Τεχνολογία γεωργίας ακριβείας

AMS

HarvestLab 3000: Άριστη παροχή θρεπτικών συστατικών στη σοδειά

Μειώστε το κόστος για λιπάσματα!
Εφαρμόστε οργανικό λίπασμα με την ακρίβεια του ορυκτού λιπάσματος.

Δέκτες οθόνες

Δέκτες και οθόνες

Η γεωργία ακριβείας ξεκινάει από εδώ. Οι δέκτες και οι οθόνες της John Deere παρέχουν την υποδομή εξαρτημάτων για να έχετε όλα τα πλεονεκτήματα της μοντέρνας γεωργίας και να οργανώσετε την επιχείρησή σας για μεγαλύτερες επιτυχίες.

Καθοδήγηση & Αυτοματισμός μηχανημάτων

Καθοδήγηση & Αυτοματισμός μηχανημάτων

H John Deere προσφέρει πλήρη γκάμα ολοκληρωμένων συστημάτων καθοδήγησης, από απλό χειροκίνητο έλεγχο έως πλήρως αυτοματοποιημένο. Αν διαθέτετε μεικτό στόλο μηχανημάτων, προσφέρουμε επίσης λύσεις για άλλες μάρκες ώστε να εξακολουθείτε να απολαμβάνετε τα οφέλη της καθοδήγησης και του αυτοματισμού μηχανημάτων της John Deere.

Εξειδικευμένη τοπική γεωργία

Εξειδικευμένη τοπική γεωργία

Με πραγματικά δεδομένα αισθητήρα και καταγραφή τοποθεσίας κερδίζετε πολύτιμες γνώσεις, μπορείτε να λαμβάνετε πολύτιμες πληροφορίες για τη λήψη αποφάσεων βάσει δεδομένων και να δημιουργείτε σχέδια ακριβείας για τις επόμενες εργασίες αγρού. Και εκτός αυτού, γίνεται εξοικονόμηση στον πιο σημαντικό τομέα: το χρόνο σας. Η εξειδικευμένη τοπική γεωργία σάς δίνει τη δυνατότητα ακριβέστερου ελέγχου και προϋπολογισμού εξόδων, μειώνοντας το κόστος για λιπάσματα, σπόρους και χημικά.

Διασυνδεδεμένη Διαχείριση Αγρών

Διασυνδεδεμένη Διαχείριση Αγρών

Το Κέντρο Επιχειρήσεων John Deere είναι η γεωργική πύλη της επιλογής σας για τη συλλογή και απεικόνιση πληροφοριών γεωπονικής και για τα μηχανήματα. Η παρουσίαση όλων των απαραίτητων πληροφοριών σε μια ματιά σας βοηθά να λαμβάνετε γρήγορα και εύκολα αποφάσεις βάσει γεγονότων. Το κέντρο επιχειρήσεων σάς συνδέει με τα μηχανήματά σας και τους αγρούς σας από μια κεντρική τοποθεσία. Σας επιτρέπει επίσης να ανταλλάζετε απρόσκοπτα πληροφορίες με τον αντιπρόσωπό σας της John Deere, τους εργολάβους ή άλλους έμπιστους εταίρους.