Operations Center

Εξοικονόμηση χρόνου

Διαχείριση μηχανημάτων

Πιο έξυπνες αποφάσεις

Κοινή χρήση πληροφοριών

Εξυπηρέτηση πελατών

ΝΕΟ - Ψηφιακό μητρώο αγρού

ΝΕΟ - Ψηφιακό μητρώο αγρού

Τώρα μπορείτε να προσθέτετε όλες τις εργασίες που έχετε ολοκληρώσει απευθείας στην εφαρμογή σας, όπου είναι αποθηκευμένες ασφαλώς σε ένα μέρος και εύκολα προσβάσιμες από οποιαδήποτε συσκευή ανά πάσα στιγμή.

ΝΕΟ - Εισαγωγή ISOXML

ΝΕΟ - Εισαγωγή ISOXML

Εισάγετε απευθείας δεδομένα τεκμηρίωσης από τερματικές μονάδες Claas, Case IH, New Holland, Fendt Vario, CCI ή Kverneland και τα προβάλλετε όλα βολικά σε ένα και μόνο μέρος.

ΝΕΟ – Μεταφορά δεδομένων πολλών κατασκευαστών

ΝΕΟ – Μεταφορά δεδομένων πολλών κατασκευαστών

Χάρη στο κοινό πρότυπο DataConnect μπορείτε τώρα να προβάλλετε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο μηχανημάτων Case, Claas, New Holland και Steyr στο John Deere Operations Center.

Εξοικονόμηση χρόνου

Προγραμματίζετε την εργασία σας εκ των προτέρων και μεταδίδετε τις πληροφορίες εργασίας απευθείας στα επιμέρους μηχανήματα. Καμία καθυστέρηση για ρυθμίσεις στον αγρό και κανένα σφάλμα λόγω παρανόησης ή ελλιπών πληροφοριών.

Save Time

 

Μάθετε περισσότερα

Σύνδεσμος προς αναπτυσσόμενο φυλλάδιοΚείμενο αναπτυσσόμενου φυλλαδίου

Ψηφιακό μητρώο αγρού. Τώρα μπορείτε να προσθέτετε όλες τις εργασίες που έχετε ολοκληρώσει απευθείας στην εφαρμογή σας

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΓΡΟΥ

Μπορείτε πλέον να αποχαιρετήσετε το μολύβι και το χαρτί και να αποθηκεύετε όλα τα γεωργικά σας δεδομένα με ασφαλή τρόπο στο Operations Center. Προσθέστε απλώς τις ολοκληρωμένες εργασίες απευθείας στο Operations Center για να δημιουργήσετε το προσωπικό σας ψηφιακό μητρώο αγρού προσπελάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή – smartphone, tablet ή desktop – όπου κι αν βρίσκεστε. Επιπλέον μπορείτε να προβάλλετε δεδομένα κάθε σεζόν για εύκολη σύγκριση και παρακολούθηση της απόδοσης ολόκληρης της επιχείρησής σας.

 

 

Καταγραφή των πάντων

Στο μητρώο αγρού αποθηκεύονται πληροφορίες για το χειριστή, το μηχάνημα, τον αγρό, τον πελάτη, την ποικιλία της σοδειάς. Για τα χημικά, τα παρελκόμενα την ώρα και την ημερομηνία…και πολλά άλλα.

 

Εξατομίκευση της προβολής σας

Προβάλλετε δεδομένα για κάθε σεζόν σε έναν κατάλογο και χρησιμοποιώντας τα φίλτρα για τη γεωργική εκμετάλλευση, τον αγρό, το προϊόν και την ποικιλία, επιλέγετε την καλύτερη για εσάς διάταξη.

 

Εύκολη κοινή χρήση δεδομένων

Μοιράζεστε τα δεδομένα σας σε άλλες μορφές αρχείου – Shapefile, PDF ή XLSX – έτσι ώστε οι συνεργάτες σας να μπορούν να σάς βοηθήσουν με ανάλυση.

 

Δεν χάνετε ποτέ τίποτε

Βρίσκετε αρχεία σε δευτερόλεπτα χάρη στο εύχρηστο εργαλείο αναζήτησης.

