Δέκτης StarFire™ 6000 και σήματαΛύσεις Γεωργικής Διαχείρισης (AMS)

  • SF1, GLONASS και Μονάδα Αντιστάθμισης Ακρίβειας Εδάφους (TCM) στο βασικό μοντέλο
  • Ακρίβεια StarFire τριών σημείων
  • 9 μήνες επαναληψιμότητα εντός της σεζόν
  • Επέκταση RTK - 14 ημέρες
Εκτύπωση
ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΘΕΣΗΣ ALT ΚΕΙΜΕΝΟ

Βάλτε την επιχείρησή σας στο σωστό δρόμο

Η πρόσβαση στα συστήματα γεωργίας ακριβείας της John Deere ξεκινάει με τον νέο δέκτη StarFire 6000. Διαθέτει νέα δυναμική σχεδίαση, συσκευή αντικλεπτικής προστασίας, καλύτερη δυνατότητα σέρβις και το πιο σημαντικό, βελτιωμένο εύρος σήματος. Σας ετοιμάζει για εργασίες στο χωράφι γρηγορότερα και σας παρέχει υψηλότερη ακρίβεια και ακόμα καλύτερη σταθερότητα σήματος.  

Ο δέκτης StarFire 6000 εντοπίζει παράλληλα έως 3 δορυφόρους διόρθωσης σήματος – προσφέροντας το καλύτερο διορθωτικό σήμα και την καλύτερη κάλυψη σήματος που διασφαλίζει 3 φορές καλύτερη διαθεσιμότητα σήματος από δέκτες προηγούμενης γενιάς. Επιλέγει πάντα ενεργά το καλύτερο σήμα και αν οι συνθήκες αλλάξουν, μπορεί να αλλάξει 80% γρηγορότερα στον καλύτερο γεωστατικό δορυφόρο.

ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΘΕΣΗΣ ALT ΚΕΙΜΕΝΟ

Επαναληψιμότητα εντός της σεζόν

Οι μετατοπίσεις των γραμμών καθοδήγησης ανήκουν στο παρελθόν. Το SF3 παρέχει επίσης 9 μήνες επαναληψιμότητα εντός της σεζόν. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις ίδιες γραμμές καθοδήγησης για πολλές διελεύσεις κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάπτυξης, γεγονός που επιτρέπει την ακριβή τοποθέτηση σπόρων και θρεπτικών ουσιών χωρίς μετατόπιση γραμμών ή επαναχαρτογράφηση συνόρων.

Σήμα SF3

Σήμα SF3

Το νέο σήμα SF3 παρέχει εκπληκτική ακρίβεια διελεύσεων +/-3 cm και 9μηνη επαναληψιμότητα εντός της σεζόν. Ακόμα καλύτερα, ο χρόνος λήψης είναι 4 φορές γρηγορότερος συγκριτικά με το SF2. Έτσι μπορείτε να έχετε περισσότερο χρόνο για εργασία στον αγρό αντί για αναμονές στο πλάτωμα ή για συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Κωδ PIN ασφαλείας

Κωδ PIN ασφαλείας

Από το MY2019 και στο εξής, προσφέρουμε έναν κωδικό PIN με 2 διακριτά επίπεδα πρόσβασης. Η χρήση των μηχανημάτων με χρονικό περιορισμό είναι εφικτή εάν απουσιάζει ο κωδικός PIN. Η πλατφόρμα Stellar Support προσφέρει μια ασφαλή και εύκολη ηλεκτρονική διαχείριση του κωδικού PIN.