Χορτοκοπτικές επιτόπιας στροφής ZTrak

Επαγγελματικές χορτοκοπτικές επιτόπιας στροφής Ztrak Z345R Field

Χορτοκοπτικές επιτόπιας στροφής ZTrak από την John Deere: Ταχύτερη απόδοση σε κάθε επίπεδο

Αν θέλετε να διατηρείτε τον κήπο σας σε άριστη κατάσταση, χρειάζεστε το κατάλληλο μηχάνημα για τις ανάγκες σας. Χάρη στην εξαιρετική ευελιξία και την ταχύτητά τους που μπορεί να φτάσει τα 14,5 km/h, οι χορτοκοπτικές επιτόπιας στροφής ZTrak της John Deere σάς επιτρέπουν να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα πιο γρήγορα. Καθώς έχουν ικανότητα ελιγμών 360°, μπορούν να κινούνται σε περιορισμένους χώρους και γύρω από κάθε είδους εμπόδιο.

Εξερευνήστε αυτήν τη σελίδα για να μάθετε τα πάντα σχετικά με τα διάφορα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές των μοντέλων χορτοκοπτικών επιτόπιας στροφής και να βρείτε το κατάλληλο μηχάνημα για τις ανάγκες σας.

ztrak z315e

John Deere Z315E

Αν υπάρχουν εμπόδια στον κήπο σας και αναζητάτε μια χορτοκοπτική επιτόπιας στροφής με εξαιρετική συνολική ταχύτητα και απόδοση, το Z315M είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς. Αυτό το εισαγωγικό μοντέλο διαθέτει δικύλινδρο κινητήρα OHV V2 12.1 kW, δύο έξυπνους μοχλούς για αλλαγή ταχύτητας και κατεύθυνσης, αντί για μοχλούς ελέγχου κίνησης, και χορτοκοπτική πλατφόρμα 107 cm (42 in).

ztrak Z320M

John Deere Z320M

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι το Z320M το πιο άνετο "αδερφάκι" του Z315. Διαθέτει και αυτό δικύλινδρο κινητήρα OHV V2 12.7 kW, δύο έξυπνους μοχλούς για αλλαγή ταχύτητας και κατεύθυνσης, αντί για μοχλούς ελέγχου κίνησης, και χορτοκοπτική πλατφόρμα 107 cm (42 in). Ωστόσο, διαθέτει επιπλέον premium κάθισμα με ψηλή πλάτη, προαιρετικά υποβραχιόνια και ένα πρακτικό σύστημα ζεύξης.

ztrak z320r

John Deere Z320R

Παρέχοντας την απόλυτη εμπειρία χορτοκοπτικής επιτόπιας στροφής της σειράς 300, το Z320R διαθέτει όλα όσα προσφέρει το 3Z20M όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, την ταχύτητα, την απόδοση και την άνεση, αλλά και κάτι παραπάνω με την προσθήκη φώτων LED, ταπέτων δαπέδου και καλυμμένου χώρου αποθήκευσης εργαλείων.

Z515E

John Deere Z515E

Τα μοντέλα χορτοκοπτικών επιτόπιας στροφής της σειράς Z515E αποτελούν την ιδανική επιλογή για μεγαλύτερες εκτάσεις. Ο ισχυρός δικύλινδρος κινητήρας 13,4 kW και η χορτοκοπτική πλατφόρμα 122 cm (48 in) παρέχουν εξαιρετική απόδοση και αποδοτικότητα.

Z530M

John Deere Z530M

Η χορτοκοπτική επιτόπιας στροφής Z530M προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Οι εργονομικοί μοχλοί χειρισμού και το άνετο premium κάθισμα με ψηλή πλάτη, σε συνδυασμό με το στιβαρό πλαίσιο, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που διασφαλίζουν την ομαλή και άνετη λειτουργία.

Z545r

John Deere Z545R

Κορυφαία ισχύς και απόδοση: αυτό ακριβώς προσφέρουν οι χορτοκοπτικές επιτόπιας στροφής Z545R της John Deere. Η πλατφόρμα 122 cm (48 in) που έχει σχεδιαστεί για τη διαχείριση μεγάλων όγκων χόρτου και ο δικύλινδρος κινητήρας 15,3 kW με ηλεκτρικό ψεκασμό καυσίμου και τεχνολογία ηλεκτρονικού ελέγχου γκαζιού εξασφαλίζουν αποτελεσματική χορτοκοπή σε κάθε περίπτωση.

Χαρακτηριστικά χορτοκοπτικών επιτόπιας στροφής John Deere

Τα μοντέλα χορτοκοπτικών επιτόπιας στροφής της John Deere θα σας κερδίσουν με μια ποικιλία πρακτικών χαρακτηριστικών. Μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

Ικανότητα ελιγμών επαγγελματικών χορτοκοπτικών επιτόπιας στροφής Ztrak

Εξαιρετική ευελιξία

Σε ό,τι αφορά την ικανότητα ελιγμών, το ZTrak υπερέχει ξεκάθαρα έναντι κάθε άλλου χορτοκοπτικού. Σε συνδυασμό δε με την εξαιρετική ταχύτητα χορτοκοπής που προσφέρει, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί το ZTrak αποτελεί την προτιμητέα επιλογή για τόσους πολλούς επαγγελματίες.

Έξυπνος έλεγχος κίνησης με τις επαγγελματικές χορτοκοπτικές επιτόπιας στροφής Ztrak

Επιτόπια στροφή

Οι μοχλοί ελέγχου κίνησης των χορτοκοπτικών επιτόπιας στροφής βελτιώνουν την άνεση του χειριστή και σας παρέχουν ακριβέστερο έλεγχο.