 

Ανάλυση απόδοσης

Συγκρίνετε την απόδοση του μηχανήματος και αναλύετε δεδομένα του αγρού σε διάφορες σεζόν για τη βελτίωση της μακροπρόθεσμης αγρονομικής λήψης αποφάσεων.

Διαχείριση μηχανημάτων

Ελέγχετε την τοποθεσία και την κατάσταση των μηχανημάτων σας σε πραγματικό χρόνο. Γνωρίζετε πότε έχει ολοκληρωθεί η εργασία, ποια συγκομιδή έχει συλλεγεί και ακόμη περισσότερα. Το Operations Center περιορίζει τον αριθμό των τηλεφωνικών κλήσεων και σάς εξασφαλίζει τον έλεγχο.

Manage Machines

 

Πιο έξυπνες αποφάσεις

Λαμβάνετε καλύτερες και περισσότερο τεκμηριωμένες αποφάσεις με το Operations Center. Τα δεδομένα του μηχανήματος και του παρελκομένου συλλέγονται σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να μπορείτε να διακρίνετε γρήγορη τι συμβαίνει και να λάβετε τα ενδεδειγμένα για την επιχείρησή σας μέτρα.

Smarter Decisions

 

Κοινή χρήση πληροφοριών

Μοιράζεστε δεδομένα τεκμηρίωσης με τους πελάτες σας έτσι ώστε αυτοί να μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα τις επιχειρήσεις τους και να γνωρίζουν τις εργασίες που έχετε ολοκληρώσει. Το Operations Center ενισχύει τις σχέσεις με τους πελάτες με μεγαλύτερη διαφάνεια και συμβάλλει στη βελτίωση της μακροπρόθεσμης επιχειρηματικής απόδοσης

Share Intelligence

 

Μάθετε περισσότερα

Σύνδεσμος προς αναπτυσσόμενο φυλλάδιοΚείμενο αναπτυσσόμενου φυλλαδίου

Νέο – Κοινή χρήση δεδομένων πολλών κατασκευαστών

Το DataConnect, το κοινό πρότυπο κοινής χρήσης δεδομένων μεταξύ διαφόρων κατασκευαστών μηχανημάτων, είναι πλέον διαθέσιμο.  Τα δεδομένα από μηχανήματα 365FarmNet, καθώς και Case, Claas, New Holland και Steyr εξοπλισμένα με συστήματα τηλεματικής μπορούν να εισάγονται αυτόματα στο John Deere Operations Center. Φορείς εκμετάλλευσης με στόλους πολλών κατασκευαστών θα καλωσορίσουν τις αλλαγές, καθώς αντί να χρησιμοποιούν πολλές διαφορετικές πλατφόρμες για την παρακολούθηση των μηχανημάτων μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο το Operations Center.

Το DataConnect σας παρέχει τη δυνατότητα να προβάλλεται τις παρακάτω πληροφορίες:

  • Θέση (τρέχουσα και προηγούμενη)
  • Στάθμη καυσίμου
  • Ταχύτητα
  • Κατάσταση εργασίας

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να προσθέσετε τα δικά σας μηχανήματα Class, Case, New Holland ή Steyr στο δικό σας λογαριασμό Operations Center.  Δεν χρειάζεται να προβείτε σε καμία τροποποίηση των μηχανημάτων σας, καθώς τα δεδομένα μεταφέρονται αυτόματα.  Και εκτός αυτού, το DataConnect είναι δωρεάν!

Το DataConnect έχει αναπτυχθεί ως κοινό πρότυπο δεδομένων για τον γεωργικό κλάδο και είναι ανοικτό για κάθε κατασκευαστή.  Ευελπιστούμε να κάνουμε περισσότερες ανακοινώσεις στο μέλλον για να συμπεριλάβουμε και άλλους κατασκευαστές μηχανημάτων και για την ανταλλαγή αγρονομικών δεδομένων για εφαρμογές, όπως η χαρτογράφηση απολαβής.

