Σειρά X9. Η θεριζοαλωνιστική των 100 τόνων

Σειρά X
Καλύτερη επίδοση

Καλύτερη επίδοση

Περισσότεροι από 100 τόνοι ανά ώρα. Λιγότερο από 1% απώλειες. Δεν είναι θέμα μεγάλης ισχύος. Είναι θέμα αποτελεσματικής σχεδίασης. Διαθέτοντας το μεγαλύτερο σώμα από οποιαδήπoτε άλλη θεριζοαλωνιστική στην αγορά, η X9 προσφέρει αλωνισμό, διαχωρισμό και καθαρισμό με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

X9. ΑΠΟΔΟΣΗ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Καλύτερος χρόνος λειτουργίας

Καλύτερος χρόνος λειτουργίας

H X9 έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί στα όρια, με λειτουργίες που ελαχιστοποιούν τη συντήρηση και εξοικονομούν χρόνο λειτουργίας ώστε να μεγιστοποιηθεί ο ωφέλιμος χρόνος συγκομιδής κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η ολοκληρωμένη υποστήριξη από τους αντιπροσώπους μετά την πώληση , μέσω του πακέτου μας Harvest Promise, περιλαμβάνει εφεδρικό μηχάνημα και απομακρυσμένη παρακολούθηση μηχανήματος με το Expert Alerts, ένα εργαλείο προγνωστικής συντήρησης που εντοπίζει πιθανές αστοχίες πριν αυτές συμβούν.

X9. ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ

Μεγαλύτερη άνεση

Μεγαλύτερη άνεση

H X9 είναι η πιο άνετη θεριζοαλωνιστική μας. Η πιο πολυτελής και αθόρυβη καμπίνα που έχουμε δημιουργήσει μέχρι τώρα. Συστήματα ελέγχου συγκομιδής με πρακτική σχεδίαση και διαισθητικές οθόνες αφής που προσαρμόζονται στις ατομικές προτιμήσεις. Επίσης, αυτοματοποιημένοι έλεγχοι για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης και τον έλεγχο ολόκληρης της συγκομιδής.

X9. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Βέλτιστη διαχείριση

Βέλτιστη διαχείριση

H X9 είναι ένα σύστημα ψηφιακής συγκομιδής. Οι εφαρμογές για κινητές συσκευές και η ασύρματη μεταφορά δεδομένων παρέχουν πρωτόγνωρο έλεγχο διαχείρισης. Tο John Deere Operations Center, το οποίο είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή, αποθηκεύει με ασφάλεια όλα τα δεδομένα συγκομιδής. Ανοιχτό σε ένα δίκτυο ανεξάρτητων παρόχων λογισμικού, μπορεί να βελτιώσει τη λήψη γεωπονικών αποφάσεων ώστε να έχετε υψηλότερες συγκομιδές και καλύτερη μακροπρόθεσμη κερδοφορία.

X9. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Σειρά X

ΜΟΝΤΕΛΟΜέγ. ισχύς (ECE R120), HP (KW)Πλάτος καναλιού, mmΕμβαδόν ωφέλιμου αλωνισμού, m²Συνολική επιφάνεια ενεργού διαχωρισμού, m²Συνολική επιφάνεια συστήματος καθαρισμού, m²

639 (470)

1.720

4,00

5,65

7,00

700 (515)

1.720

4,00

5,65

7,00