ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

service

Κρατήστε τα μηχανήματα σε λειτουργία. Ευκαιρίες καριέρας σε αντιπροσώπους της John Deere.

Μια καριέρα στον τομέα της συντήρησης μπορεί να ξεκινήσει με την μορφή πρακτικής άσκησης με πολλές ευκαιρίες να εξελιχθεί σε εξειδίκευση ή ακόμη και σε διοίκηση συνεργείου και όχι μόνο. Θα λάβετε την εξειδικευμένη εκπαίδευση που χρειάζεστε για να εργαστείτε σε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας — από χορτοκοπτικά έως ενσιρωκοπτικά μηχανήματα και από τρακτέρ έως συστήματα διεύθυνσης καθοδηγούμενα από δορυφόρο.

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της John Deere κοντά σας και ανακαλύψτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας:

 • Κορυφαία εργαλεία

  Όταν δουλεύεις με τον καλύτερο και πιο καινούριο εξοπλισμό, τα καλύτερα αποτελέσματα γίνοται εύκολη υπόθεση

  Κορυφαία εργαλεία
 • Εξαιρετικές υπηρεσίες συντήρησης

  Η εξαιρετική συντήρηση είναι το πάθος να πετυχαίνεις το τέλειο κάθε φορά.

  Εξαιρετικές υπηρεσίες συντήρησης
 • Μεγιστοποίηση χρόνου λειτουργικότητας

  Όταν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας, δεν επιδιορθώνουμε απλώς μηχανήματα, αλλά ενισχύουμε επιχειρήσεις.

  Μεγιστοποίηση χρόνου λειτουργικότητας

Τυπικές θέσεις εργασίας στο Τμήμα Συνεργείου

Υπεύθυνος/-η Τμήματος Συνεργείου


Σε αυτή τη θέση, καθοδηγείτε την ομάδα συντήρησης που συμβουλεύει τους πελάτες για επισκευές και αναβαθμίσεις — στο χωράφι και στο συνεργείο. Ως εκ τούτου, προωθείτε την ποιότητα και την αποδοτικότητα στη συντήρηση με στόχο σας την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

Τεχνικός Γεωργικών Μηχανημάτων


Εκτελείτε διαγνωστικούς ελέγχους, επισκευές και εργασίες συντήρησης σε εξοπλισμό που ανήκει σε πελάτες και αντιπροσώπους, παρέχετε συμβουλές σε πελάτες για βέλτιστες προσαρμογές και αναβαθμίσεις μηχανημάτων.

Ειδικός Συντήρησης


Εκτελείτε σύνθετους διαγνωστικούς ελέγχους και επισκευευές συντήρησης για συγκεκριμένα μηχανήματα (τρακτέρ, Precision Ag ή εξοπλισμός χορταριού). Παρέχετε συμβουλές σε πελάτες για βέλτιστες προσαρμογές μηχανημάτων και αναβαθμίσεις. Εξυπηρετείτε τον ρόλο του ειδικού ως επαφή για πελάτες και συνεργάτες.

Ειδικός Υποστήριξης


Αξιοποιείτε τη δύναμη της συνδεσιμότητας των μηχανημάτων και των εργαλείων John Deere, Connected Support για να διασφαλίσετε τον χρόνο λειτουργικότητας των μηχανημάτων και την απόδοση μέσω συμβολαίων συντήρησης.

Μαθητευόμενος/-η Τεχνικός


Στην αντιπροσωπεία, θα μάθετε τα πάντα για τη δουλειά του τεχνικού συντήρησης σε συνδυασμό με την επίσκεψή σας σε σχολή τεχνικής κατάρτισης. Θα δουλέψετε με έναν μέντορα σε βασικές επισκευές γεωργικού εξοπλισμού ενώ θα λάβετε τεχνική εκπαίδευση.

Οι θέσεις εργασίας και τα αντίστοιχα καθήκοντα που αναφέρονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν παραδείγματα — οι πραγματικές διαθέσιμες θέσεις εργασίας σε αντιπροσωπείες ενδέχεται να διαφέρουν. Οποιεσδήποτε συζητήσεις σχετικά με θέματα εργασίας σε αντιπροσωπείες γίνονται αυστηρά μεταξύ αντιπροσώπου και ενδιαφερόμενου, καθώς είναι μεταγενέστερες αιτήσεις εργασίας και συνεντεύξεις.