 

Εισαγωγή ISOXML. Εισάγετε απευθείας δεδομένα τεκμηρίωσης από μηχανήματα άλλων κατασκευαστών.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ISOXML: ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Εάν διαθέτετε μια συλλογή μηχανημάτων διαφόρων κατασκευαστών, μπορείτε παρ' όλα αυτά να αξιοποιήσετε όλα τα στοιχεία του Operations Center χάρη στην εισαγωγή δεδομένων τεκμηρίωσης ISOXML. Μπορείτε να εισάγετε απευθείας δεδομένα τεκμηρίωσης από τερματικές μονάδες Claas, Case IH, New Holland, Fendt Vario, CCI, Kverneland και άλλες στο Operations Center. Με την αποθήκευση σε ένα και μόνο μέρος διευκολύνεται σημαντικά η εργασία ας στο σύνολό της!

Συμβατές οθόνες ISOXML
AgLeader
Case IH
New Holland
TopCon
Trimble
Precision Planting
Raven
Claas
CCI
Mueller Electronic
Fendt VarioTerminal
Kverneland

 

Εξυπηρέτηση πελατών

Ο αντιπρόσωπος της περιοχής σας μπορεί να σάς βοηθήσει να ρυθμίσετε το Operations Center και να σάς παρέχει μακροπρόθεσμη υποστήριξη μέσω ενός πακέτου σέρβις FarmSight. Επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της περιοχής σας σχετικά με τις επιχειρηματικές σας προκλήσεις και δείτε πως αυτό μπορεί να σάς βοηθήσει να επιτύχετε τη βελτίωση της απόδοσης της επιχείρησής σας.

Service Customers

 

Το John Deere Operations Center είναι….

Ανοικτό

Ανοικτό

Διαβιβάζετε δεδομένα τεκμηρίωσης σε έναν άλλο χρήστη του Operations Center, εισάγετε δεδομένα τεκμηρίωσης από οποιονδήποτε κατασκευαστή που χρησιμοποιεί το πρότυπο ISOXML ή μοιράζεστε δεδομένα ασύρματα από μηχανήματα Claas Telematics, AFS Connect (Case IH), MyPLM Connect (New Holland) και S-Fleet (Steyr). Το Operations Center έχει σχεδιαστεί ως κέντρο πληροφοριών που διευκολύνει στο μέγιστο δυνατό βαθμό τη διαχείριση των δεδομένων. Μπορείτε ακόμη και να μοιράζεστε δεδομένα με συνεργάτες λογισμικού 180+ έτσι ώστε να χρειάζεται να χρησιμοποιείτε μία μόνο πλατφόρμα για το σύνολο της διαχείρισής σας.

Επιτόπου

Επιτόπου

Ο αντιπρόσωπος της περιοχής σας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό εκπαιδευμένο στο Operations Center, το οποίο μπορεί να σάς βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το ισχυρό εργαλείο και να αφιερώσει χρόνο για τη ρύθμισή του έτσι ώστε να καλύπτει τις εξειδικευμένες ανάγκες σας. Είναι επίσης σε θέση να σάς βοηθήσει στην κατάρτιση του δικού σας προσωπικού, στον προγραμματισμό εργασιών, στην παρακολούθηση και στη βελτιστοποίηση της απόδοσης των μηχανημάτων, στην ανάλυση δεδομένων και σε πολλά άλλα.

Ασφάλεια

Ασφάλεια

Έχετε τον απόλυτο έλεγχο των δεδομένων σας ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να αποφασίζετε ποια δεδομένα θέλετε να μοιράζεστε και με ποιον, κάτι που είναι χρήσιμο ιδίως κατά τη συνεργασία με εταίρους ή συμβούλους. Είναι επίσης καθησυχαστικό να γνωρίζετε ότι τα δεδομένα σας προστατεύονται με ασφαλή τρόπο με τα ίδια συστήματα υψηλής ασφάλειας όπως και οι τραπεζικές συναλλαγές online.

