6R 150Τρακτέρ

 • Μέγ. ισχύς 165 hp (121 kW) (ECE-R120) + 12 hp (9 kW) IPM
 • Κινητήρας 4,5 l με 4 κυλίνδρους
 • 6,5 t και μεταξόνιο 2,58 m
 • Καμπίνα ComfortView™ XXL (3,33m³) με 2 πανοραμικές πόρτες ή κολόνα B στα αριστερά και οθόνη CommandCenter™ 4ης γενιάς με 71 d(B)A
 • Επιλογή κιβωτίου ταχυτήτων: AutoPowr
Εκτύπωση
PLACEHOLDER ALT TEXT

Σειρά 6R: Έξυπνη λειτουργία, περισσότερες δυνατότητες.

Τρακτέρ μικρού μεγέθους της σειράς 6R: Συμπαγές, ελαφρύ και ισχυρό

Απολαύστε την ευελιξία αυτού του 4κύλινδρου τρακτέρ υψηλής ιπποδύναμης με ικανότητα ελιγμών, ανθεκτικό υδραυλικό σύστημα, υψηλή ανυψωτική ικανότητα και μεγάλα ελαστικά.

Σημαντικά σημεία του 6R 150

Απολαύστε την ευελιξία που προσφέρει αυτό το μοναδικό μικρό τρακτέρ με 4-κύλινδρο κινητήρα.
Γνωρίστε τα βασικά σημεία και τα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την απόδοση

 • Απόδοση που εξοικονομεί καύσιμο

  Η ανώτερης ποιότητας ευκολία λειτουργίας του κορυφαίου μας κιβωτίου ταχυτήτων AutoPowr™ συμπληρώνει την ισχύ και τη ροπή του 6R 150 με εξαιρετικά υψηλά επίπεδα άνεσης λειτουργίας και αποδοτικότητας καυσίμου, όπως επιβεβαιώθηκε από πρόσφατες δοκιμές.

   

  Σας ενδιαφέρει; Περισσότερες λεπτομέρειες στις παρακάτω διαφάνειες! >

   

  >

   

  Απόδοση που εξοικονομεί καύσιμο
 • Χαμηλή κατανάλωση ντίζελ και πολύ καλή απόδοση¹

  Η δοκιμή DLG-PowerMix-Test 2.0 (σε εφαρμογές στο χωράφι) επιβεβαίωσε τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου του 6R 150 με μόλις 274 g/kWh ντίζελ και 8 g/kWh DEF. ¹

   

  ¹; PROFI 02/2023 (www.profi.de)

  Χαμηλή κατανάλωση ντίζελ και πολύ καλή απόδοση1
 • Η μεγαλύτερη αποδοτικότητα¹ με 4κύλινδρο κινητήρα. Στη μεταφορά

  Η δοκιμή DLG-PowerMix-Test 2.0 (σε εφαρμογές μεταφοράς) επιβεβαίωσε τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου του 6R 150 με μόλις 375 g/kWh ντίζελ και 12 g/kWh DEF.¹

   

  ¹PROFI 02/2023 (www.profi.de)

  6R 150: Αποδεδειγμένη αποδοτικότητα καυσίμου 5
 • Αυτοματισμός επόμενου επιπέδου

  Απολαύστε τα πρόσθετα οφέλη παραγωγικότητας από την άδειά μας για προχωρημένους, όπως ο αυτοματισμός στροφών AutoTracTM, η παθητική καθοδήγηση παρελκομένου AutoTracTM, το AutoPathTM, το MachineSync και ο διαμοιρασμός δεδομένων στο χωράφι.

   

  Μάθετε για κάθε δυνατότητα ξεχωριστά στις παρακάτω διαφάνειες >

  Αυτοματισμός επόμενου επιπέδου
 • AutoPath™

  Το AutoPath™ δημιουργεί αυτόματα ίχνη καθοδήγησης με βάση τα δεδομένα που συλλέγονται από το πρώτο πέρασμα ενός παρελκομένου κατεργασίας σε λωρίδες ή μιας φυτευτικής μηχανής. Αναλαμβάνει τη διαχείριση του ίχνους καθοδήγησής σας, προστατεύοντας την επένδυσή σας όσον αφορά τις θρεπτικές ουσίες και βοηθώντας σας να εκτελείτε κάθε πέρασμα με σιγουριά και ακρίβεια. Ανεξάρτητα από το πλάτος του παρελκομένου που χρησιμοποιείτε για τη φύτευση, τον ψεκασμό ή τον θερισμό, το AutoPath™ διασφαλίζει ότι τα ελαστικά θα ακολουθούν πάντα τις φυτευμένες σειρές, χωρίς να πλησιάζουν στη σοδειά.

  AutoPath™
 • Το καλύτερο τρακτέρ γενικής χρήσης και το πρώτο στη ζύγιση¹

  Στην τελευταία δοκιμή τρακτέρ του περιοδικού Trekker τον Φεβρουάριο του 2023, ο συνδυασμός 6R 150 και φορτωτή 643R έδωσε τα καλύτερα αποτελέσματα. Κατακτήστε νέα επίπεδα παραγωγικότητας με τον νικηφόρο συνδυασμό 6R και φορτωτή 643R που διαθέτει
  δυναμικό σύστημα ζύγισης, αυτόματη επαναφορά και λειτουργία ευθυγράμμισης με τον ορίζοντα.

