Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

Πριν από λίγο καιρό, φαινόταν ότι τα άγρια πόνυ θα εξαφανίζονταν για πάντα από το Εθνικό Πάρκο του Exmoor στη Νοτιοδυτική Αγγλία. Αλλά τα πράγματα άρχισαν να καλυτερεύουν όταν η Dawn και ο Nick Westcott ίδρυσαν το Exmoor Pony Project το 2013. Μαζί, το ζευγάρι εργάζεται για τη διαφύλαξη του μέλλοντος της ράτσας, την προστασία της γενετικής ομάδας και την παροχή συμβουλών στους ιδιοκτήτες αλόγων. Τι κάνει τα πόνυ του Exmoor τόσο ξεχωριστά; Παρακολουθήστε το βίντεο με την Dawn Westcott και μάθετε!
Η ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΥ. ΕΠΕΙΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΦΑΡΜΑ, ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΝΥ ΤΟΥ EXMOOR ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ ΩΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ. ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΗ ... ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΖΩ ΠΟΛΛΑ.
DAWN WESTCOTT

ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Πριν από είκοσι χρόνια, η Dawn Westcott έφυγε από τη Μεγάλη Πόλη για να ζήσει στην ύπαιθρο. Σήμερα, πιθανότατα, γνωρίζει τους χαρακτήρες των άγριων πόνυ υπό εξαφάνιση καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Με ατελείωτη υπομονή και ενσυναίσθηση, η Dawn Westcott εκπαιδεύει τα πόνυ του Exmoor για μια νέα ζωή μακριά από το δέσιμό τους ως πόνυ ιππασίας. Ορισμένα μάλιστα συμμετέχουν σε τουρνουά. Ρίξτε μια ματιά στα παρασκήνια στο επόμενο βίντεο...
ΜΟΛΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΝΟΣ ΠΟΝΥ ΤΟΥ EXMOOR, ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ.
DAWN WESTCOTT

ΔΑΜΑΣΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Η γεωργία στο εθνικό πάρκο του Exmoor είναι ικανοποιητική, αλλά και πολύ δύσκολη. Οι Westcott εκτιμούν πραγματικά τα σύγχρονα μηχανήματά τους, ειδικά όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα κατά τη διάρκεια ενός δύσκολου χειμώνα. Στο επόμενο βίντεο, η Dawn εξηγεί πώς τη βοήθησαν να σώσει ένα ορφανό πουλάρι από ένα πραγματικά απομακρυσμένο σημείο.
TA ΤΡΑΚΤΕΡ ΓΙΝΟNTAI ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤA. ΤΟΤΕ EIXAME ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ, GATOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΑ. ΑΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ.
NICK WESTCOTT
Η Σειρά Gator Της John Deere

Η Σειρά Gator Της John Deere

Ανακαλύψτε Την Εμβέλεια