Expert Check

Expert Check - Διατήρηση απόδοσης

Περισσότερος χρόνος διαθεσιμότητας, μέγιστη απόδοση και μικρότερο κόστος για κάθε τύπο μηχανήματος. Τα Expert Check της John Deere σας βοηθούν να έχετε τα μηχανήματά σας έτοιμα για την σεζόν που έρχεται.

Αποτροπή επισκευών

Αποτροπή επισκευών

Ένας έγκαιρος έλεγχος μπορεί να εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Μετά από μια σεζόν σκληρής εργασίας, το μηχάνημά σας χρειάζεται έναν πλήρη έλεγχο για να είναι έτοιμο για την επόμενη. Οι ειδικοί μας εκτελούν δοκιμές για να βεβαιωθούν ότι κάθε εξάρτημα είναι έτοιμο να λειτουργήσει ομαλά. Μια εργοστασιακά δοκιμασμένη λίστα ελέγχων καλύπτει όλα τα κρίσιμα σημεία για την ασφάλεια και τον χρόνο διαθεσιμότητας.

Expert Check 7+

Expert Check 7+

Τα μηχανήματά μας είναι κατασκευασμένα για να διαρκέσουν, για αυτό προσφέρουμε αυτήν την ειδική υπηρεσία που έχει σχεδιαστεί για μηχανήματα που δεν βρίσκονται στον κύριο στόλο σας. Οι έλεγχοι αναφέρουν την κατάσταση της αξιόπιστης ομάδας εργασίας σας και προσφέρουν λύση πολλαπλών εξαρτημάτων σύμφωνα με το εύρος του κόστους και τη χρήση σας. Είναι προτιμότερο να λύνετε τα προβλήματα πριν παρουσιαστούν. Ένας έξυπνος τρόπος για να αυξήσετε την απόδοση και να μειώσετε το κόστος. Επίσης, μεγιστοποιεί την αξία μεταπώλησης του μηχανήματός σας.

Expert Check για όλους τους τύπους μηχανημάτων

Expert Check για όλους τους τύπους μηχανημάτων

Το Expert Check είναι διαθέσιμο για περισσότερα από 30 μοντέλα μηχανημάτων Deere, όπως τρακτέρ, θεριζοαλωνιστικές, χορτοδετικά, ψεκαστικά, εξοπλισμό χλοοτάπητα και αυτοκινούμενα ενσιρωκοπτικά μηχανήματα. Διασφαλίστε ότι διατηρείτε μέγιστο χρόνο διαθεσιμότητας και απόδοση, καθώς και χαμηλό κόστος, ανεξάρτητα από την ηλικία των μηχανημάτων σας!

χρόνος διαθεσιμότητας

Χρόνος διαθεσιμότητας

Μεγιστοποιήστε τη διαθεσιμότητα του μηχανήματός σας με μείωση του χρόνου μη διαθεσιμότητας έως και 90%. Εμπιστευτείτε μας για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε την ομαλή λειτουργία των μηχανημάτων σας, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε σε αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία - στην επιχείρησή σας.

Κόστος λειτουργίας

Κόστος λειτουργίας

Αποτρέψτε οποιαδήποτε παράπλευρη βλάβη και μειώστε το κόστος λειτουργίας σας με προληπτικούς ελέγχους από τους επαγγελματίες τεχνικούς μας. Θα ρίξουν μια προσεκτική ματιά στο μεταχειρισμένο John Deere τρακτέρ σας για οτιδήποτε δεν λειτουργεί τέλεια.

Άνεση

Άνεση

Αποκτήστε μέγιστη άνεση με τον έλεγχο της καμπίνας και του συστήματος ανάρτησης μπροστινού άξονα για να εξασφαλίσετε μια ομαλή και άνετη διαδρομή, ακόμη και στα πιο δύσκολα περιβάλλοντα εργασίας.

Αποφύγετε τον χρόνο μη διαθεσιμότητας

Αποφύγετε τον χρόνο μη διαθεσιμότητας

Όταν υπάρχουν καλλιέργειες που πρέπει να εφαρμοστούν, απλά δεν υπάρχει χώρος για χρόνο μη διαθεσιμότητας. Οι τεχνικοί της John Deere εκπαιδεύονται τακτικά και έχουν πρόσβαση στα εργοστασιακά εργαλεία, τα αναλυτικά στοιχεία και το λογισμικό για να αναλύσουν την κατάσταση και τις ανάγκες των μηχανημάτων σας. Αυτό μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο για χρόνο μη διαθεσιμότητας έως και 90%.

