ΟΤΑΝ Η ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα στην αρχή. Όταν ο Markus Schneider ίδρυσε το οινοποιείο του στο Έλερσταντ της Γερμανίας, ήταν μόλις 18 ετών και δεν είχε αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας. Οι γονείς του, όμως, πίστεψαν σε εκείνον. Τα έβγαλαν πέρα με τις αποταμιεύσεις τους και σύντομα το οινοποιείο έγινε μια ανθηρή οικογενειακή επιχείρηση. Ποιο είναι το μυστικό; Παρακολουθήστε το βίντεο και μάθετε!
ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ, ΣΥΝΗΘΩΣ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΕΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ – ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.
MARKUS SCHNEIDER

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

Το οινοποιείο Schneider καλλιεργεί 92 στρέμματα σταφυλιών και διαχειρίζεται, επίσης, μερικές θυγατρικές. Παράγει σχεδόν ένα εκατομμύριο μπουκάλια κρασί ετησίως για απαιτητικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η εξαιρετική ποιότητα κρασιού ξεκινά από τους αμπελώνες, όπου η χειρωνακτική εργασία και οι μηχανές κορυφαίας ποιότητας λειτουργούν δίπλα-δίπλα. Αλλά πώς μπορείτε να καταλάβετε ποια σταφύλια είναι καλά; Παρακολουθήστε το επόμενο βίντεο για να μάθετε…
ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ. ΑΛΛΑ, ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ.
MARKUS SCHNEIDER

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΓΑΠΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Τι παρακινεί τον Markus Schneider κάθε μέρα; Ένα πάθος για τη δημιουργία κορυφαίων κρασιών που δεν είναι μόνο εξαιρετικά, αλλά παραμένουν συνεπή. Πιστεύοντας ακράδαντα στην ποιότητα, ο Markus επιλέγει με σύνεση την ομάδα και τα εργαλεία του. Στο επόμενο βίντεο, ο οινοποιός εξηγεί πώς το χαρτοφυλάκιό του κέρδισε τη διεθνή φήμη του.
ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ.
MARKUS SCHNEIDER
Η Σειρά Gator Της John Deere

Η Σειρά Gator Της John Deere

Ανακαλύψτε Την Εμβέλεια