Ανακαλύψτε τα οφέλη

Παρακολούθηση εργασιών

Παρακολούθηση εργασιών

Έχει ήδη ολοκληρωθεί η σπορά και το μηχάνημα είναι καθ' οδόν προς τον επόμενο αγρό; Με την εφαρμογή Operations Center, μπορείτε να ελέγχετε τα μηχανήματά σας σε σχεδόν πραγματικό χρόνο, εξοικονομώντας χιλιάδες τηλεφωνικών κλήσεων και εξασφαλίζοντας περισσότερο χρόνο για πιο σημαντικές εργασίες.

Ασύρματη μετάδοση δεδομένων

Μπορώ να πάψω να χρησιμοποιώ μια συσκευή memory stick για να αποθηκεύω δεδομένα από τα μηχανήματα; Τα δεδομένα τεκμηρίωσης διαβιβάζονται πλέον αυτόματα στο Center ασύρματα σε πραγματικό χρόνο, ακόμη και για παρελκόμενα ISOBUS που δεν διατίθενται από την John Deere. Έτσι διευκολύνεται η τεκμηρίωση χωρίς να απαιτείται συσκευή USB!

Διαχείριση μηχανημάτων

Διαχείριση μηχανημάτων

Που βρίσκονται τα μηχανήματά μου και είναι έτοιμα για την εργασία; Στην εφαρμογή Operations Center προβάλλεται η τοποθεσία κάθε μηχανήματος, το ιστορικό τοποθεσίας του και η τρέχουσα στάθμη καυσίμου, καθώς και οι ενεργοί κωδικοί διαγνωστικής ειδοποίησης.

Κοινή χρήση δεδομένων αγρού

Πρέπει να είμαι στο γραφείο για να δω αναλυτικούς χάρτες τεκμηρίωσης; Όχι πλέον. Μπορείτε να τους προβάλλετε στην εφαρμογή σε σχεδόν πραγματικό χρόνο, ακόμη και από παρελκόμενα ISOBUS που δεν διατίθενται από την John Deere. Μπορείτε επίσης να εξάγετε απευθείας τις λεπτομέρειες από την εφαρμογή για εκτύπωση ή να τις διαβιβάσετε για κοινή χρήση με το συνεργάτη που εμπιστεύεστε.

Άμεση ανάλυση αγρών

Άμεση ανάλυση αγρών

Απέφερε η νέα ποικιλία σιταριού καλύτερη συγκομιδή;… Πώς συγκρίνονται οι συγκομιδές μου από αγρό σε αγρό; Η εφαρμογή Operations Center ταξινομεί αυτόματα και προβάλλει όλες τις πληροφορίες αγρού και συγκομιδής, διευκολύνοντας περισσότερο από ποτέ τη λήψη αποφάσεων με βάση τα δεδομένα.

Λήψη πιο έξυπνων αποφάσεων

Πόσο καλά απέδωσε η τελευταία επεξεργασία με άζωτο;… Ήταν αποτελεσματική η νέα χημική επεξεργασία;…Είχε καλύτερη απόδοση η νέα ποικιλία σπόρων σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος; Μπορείτε να συγκρίνετε τις συγκομιδές των αγρών σας με μια λειτουργία φίλτρου που σάς βοηθά να λαμβάνετε καλύτερα τεκμηριωμένες αποφάσεις για τη σοδειά του επόμενου έτους

Δημιουργήστε το δωρεάν λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα MyJohnDeere.com

1. Δημιουργήστε το δωρεάν λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα MyJohnDeere.com

Για την καταχώριση ενός λογαριασμού και τον ορισμό του δικού σας κωδικού πρόσβασης απαιτούνται λίγα μόνο δευτερόλεπτα.

Εκτελέστε λήψη της εφαρμογής Operations Center

2. Εκτελέστε λήψη της εφαρμογής Operations Center

Μεταβείτε στο κατάστημα Google Play ή Apple App.

Ζητήστε συμβουλές για την εγκατάσταση από τον αντιπρόσωπο της περιοχής σας

3. Ζητήστε συμβουλές για την εγκατάσταση από τον αντιπρόσωπο της περιοχής σας

αντιπρόσωπος της περιοχής σας διαθέτει εκπαιδευμένο προσωπικό που μπορεί να σάς βοηθήσει να ξεκινήσετε και να σάς παρέχει μακροπρόθεσμη υποστήριξη.