Ένας τελείως διαφορετικός κόσμος

Έρωτας με την πρώτη ματιά

Το φυσικό περιβάλλον, που σφίζει από άγρια ζωή, βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη από μίας ώρας οδήγηση από το Παρίσι και διαθέτει το γραφικό γήπεδο γκολφ στο Golf de l’Isle Adam, αποτελεί ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τον Leslie Pillier...

Αφήνοντας πίσω το Παρίσι

Κρυμμένος μέσα σε μια ειδυλλιακή, δασώδη λοφοπλαγιά, μόλις 45 λεπτά μακριά από την πρωτεύουσα, βρίσκεται ο αθλητικός σύλλογος Golf de l’Isle Adam. Οι κάτοικοι του Παρισιού, όταν θέλουν να αποδράσουν από την πόλη και να βρεθούν στη φύση, επιλέγουν ως προορισμό ένα από τα πιο όμορφα γήπεδα στην περιοχή Ile de France. Ο Leslie Pillier, προϊστάμενος φροντιστών γηπέδων γκολφ, είναι από εκείνους που το κάνουν αυτό καθημερινά και περιγράφει το γήπεδο ως έρωτα με την πρώτη ματιά.

 • LESLIE PILLIER

   

   

   

  Προϊστάμενος φροντιστής γηπέδων, Golf de l’Isle Adam

  «Αγάπησα αυτό το γήπεδο γκολφ πριν ακόμα έρθω εδώ για εργασία. Το είχα επισκεφτεί μία φορά και το είχα θεωρήσει πολύ όμορφο. Έτσι όταν εμφανίστηκε η ευκαιρία για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας, έπρεπε οπωσδήποτε να την αποκτήσω!»

  LESLIE PILLIER
7500a-r2g021063- μεγάλο
3033r-r2g021088- μεγάλο

Πανοραμική ομορφιά

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί ο Leslie ερωτεύτηκε τον αθλητικό σύλλογο Golf de l’Isle. Σε ιδανική τοποθεσία μέσα στη δασώδη κοιλάδα Oise και τμήμα ενός κτήματος 200 εκταρίων, περιλαμβάνει ένα γραφείο αθλητικού συλλόγου εντός μιας αγροικίας 18ου αιώνα και είναι επομένως ένας παράδεισος για τους φυσιολάτρες. Οι τυχεροί παίκτες του γκολφ, οι οποίοι γεμίζουν τις μπαταρίες τους στην εξοχή καθώς διασχίζουν το γήπεδο γκολφ 72 προ-επιλεγμένων χτυπημάτων, μήκους 6.188 m, συναντούν συχνά ζώα της άγριας ζωής.

«Για εμένα, αυτό που είναι καταπληκτικό είναι η φύση που έχουμε εδώ. Μόλις είδα τρία ελάφια, επίσης έχουμε χελώνες, λαγούς, κουνέλια, ερωδιούς και πολλά άγρια ζώα… Είναι απλώς καταπληκτικά.»

 

Δελεαστική πρόκληση

Ο Leslie και η ομάδα του προσπαθούν πολύ να ακολουθούν τη φιλοσοφία που αρχικά οδήγησε τον παγκοσμίως διάσημο αρχιτέκτονα Ronald Fream όταν σχεδίασε το γήπεδο γκολφ Golf de l’Isle, και η οποία πρέπει να επιτρέπει σε κάθε παίκτη να θέτει έναν στόχο που να μπορεί να επιτύχει και να δελεάζει τόσο τους αρχάριους όσο και τους καλύτερους παίκτες. Προκειμένου να διασφαλίσει ότι τα μεγάλα γήπεδα γκολφ, με τους φυσικούς κυματισμούς του εδάφους και τους απέραντους χλοοτάπητες προσφέρουν στους παίκτες αυτές τις προκλήσεις και τις ανταμοιβές στον ίδιο βαθμό, ο Leslie αποφάσισε πρόσφατα να εμπιστευτεί την John Deere, έναν νέο και απαραίτητο τρόπο εργασίας.

«Μέχρι τώρα δεν είχα αγοράσει ούτε ένα μηχάνημα της John Deere, όχι ολόκληρο στόλο. Είναι η πρώτη φορά και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Είναι μία από τις καλύτερες αποφάσεις που έχω πάρει.»

3033r-r2g021267-πρωταγωνιστής

Αξιόπιστος φίλος

Το γήπεδο έχει κερδίσει μεγάλη φήμη μόνο και μόνο λόγω της ποικιλίας των τοπίων, με τα οποία έρχονται σε επαφή οι παίκτες, και λόγω της ελκυστικής διάταξης που έχουν οι τρύπες που είναι διασκορπισμένες ανάμεσα σε δάσος και πεδιάδα, ένας καταπληκτικός συνδυασμός ανάμεσα στις αμερικανικές και τις βρετανικές τάσεις. Η επίτευξη ενός τέτοιου αποτελέσματος απαιτεί αφοσίωση, ικανότητες και έναν σημαντικό στόλο, ο οποίος να είναι 100 τοις εκατό αξιόπιστος.

«Τα μηχανήματα John Deere μάς υποστηρίζουν σε αυτό που κάνουμε, γιατί είναι αξιόπιστα και έχουν πολύ καλή ποιότητα κοψίματος. Εδώ διαθέτουμε πλέον ορισμένα πολύ καλά μηχανήματα.»

260sl-r2g021160-μεγάλο

Υποστηρικτική δομή

Η επιθυμία του Leslie να δοκιμάσει όλα τα μηχανήματα της John Deere ως προς το μέγεθός τους ικανοποιήθηκε στο γήπεδο Golf de l’Isle. Επιπλέον, η εμπειρία ιδιοκτησίας υπήρξε εξαιρετικά θετική, ακόμα και μέχρι το στάδιο της εξυπηρέτησης μετά την πώληση από τους ειδικούς της περιοχής του. Αυτή η συνεργασία τού επιτρέπει να διατηρεί τα αναμενόμενα υψηλά στάνταρ, αισθανόμενος ασφαλής, καθώς γνωρίζει ότι μπορεί να βασίζεται στην ομάδα του και τα μηχανήματα, προκειμένου να διασφαλίζεται ότι ο χρόνος μη διαθεσιμότητας θα ανήκει στο παρελθόν.

«Η σχέση μας με τον αντιπρόσωπο της John Deere είναι πολύ καλή. Παραγγέλνουμε το εξάρτημα που χρειαζόμαστε, αυτό συνήθως παραδίδεται εντός 24 ωρών και το μηχάνημα είναι έτοιμο να λειτουργήσει ξανά χωρίς κανένα πρόβλημα.»

Βρείτε τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο

Βρείτε τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο

Εντοπίστε τον αντιπρόσωπο John Deere της περιοχής σας