ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Parts

Η αγορά ανταλλακτικών παίζει καθοριστικό ρόλο για την απόδοση των μηχανημάτων. Ευκαιρίες καριέρας σε αντιπροσώπους της John Deere.

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για τους πελάτες μας από το να λειτουργούν τα μηχανήματά τους κατά την παραγωγική περίοδο. Ως το πρόσωπο του κορυφαίου δικτύου υλικοτεχνικής διαχείρισης και παράδοσης ανταλλακτικών της John Deere προς τους πελάτες, θα είστε υπεύθυνοι για όλες τις πτυχές των πωλήσεων ανταλλακτικών ενός αντιπροσώπου και της υλικοτεχνικής διαχείρισης μιας επιχείρησης. Αυτό περιλαμβάνει πωλήσεις ανταλλακτικών, διαχείριση αποθέματος, καθώς και δημιουργία και εκτέλεση προληπτικών εκστρατειών μάρκετινγκ που σχετίζονται με εκστρατείες πωλήσεων μηχανημάτων και συντήρησης.

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της John Deere κοντά σας και ανακαλύψτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας:

 • Ναι, αυτό το προϊόν είναι σε απόθεμα

  Η διαχείριση του αποθέματός μας, ώστε να έχουμε τα κατάλληλα ανταλλακτικά, είναι αυτή που κερδίζει την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

  Ναι, αυτό το προϊόν είναι σε απόθεμα
 • Κατανοούμε τι χρειάζεται ο πελάτης

  Διαθέτουμε πάντα το κατάλληλο ανταλλακτικό. Η εργασία στον τομέα των ανταλλακτικών είναι πολύ περισσότερα από απλή πώληση.

  Κατανοούμε τι χρειάζεται ο πελάτης
 • Είμαστε μια δυνατή ομάδα

  Συνεργαζόμαστε στενά με την ομάδα του συνεργείου— μαζί φροντίζουμε για τις πωλήσεις ανταλλακτικών και την βελτίωση της εμπειρίας των πελατών.

  Είμαστε μια δυνατή ομάδα

Τυπικές θέσεις εργασίας στο Τμήμα ανταλλακτικών

Υπεύθυνος/-η Ανταλλακτικών


Η δουλειά σας είναι να αυξήσετε τις πωλήσεις ανταλλακτικών, τον κύκλο εργασιών και την αποδοτικότητα. Θα διαχειριστείτε την ποιότητα των αποθεμάτων και θα κάνετε προτάσεις για βελτίωση της επιχείρησης.

Υποστήριξη Πελατών


Στόχος σας είναι η δημιουργία ισχυρών σχέσεων με τους πελάτες και η προώθηση των πωλήσεων ανταλλακτικών μέσω προληπτικών συμφωνιών παροχής υπηρεσιών συντήρησης και διαφημιστικών εκστρατειών. Θα προωθείτε τη διαφοροποίηση μέσω σταθερών διαδικασιών παράδοσης ανταλλακτικών και παρακολούθησης των ζητημάτων.

Πωλητής/-τρια Ανταλλακτικών Γεωργικών Μηχανημάτων


Είστε υπεύθυνοι για την πώληση, παραλαβή και παράδοση ανταλλακτικών και εξαρτημάτων, παρέχοντας παράλληλα εξυπηρέτηση πελατών στο κατάστημα και εκτελώντας συνολικά οργανωτικά καθήκοντα προώθησης και αποθήκευσης.

Οι θέσεις εργασίας και τα αντίστοιχα καθήκοντα που αναφέρονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν παραδείγματα — οι πραγματικές διαθέσιμες θέσεις εργασίας σε αντιπροσωπείες ενδέχεται να διαφέρουν. Οποιεσδήποτε συζητήσεις σχετικά με θέματα εργασίας σε αντιπροσωπείες γίνονται αυστηρά μεταξύ αντιπροσώπου και ενδιαφερόμενου, καθώς είναι μεταγενέστερες αιτήσεις εργασίας και συνεντεύξεις.