφορετικές ανάγκες, είτε απαιτεί ευελιξία το μέγεθος και η δομή της δικής σας επιχείρησης, εμείς έχουμε την κατάλληλη χορτοδετική πρέσα για εσάς. Ανεξάρτητα από το αν παράγετε άχυρο, σανό, ενσίρωμα υψηλής στεγνότητας ή απλό ενσίρωμα - είτε πρόκειται για μεγάλες ποσότητες ενός είδους, είτε για λίγο από όλα, εδώ θα βρείτε το κατάλληλο μηχάνημα για εσάς. Οι χορτοδετικές πρέσες G, M και R αποτελούν την ευέλικτη λύση που χρειάζεστε.

Χορτοδετικές πρέσες σταθερού θαλάμου

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Οι χορτοδετικές πρέσες σταθερού θαλάμου της John Deere για κυλινδρικές μπάλες είναι το αποτέλεσμα γνώσεων που συλλέχθηκαν από κάθε γωνιά του αγρού. Καθ’ όλη τη διάρκεια ανάπτυξης αυτών των μηχανημάτων ακολουθούμε τις γνώμες και τις ιδέες αναρίθμητων αγροτών, εργοληπτών και αντιπροσώπων από όλη την Ευρώπη.

Μεγάλες τετράγωνες χορτοδετικές πρέσες

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΧΟΡΤΟΔΕΤΙΚΗ ΠΡΕΣΑ

Επειδή βασίζεστε επάνω μας. Σε τελική ανάλυση, η ποιότητα των δεμάτων που παράγουν τα μηχανήματά μας είναι αυτό που καθορίζει την επιτυχία σας. Πρέπει να είναι σκληρά, πολύ πυκνά και ιδανικά σχηματισμένα τετραγωνισμένα δέματα συμπυκνωμένης ενέργειας. Αυτό προσφέρουν οι μεγάλες τετράγωνες χορτοδετικές πρέσες της εταιρείας μας, μέρα με τη μέρα, σεζόν με τη σεζόν. Εγγυημένα, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε μια πρέσα μας.

Τυλικτικά μπάλας

ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ

Ανακαλύψτε την γκάμα μας σε τυλικτικά μπάλας: Η χορτοδετική πρέσα μεταβλητού θαλάμου C451R/C461R συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των ανεξάρτητων χορτοδετικών πρεσών V451R και V461R με το σύστημα πλάκας μεταφοράς (TTS) της John Deere για να δημιουργήσει το απόλυτο τυλικτικό μπάλας. Και η χορτοδετική πρέσα σταθερού θαλάμου C441R κάνει το ίδιο βασισμένο στην F441R. Όλες τους είναι διαθέσιμες σε κοντή και συμπαγή μορφή με πρακτικό μοντέρνο στυλ.