Nordic Nirvana

Δελεαστικό, γεμάτο προκλήσεις, αλλά πάντα φυσικό

Με τους μακριούς χειμώνες και το δύσβατο έδαφός της, η Σουηδία μπορεί να μην είναι η προφανής επιλογή ως προορισμός για γκολφ. Ωστόσο, εκείνοι που έχουν ανακαλύψει τα άγρια τοπία της και τα δύσκολα γήπεδα γκολφ επιστρέφουν ξανά και ξανά για να απολαύσουν την εμπειρία αυτού του ωραίου παιχνιδιού, με σκανδιναβικό στυλ.

Σουηδική τελειότητα

Σουηδική τελειότητα

Για όσους είναι συνηθισμένοι στην ηλιοφάνεια της Νότιας Ευρώπης, η φήμη της Σουηδίας ως κορυφαίος προορισμός μπορεί να αποτελεί έκπληξη, αλλά οι λόφοι με τους ομαλούς κυματισμούς τους και τους αγρούς καθιστούν τη χώρα πραγματικά ιδανική για τη δημιουργία γηπέδων γκόλφ. Κρυμμένος στην περιοχή Åhus της επαρχίας Skåne βρίσκεται ο αθλητικός σύλλογος, Kristianstads Golfklubb & Destination, ο οποίος απέκτησε φήμη χάρη σε έναν εκ νέου πρόσφατο σχεδιασμό του γηπέδου, αποσπώντας πολλούς επαίνους…

Ενσωμάτωση στη φύση

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο διαχείρισης του γηπέδου γκολφ, Bevan Tattersall, το μυστικό της επιτυχίας του γηπέδου είναι ο μεγάλος βαθμός στον οποίο έχει αναμειχθεί με το φυσικό περιβάλλον και έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος του ελκυστικού τοπίου. Δεν υπάρχει ψεγάδι στο τοπίο, καθώς τα δύο άψογα γήπεδα γκολφ προσφέρουν στους παίκτες μια δύσκολη και συναρπαστική αθλητική εμπειρία εν μέσω ήρεμων φυσικών λιβαδιών που σφίζουν από έντομα και άγρια ζωή.

te4x2 nordic nirvana
 • BEVAN TATTERSALL

   

   

   

  Υπεύθυνος διαχείρισης γηπέδου γκολφ, Kristianstads Golfklubb & Destination

  “Τα δύο γήπεδα γκολφ είναι ιδιαίτερα και τα σχόλια από τους πελάτες είναι φανταστικά. Τα γήπεδα γκολφ, τα σημεία εκκίνησης και οι χλοοτάπητες είναι περιποιημένα και ακριβή, αλλά περιβάλλονται από φυσικά λιβάδια, λουλούδια και χόρτα που δημιουργούν αντίθεση.”

  BEVAN TATTERSALL

Εργασία που αποτελεί ευχαρίστηση

Η βαθιά εκτίμηση που έχει ο Bevan για το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται εκτείνεται επίσης στα καθήκοντά του ως υπεύθυνος διαχείρισης του γηπέδου γκολφ, ένας ρόλος για τον οποίο γνωρίζει ότι είναι τυχερός να επιτελεί σε αυτήν τη γραφική τοποθεσία και το κλασσικό, φυσικό σουηδικό στυλ σχεδιασμού γηπέδων γκολφ. Πιστεύει ότι πρέπει κάποιος να αγαπά το γήπεδο γκολφ στο οποίο εργάζεται, διαφορετικά δεν θα επιτύχει πραγματικά καλό αποτέλεσμα φροντίδας του γηπέδου.

«Είναι ένα μέρος που είναι εύκολο να το αγαπήσει κάποιος, ένα πολύ φυσικό και όμορφο γήπεδο γκολφ με μεγάλη ιστορία, αλλά ταυτόχρονα εύκολο στη διαμόρφωσή του.»

 

25 χρόνια και συνεχίζουν…

Ο Bevan εμπιστεύεται την ομάδα και τον εξοπλισμό του για τη συντήρηση ενός κορυφαίου γηπέδου γκολφ το οποίο θα βγάλει τον καλύτερο εαυτό των έμπειρων παικτών και θα εμπνεύσει εμάς τους υπόλοιπους στην ατελείωτη διαδικασία εκμάθησης. Η πείρα μετρά, όχι μόνο στην επιτυχή εκτέλεση του παιχνιδιού, αλλα και στην προετοιμασία του εδάφους. Έχοντας αυτό κατά νου, ο Bevan εμπιστεύεται την John Deere από το 1995 και πρόσφατα υπέγραψε με την εταιρεία μια πενταετή σύμβαση αποκλειστικότητας.

«Η John Deere δουλεύει για εμάς, είναι τόσο απλό. Εάν θέλουμε να βρισκόμαστε στην κορυφή ανάμεσα στα καλύτερα γήπεδα γκολφ στον κόσμο, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε τον καλύτερο εξοπλισμό, το καλύτερο σέρβις και την καλύτερη υποστήριξη. Για τους λόγους αυτούς, αυτή η προτίμηση έχει λογική για εμάς.»

8800a Nordic nirvana
7500a Nordic nirvana

Το πλήρες πακέτο

Η συντήρηση των δύο γηπέδων γκολφ με τα υψηλότερα δυνατά στάνταρ απαιτεί έναν σημαντικό στόλο και το αντίστοιχο προσωπικό για τον χειρισμό του. Ο Bevan πιστεύει ότι χρησιμοποιώντας τον καλύτερο εξοπλισμό και διαθέτοντας την καλύτερη υποστήριξη μετά την πώληση, η ομάδα του μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο της με ακόμα υψηλότερα στάνταρ, γνωρίζοντας ότι τα μηχανήματα που χρησιμοποιεί δεν θα τους απογοητεύσουν, ανεξάρτητα από το χρονικό διάστημα που λειτουργούν.

«Το προσωπικό μας λατρεύει την John Deere και αυτό συνέβη για πρώτη φορά όταν παραγματοποιήσαμε παραγγελίες στην εταιρεία. Ωστόσο, το θέμα δεν είναι απλώς η τιμή και η υποστήριξη, αλλά αυτοί οι άνθρωποι που κάθονται στα μηχανήματα οκτώ με δέκα ώρες κάθε ημέρα έτσι ώστε να αισθάνονται άνετα και να γνωρίζουν ότι ο εξοπλισμός τους είναι αξιόπιστος και ασφαλής.»

Βρείτε τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο

Βρείτε τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο

Εντοπίστε τον αντιπρόσωπο John Deere της περιοχής σας