   

  ¹ Trekker 02/2023 (www.trekkermagazine.nl)

   

  Μάθετε για τη λειτουργία στην επόμενη διαφάνεια >

  Το καλύτερο τρακτέρ γενικής χρήσης και το πρώτο στη ζύγιση¹
 • Αποδοτική ακρίβεια

  Βελτιώστε την ακρίβεια εν κινήσει1: το δυναμικό σύστημα ζύγισης σάς επιτρέπει να γεμίζετε τον κάδο μέχρι το ακριβές βάρος που επιθυμείτε και να δημιουργείτε «συνταγές» πλήρωσης καρότσας βήμα προς βήμα.

   

  ¹ Trekker 02/2023 (www.trekkermagazine.nl)

  Αποδοτική ακρίβεια
 • Κάντε την καλύτερη δουλειά που έχετε κάνει ποτέ

  Θα καθίσετε στο κάθισμα διπλής κίνησης με ανάρτηση premium, θα κοιτάξετε γύρω και θα το νιώσετε: Από εδώ μπορώ κάνω τα πάντα. Καλύτερα, γρηγορότερα και πιο αποδοτικά. Και με την αθόρυβη λειτουργία 71 dB(A), θα απολαύσετε συγκεντρωμένοι ήρεμες ώρες στην ευρύχωρη καμπίνα 3,33 m³.

   

  Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στις επόμενες διαφάνειες >

  Κάντε την καλύτερη δουλειά που έχετε κάνει ποτέ
 • Κάθισμα διπλής κίνησης

  Τώρα με βελτιωμένη ανάρτηση, αυτό το εξαιρετικά άνετο κάθισμα διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός. Το επάνω τμήμα της πλάτης περιστρέφεται καθώς ο οδηγός γυρίζει προς την άλλη πλευρά, παρέχοντας οσφυϊκή υποστήριξη και επιτρέποντας παράλληλα βελτιωμένη ορατότητα προς τα πίσω.

  Κάθισμα διπλής κίνησης
 • Πόρτες που δεν βλέπετε

  Οι πανοραμικές μας πόρτες δεν φαίνονται πολύ. Αυτό είναι καλό. Θα απολαμβάνετε την ανεμπόδιστη θέα μέσα από αυτές. Επίσης είναι διαθέσιμη και η έκδοση αριστερής πλευρικής κολόνας B.

  Πόρτες που δεν βλέπετε

Περισσότερες δυνατότητες, καλύτερη χρήση και πιο αποδοτικά. Κατασκευάσαμε τη σειρά 6R για να πετύχει

Μεγιστοποιήστε την παραγωγικότητά σας με τους μπροστινούς φορτωτές της John Deere

Μεγιστοποιήστε την παραγωγικότητά σας με τους μπροστινούς φορτωτές της John Deere

Οι μπροστινοί φορτωτές της σειράς R της John Deere διαθέτουν σχεδίαση με αυτόματη ασφάλιση, ώστε η εγκατάσταση του φορτωτή και των παρελκομένων να γίνεται πανεύκολα. Το προαιρετικό πακέτο τεχνολογίας της εταιρείας μας ενισχύει την παραγωγικότητά σας.

Δυναμική ζύγιση

Δυναμική ζύγιση

Βελτιώστε την ακρίβεια εν κινήσει: Το δυναμικό σύστημα ζύγισης σάς επιτρέπει να γεμίζετε τον κάδο μέχρι το ακριβές βάρος που επιθυμείτε και να δημιουργείτε «συνταγές» πλήρωσης βήμα προς βήμα.

Αυτόματη επαναφορά

Αυτόματη επαναφορά

Ενισχύστε την παραγωγικότητά σας για επαναλαμβανόμενες εργασίες. Με την αυτόματη επαναφορά μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και τέσσερις θέσεις παρελκομένου για ταχεία και άνετη ανάκληση με το χειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών.

Οριζόντια ευθυγράμμιση

Οριζόντια ευθυγράμμιση

Αυτή η αποκλειστική λειτουργία οριζοντιώνει το παρελκόμενο παράλληλα προς το έδαφος, και όχι μόνο προς το τρακτέρ. Μεταφέρετε τα δέματα γρηγορότερα, χωρίς απώλειες ή ρίψεις προϊόντων και απολαύστε μια ομαλότερη οδήγηση.

CommandARM: Διαισθητικός έλεγχος

CommandARM: Διαισθητικός έλεγχος

Η σειρά 6R διαθέτει πολύπλοκη, αλλά εύκολη στη χρήση, τεχνολογία. Όλα είναι εύκολα προσβάσιμα, ενώ η οθόνη αφής του CommandCenter παρέχει απλή και διαισθητική πλοήγηση μέσω συντομεύσεων και της βοήθειας περιεχομένου.

Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών με ρεβέρσα

Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών με ρεβέρσα

Απλά, ο πιο εργονομικός και άνετος τρόπος χειρισμού του μπροστινού φορτωτή. Επιπλέον, η νέα ρεβέρσα στο χειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών σάς επιτρέπει να αλλάζετε την κατεύθυνση του τρακτέρ με το πάτημα ενός κουμπιού. Το χειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών είναι πλήρως επαναρυθμιζόμενο και ελέγχει όλες τις SCV, το μπροστινό σύστημα ζεύξης, καθώς και τις λειτουργίες ISOBUS.

Όψη καμπίνας

ΣΥΡΕΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ

Εξωτερική όψη

ΣΥΡΕΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