Συστήματα αυτοματισμού

Συστήματα αυτοματισμού

Εξοικονόμηση χρόνου και κόπωσης κατά τις επαναλαμβανόμενες εργασίες

Τα εργαλεία αυτοματισμού αφαιρούν τις βαρετές, επαναλαμβανόμενες εργασίες και σας δίνουν την ελευθερία να αφιερώνετε χρόνο στη διαχείριση των εργασιών σας. Είναι, επίσης, χρήσιμα αν βασίζεστε στη μερική απασχόληση ή σε λιγότερο έμπειρους χειριστές. Ο αυτοματισμός εγγυάται μια εξαιρετική δουλειά κάθε φορά.

Άψογη ενσωμάτωση

Άψογη ενσωμάτωση

Όλα τα εξαρτήματά μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού και ακόμη και αν το μηχάνημά σας δεν είναι πράσινου και κίτρινου χρώματος, μπορείτε και πάλι να επωφεληθείτε από την Τεχνολογία γεωργίας ακριβείας της John Deere.

Ευκολία στη χρήση

Ευκολία στη χρήση

Όλα τα εξαρτήματα και το λογισμικό δημιουργούνται από εμάς. Σχεδιασμένα με αγρότες για αγρότες, είναι εύχρηστα και κατασκευασμένα για μεγάλη διάρκεια ζωής.

Μετρήσιμο όφελος

Μετρήσιμο όφελος

Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται με ασφάλεια στο John Deere Operations CenterTM για λεπτομερή ανάλυση της απόδοσης του μηχανήματος, των συγκομιδών και πολλά άλλα που βοηθούν στην υποστήριξη της κερδοφορίας σας.

Η John Deere καθιστά την γεωργία ακριβείας εύκολη για εσάς

Έχουμε δημιουργήσει μια σειρά σύντομων βίντεο που εξηγούν μερικά από τα οφέλη των εργαλείων γεωργίας ακριβείας. Απλώς μετακινηθείτε στη λίστα στα δεξιά για να βρείτε μια περιοχή ενδιαφέροντος.

Εξειδικευμένη τοπική γεωργία

Εξειδικευμένη τοπική γεωργία

Μάθετε πώς χρησιμοποιούνται τα δεδομένα αγρού από πολλαπλές πηγές για τη δημιουργία χαρτών μεταβλητού ρυθμού, οι οποίοι επιτρέπουν τη Διαχείριση μεμονωμένων περιοχών του αγρού σας για βελτίωση της ανάπτυξης και της συγκομιδής.

Έξυπνη γεωργία: Τα βασικά

Έξυπνη γεωργία: Τα βασικά

Για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στη γεωργία ακριβείας, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας δέκτης, οθόνη, συνδεσιμότητα JDLink™ και έναν λογαριασμό στο Operations Center™ της John Deere. Επιπλέον, η πρόσβαση στο John Deere Operations Center™ είναι δωρεάν!

Λύσεις καθοδήγησης

Λύσεις καθοδήγησης

Χωρίς παραλείψεις, χωρίς επικαλύψεις – ακολουθήστε τα ίδια ίχνη καθοδήγησης χωρίς προσπάθεια κάθε φορά. Προσφέροντας πολύ υψηλή ακρίβεια, έχουμε επεκτείνει την γκάμα καθοδήγησης με λύσεις για όλες τις μάρκες εξοπλισμού.