Επαγγελματικές χορτοκοπτικές επιτόπιας στροφής Ztrak με προαιρετικό σύστημα συλλογής

Χωρητικότητα συλλογής

Η χορτοκοπτική επιτόπιας στροφής ZTrak μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε μηχανή συλλογής με την προσθήκη ενός προαιρετικού συστήματος συλλογής.

Επαγγελματικές χορτοκοπτικές επιτόπιας στροφής Ztrak με ποδομοχλό ανύψωσης πλατφόρμας

Ποδομοχλός ανύψωσης πλατφόρμας

Για να ανυψώσετε, να χαμηλώσετε ή να αλλάξετε το ύψος της χορτοκοπτικής πλατφόρμας ενώ εργάζεστε, απλώς πατήστε τον ποδομοχλό.

Επαγγελματικές χορτοκοπτικές επιτόπιας στροφής Ztrak με μεγάλο κινητήρα

Επιλογή ύψους κοπής

Για να ρυθμίσετε το ύψος κοπής από την άνεση του καθίσματός σας, απλώς γυρίστε το κουμπί (Z300) ή μετακινήστε τον πείρο (Z500) μεταξύ 25 – 104 mm (1 – 4 in) στη σειρά Z500 ή 32 - 114 mm (1,25 - 4,5 in) στη σειρά Z300.

Μοντέρνα διάταξη ταμπλό στις επαγγελματικές χορτοκοπτικές επιτόπιας στροφής Ztrak

3 επίπεδα άνεσης

Τα ηλεκτρονικά μας μοντέλα διαθέτουν όλα όσα χρειάζεστε για μια ομαλή, σταθερή κοπή. Αν και τα μοντέλα της σειράς M διαθέτουν ψηλότερο κάθισμα και περισσότερη άνεση, τα μοντέλα της σειράς R προσφέρουν την απόλυτη άνεση και ευκολία.

Γκάμα χορτοκοπτικών επιτόπιας στροφής John Deere

Θέλετε να μάθετε ποιες ακριβώς είναι οι διαφορές μεταξύ των διάφορων μοντέλων χορτοκοπτικών επιτόπιας στροφής ZTrak πριν πάρετε την απόφασή σας; Μην ανησυχείτε. Σε αυτόν τον πίνακα θα βρείτε όλα τα δεδομένα που χρειάζεστε.

ΜοντέλαΙσχύς κινητήρα**Πλάτος κοπήςΤαχύτητα

12.1 kW (16,2 hp) στις 3.000 σ.α.λ.

107 cm (42“) Πλατφόρμα Accel Deep™

Έως 11,3 km/h (7 mph) 

12.7 kW (17 hp) στις 3.000 σ.α.λ.

107 cm (42“) Πλατφόρμα Accel Deep™

Έως 11,3 km/h (7 mph)

12.7 kW (17 hp) στις 3.000 σ.α.λ.

107 cm (42“) Accel Deep™ Deck

Έως 11,3 km/h (7 mph)

13,4 kW (18,0 hp) στις 3.350 σ.α.λ.

122 cm (48“) Accel Deep

Έως 12,9 km/h (8 mph)

16,1 kW (21,6 hp) στις 3.350 σ.α.λ.

122 cm (48“) Accel Deep

Έως 12,9 km/h (8 mph)

15,3 kW (20,5 hp) στις 3.250 σ.α.λ.

122 cm (48“) ύψος χωρητικότητας πλατφόρμας

Έως 14,5 km/h (9 mph)

εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο

Χρειάζεται συντήρηση η χορτοκοπτική σας επιτόπιας στροφής με κάθισμα της John Deere; Κανένα πρόβλημα! Οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι εξυπηρέτησης πελατών θα σας υποστηρίξουν ακριβώς με την υπηρεσία που χρειάζεστε. Βρείτε τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο χρησιμοποιώντας τον διαδραστικό χάρτη.

Συμβουλές της John Deere για τον κήπο σας

Ψάχνετε έμπνευση για τον σχεδιασμό του κήπου σας; Μπορείτε να βρείτε πολλές ενδιαφέρουσες συμβουλές και άρθρα στην ενότητα "Συμβουλές για τον κήπο".

Παρελκόμενα χορτοκοπτικών επιτόπιας στροφής και πολλά άλλα

Επεκτείνετε ακόμα περισσότερο τη λειτουργικότητα της χορτοκοπτικής σας μηχανής επιτόπιας στροφής της John Deere, προσθέτοντας πολλά παρελκόμενα και αξεσουάρ. Είτε ψάχνετε για μια εκχιονιστική λεπίδα ή ένα νέο καρότσι, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε στον κατάλογο παρελκόμενων.

Ηλεκτρονικό κατάστημα John Deere

Χρειάζεστε ακόμη ένα τρακτέρ για τη συλλογή σας μοντέλων της John Deere ή προτιμάτε ένα φούτερ με κουκούλα; Βρείτε όλα όσα χρειάζεστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

¹ Μόνο για μη επαγγελματική, οικιακή χρήση. Για επαγγελματική χρήση των χορτοκοπτικών της σειράς Z300, η εγγύηση είναι 12 μήνες.
² Προτεινόμενη τιμή λιανικής. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Όλες οι τιμές ισχύουν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2023.
³ Ονομαστική ισχύς CE (έχει ελεγχθεί σύμφωνα με το SAE J1349). Οι πληροφορίες σχετικά με την ιπποδύναμη και τη ροπή του κινητήρα παρέχονται από τον κατασκευαστή του κινητήρα και χρησιμοποιούνται μόνο για σκοπούς σύγκρισης. Η πραγματική ιπποδύναμη και ροπή λειτουργίας 
θα είναι μικρότερη. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπο του κατασκευαστή του κινητήρα.