ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Sales

Πουλήστε τα καλύτερα και κάντε τη διαφορά. Ευκαιρίες καριέρας σε αντιπροσώπους της John Deere.

Η εργασία στις πωλήσεις σημαίνει πολύ περισσότερα από την απλή πώληση εξοπλισμού. Πρόκειται για την κατανόηση των αναγκών των πελατών σας ώστε να βρουν τη σωστή λύση για τις επιχειρήσεις τους. Θα σας εκπαιδεύσουμε πλήρως σε όλα τα τελευταία προϊόντα, υπηρεσίες, εργαλεία και δεξιότητες πωλήσεων. Θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε εξειδικευμένες δεξιότητες σε γεωργικό εξοπλισμό ή εξοπλισμό χορταριού, μεταχειρισμένο εξοπλισμό, καθώς και σε κορυφαίες ολοκληρωμένες λύσεις για τον κλάδο σας.

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της John Deere κοντά σας και ανακαλύψτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας:

 • Όλοι κερδίζουν

  Όταν μια λύση είναι ιδανική για τον πελάτη σας, έχετε κάνει πολύ περισσότερα από μια απλή πώληση — έχετε δώσει αξία.

  Όλοι κερδίζουν
 • Εξαιρετικές σχέσεις

  Όταν έχετε τις απαντήσεις, χτίζετε την εμπιστοσύνη ώστε να δημιουργήσετε συνεργασίες μιας ολόκληρης ζωής.

  Εξαιρετικές σχέσεις
 • Περήφανοι για τη δουλειά που κάνετε

  Θα δουλεύετε με αυτοπεποίθηση, χτισμένη πάνω στα γερά θεμέλια της επωνυμίας John Deere.

  Περήφανοι για τη δουλειά που κάνετε

Τυπικές θέσεις εργασίας στο Τμήμα πωλήσεων

Υπεύθυνος/-η Πωλήσεων


Θα ηγείστε και θα διαχειρίζεστε μια ομάδα πωλήσεων για την πραγματοποίηση και την εποπτεία πωλήσεων και δραστηριοτήτων μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένης της υλοποίησης στρατηγικής πωλήσεων, του οράματος πωλήσεων, των ετήσιων στόχων, των διαδικασιών πωλήσεων και του πλάνου μάρκετινγκ.

Πωλητής/-τρια Γεωργικών Μηχανημάτων


Ενώ ενισχύετε τις σχέσεις σας με τους πελάτες, θα παρέχετε συμβουλές και λύσεις σε πελάτες με βάση νέο και μεταχειρισμένο γεωργικό εξοπλισμό και εξοπλισμό χορταριού, καθώς και υπηρεσίες αντιπροσώπων στην Γεωργία Ακριβείας

Υποστήριξη Πωλήσεων


Η ιδιότητα σας είναι να υποστηρίζεται προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις. Θα βοηθάτε την υπόλοιπη ομάδα πωλήσεων όταν απαιτείται υψηλό επίπεδο γνώσεων και εξειδίκευσης ώστε να παρέχετε στους πελάτες σας την καταλληλότερη λύση και να τους βοηθάτε να την αξιοποιούν στο έπακρο.

Υπεύθυνος/-η Μεταχειρισμένων Μηχανημάτων


Είστε υπεύθυνοι για τη διαχείριση της συνολικής προώθησης, των λειτουργιών και των πολιτικών για τον μεταχειρισμένο εξοπλισμό της επιχείρησης , συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων, του προγραμματισμού, της αξιολόγησης αποθέματος, της τιμολόγησης, της αποδοτικότητας και των μεταβολών αποθέματος.

Ειδικός Μεταχειρισμένων Μηχανημάτων


Πρόκειται να βοηθάτε στη διαχείριση του συνολικού μάρκετινγκ, των πωλήσεων και των πολιτικών για τον μεταχειρισμένο εξοπλισμό της επιχείρησης, προτείνοντας αλλαγές και βελτιώσεις στον προϊστάμενο του τμήματος.

Οι θέσεις εργασίας και τα αντίστοιχα καθήκοντα που αναφέρονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν παραδείγματα — οι πραγματικές διαθέσιμες θέσεις εργασίας σε αντιπροσωπείες ενδέχεται να διαφέρουν. Οποιεσδήποτε συζητήσεις σχετικά με θέματα εργασίας σε αντιπροσωπείες γίνονται αυστηρά μεταξύ αντιπροσώπου και ενδιαφερόμενου, καθώς είναι μεταγενέστερες αιτήσεις εργασίας και συνεντεύξεις.