INTEGRATED SOLUTIONS

Integrated Solutions

Ολοκληρωμένες λύσεις για πελάτες. Ευκαιρίες καριέρας σε αντιπροσώπους της John Deere.

Η John Deere συνδυάζει άψογα μηχανήματα, έξυπνη τεχνολογία και δεδομένα ώστε να παρέχει λύσεις γύρω από τις καλλιεργητικές εργασίες των πελατών. Δουλεύοντας σε έναν αντιπρόσωπο της John Deere, θα υποστηρίζετε τους πελάτες στη χρήση μηχανημάτων και τεχνολογιών πιο αποτελεσματικά βάσει δεδομένων και πληροφοριών για την επίτευξη υψηλότερης παραγωγικότητας και περιβαλλοντικής βιωσιμότητας.

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της John Deere κοντά σας και ανακαλύψτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας:

 • Εμείς σας ακούμε

  Καταλαβαίνουμε τις ανάγκες του πελάτη και προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις.

  Εμείς σας ακούμε
 • Είμαστε εν κινήσει

  Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αξιοποιήσουν πλήρως τα πλεονεκτήματα των καινοτόμων τεχνολογιών.

  Είμαστε εν κινήσει
 • Είμαστε ειδικά εκπαιδευμένοι

  Η συνεχής ανάπτυξη της βάσης γνώσεων και της τεχνογνωσίας μας είναι το κλειδί για την παροχή λύσεων σε όλα τα συστήματα παραγωγής των πελατών μας.

  Είμαστε ειδικά εκπαιδευμένοι

Τυπικές θέσεις εργασίας στο τμήμα Intergrated Solutions

Integrated Solutions Manager


Σε αυτή τη θέση, θα ηγείστε στην ανάπτυξη και την εφαρμογή ολοκληρωμένων λύσεων για ολόκληρο τον οργανισμό, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών FarmSight. Θα συνεργάζεστε στενά με άλλα τμήματα και εξωτερικούς πόρους.

Integrated Solutions Support Specialist


Υποστηρίζετε και προωθείτε την παράδοση των υπηρεσιών FarmSight, παρέχοντας τεχνογνωσία, εκπαίδευση εργαζομένων και υποστηρίζοντας την εκτέλεση λύσεων.

Intergrated Solutions Consultant — Precision Ag


Θα παρέχετε υποστήριξη και γνώσεις για τις πωλήσεις, την παράδοση και την υποστήριξη προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα της γεωργίας ακριβείας. Σε αυτή τη θέση δημιουργείτε πραγματική πρόσθετη αξία για την αντιπροσωπεία και τους πελάτες.

Οι θέσεις εργασίας και τα αντίστοιχα καθήκοντα που αναφέρονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν παραδείγματα — οι πραγματικές διαθέσιμες θέσεις εργασίας σε αντιπροσωπείες ενδέχεται να διαφέρουν. Οποιεσδήποτε συζητήσεις σχετικά με θέματα εργασίας σε αντιπροσωπείες γίνονται αυστηρά μεταξύ αντιπροσώπου και ενδιαφερόμενου, καθώς είναι μεταγενέστερες αιτήσεις εργασίας και συνεντεύξεις.