Τέλεια αποτελέσματα

Τέλεια αποτελέσματα

Η απόδοση του εποχιακού εξοπλισμού σας είναι το κλειδί για να εγγυηθείτε τα καλύτερα αποτελέσματα εργασίας: βέλτιστη ποιότητα κοπής σε SPFH, απόδοση στο αλώνισμα και διαχωρισμό στη θεριζοαλωνιστική σας, μοτίβο ψεκασμού και ακρίβεια στο ψεκαστικό σας, καθώς και την ποιότητα και την κανονικότητα των δεμάτων στο χορτοδετικό κυλινδρικών δεμάτων σας.

Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας

Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας

Ένας χαλαρός τανυστήρας μπορεί να επηρεάσει τον ιμάντα και την τροχαλία κίνησης, προκαλώντας περισσότερες επισκευές. Καλύτερα να σταματήσετε αυτήν την αλυσιδωτή αντίδραση εγκαίρως και να αποφύγετε τον χρόνο μη διαθεσιμότητας με ένα Expert Check από την John Deere.

Χρόνος διαθεσιμότητας

Χρόνος διαθεσιμότητας

Μεγιστοποιήστε τη διαθεσιμότητα του εξοπλισμού χλοοτάπητά σας με μείωση έως και 90% του χρόνου μη διαθεσιμότητας. Εμπιστευτείτε μας για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε την ομαλή λειτουργία των μηχανημάτων σας, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε σε αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία - στην επιχείρησή σας.

Ασφάλεια

Ασφάλεια

Φυσικά, οι εργαζόμενοί σας και η ασφάλειά σας είναι υψίστης σημασίας. Να είστε ασφαλείς και να έχετε ένα Expert Check από την John Deere για να ελέγξετε τον φωτισμό, το κάθισμα και τη ζώνη ασφαλείας, την προστατευτική θωράκιση, τα φρένα, τους φορτωτές, τις βίδες των τροχών και πολλά άλλα θέματα ασφαλείας.

Απόδοση

Απόδοση

Δεν είναι ο χλοοτάπητάς σας το πολυτιμότερο κεφάλαιό σας; Έτσι, του αξίζει να τον μεταχειρίζεστε με προσοχή. Η ποιότητα κοπής του εξοπλισμού χλοοτάπητά σας, που εξασφαλίζεται από ένα John Deere Expert Check, κάνει όλη τη διαφορά.

Με όλες τις μηχανές συγκομιδής χρησιμοποιούμε το Expert Check. Η λεπτομερής επιθεώρηση μάς δίνει τη βεβαιότητα ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι για την σεζόν.

Andreas Bollwerk
Andreas Bollwerk
Lohnunternehmen Bollwerk GmbH

Πρόσθετοι πόροι

John Deere Connected Support™

Συνδέστε την επιχείρησή σας με επιτυχία. Το Connected Support ανιχνεύει πιθανά προβλήματα και μπορεί ακόμη και να ειδοποιήσει τον αντιπρόσωπό σας για να τα λύσει μέσω διαγνωστικών ελέγχων σε πραγματικό χρόνο. Σάς βοηθά να διατηρήσετε τον εξοπλισμό σας σε λειτουργία.

Μάθετε περισσότερα

Λύσεις John Deere Financial™

Δουλεύοντας με τους πελάτες μας για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν γνωρίζουμε μόνο τις επιχειρήσεις τους, αλλά καταλαβαίνουμε και τις συγκεκριμένες απαιτήσεις γύρω από τη χρηματοδότηση. Αν πρόκειται για την αγορά, τη μίσθωση ή την ενοικίαση ενός μηχανήματος, θα υπάρξει μια λύση.

Stellar Support

Η πύλη υποστήριξης για τη Γεωργία ακριβείας σάς παρέχει το πιο πρόσφατο λογισμικό, εγχειρίδια και εκπαιδεύσεις. Βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να μεγιστοποιήσετε την επιχείρησή σας και να είστε συνεχώς ενημερωμένοι.