Γνήσιο φίλτρο John Deere

Τέλεια εφαρμογή

Εφόσον κατασκευάζουμε το μηχάνημα σας, έχουμε και κάποιες συγκεκριμένες ιδέες σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν τα ιδανικά φίλτρα. Για αυτόν τον λόγο σχεδιάζουμε και δοκιμάζουμε τα δικά μας γνήσια φίλτρα. Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Χρησιμοποιώντας τα γνήσια φίλτρα John Deere, κάνετε ότι μπορείτε για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε την εγκατεστημένη απόδοση χωρητικότητας από το μηχάνημα John Deere που αγοράσατε. Τα φίλτρα λαδιού, αέρα και καυσίμου αποτρέπουν την είσοδο επιβλαβών σωματιδίων στον κινητήρα ενώ βελτιώνουν την κατανάλωση καυσίμου και ταιριάζουν απόλυτα στο μηχάνημα σας και τις απαιτήσεις του.

Φίλτρα

Υδραυλικά φίλτρα της John Deere

Να χρησιμοποιείτε τα γνήσια φίλτρα της εταιρείας μας, ώστε να απολαμβάνετε τη χωρητικότητα που εγγυάται καλύτερη απόδοση και καλύτερη προστασία των στοιχείων για το υδραυλικό σας σύστημα – εμποδίζοντας την είσοδο ρύπων και αποτρέποντας την πρόκληση ζημιάς στο μηχάνημά σας από λάσπες και οξέα.

Σε άλλα φίλτρα μπορεί να υπάρχουν μόνο δύο στοιχεία κόλλας θερμής τήξης. Τα υδραυλικά φίλτρα της John Deere διαθέτουν πέντε στοιχεία κόλλας θερμής τήξης για τη διασφάλιση της ομοιόμορφης διάταξης των στοιχείων για ενίσχυση της χωρητικότητας των φίλτρων.

Φίλτρα αέρα καμπίνας John Deere

Φίλτρα αέρα καμπίνας John Deere

Διατηρείτε τους ρύπους έξω από την καμπίνα και μακριά από εσάς. Αναπνεύστε και πάλι ελεύθερα κατά τη χορτοκοπή, τον σχηματισμό δεμάτων και τον αλωνισμό.

Τα φίλτρα αέρα καμπίνας John Deere παρέχουν πολλές επιλογές όπως το φίλτρο Carbon Filter Plus. Τρία στρώματα προστασίας εξαλείφουν περισσότερο από το 95% των ρύπων και των αλλεργιογόνων. Ένα στρώμα φίλτρου σωματιδίων υψηλής απόδοσης παγιδεύει σχεδόν 100%
της σκόνης, της βρομιάς και της γύρης και προστατεύει από ανθυγιεινούς ρύπους PM2.5. Ένα στρώμα ενεργού άνθρακα απομακρύνει τις οσμές, εξουδετερώνει τα επικίνδυνα αέρια και μειώνει την ανάπτυξη βακτηριδίων και μούχλας. Τέλος το βιο-λειτουργικό στρώμα
παγιδεύει τα αλλεργιογόνα.

φίλτρα λαδιού

φίλτρα λαδιού John Deere

Τα λάδια που περιέχουν ρύπους δυσχεραίνουν τη λειτουργία του κινητήρα, οδηγούν σε χρήση περισσότερου καυσίμου και σε συντομότερα διαστήματα σέρβις. Προστατέψτε τον κινητήρα σας για να διατηρήσετε την αποδοτικότητα του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τα φίλτρα λαδιού της εταιρείας μας παρέχουν ομοιόμορφη διάταξη των στοιχείων φίλτρου χωρίς κενά, παγιδεύοντας έτσι σωματίδια τόσο μικρά σε μέγεθος όσο το ένα πέμπτο του πλάτους της ανθρώπινης τρίχας. Αυτός ο σπειροειδής σωλήνας με το αυλακωτό κέντρο προσθέτει αντοχή για την αποτροπή της κατάρρευσης των στοιχείων φίλτρου και οι λαστιχένιες φλάντζες στεγανοποίησης παρέχουν καλύτερη στεγανοποίηση από τις πλαστικές φλάντζες στεγανοποίησης που υπάρχουν σε φίλτρα κατώτερης ποιότητας.

φίλτρα αέρα

Φίλτρα αέρα κινητήρα John Deere

Τα φίλτρα αέρα κινητήρα της εταιρείας μας μειώνουν αποτελεσματικά τη φθορά του κινητήρα, απομακρύνοντας τη σκόνη, τη βρομιά και άλλους ρύπους από τον αέρα εισαγωγής.

Οι ομοιόμορφες πτυχώσες και τα ανώτερα ποιοτικά στοιχεία φιλτραρίσματος των φίλτρων αέρα’ John Deere διασφαλίζουν πρόσθετη αποτελεσματικότηα και μεγαλύτερα διαστήματα σέρβις. Η ροή αέρα παρέχει ελάχιστο περιορισμό ροής ενώ παγιδεύει περισσότερους ρύπους σε σχέση με τα κορυφαία φίλτρα αέρα
ανταγωνιστικών εταιρειών, διασφαλίζοντας το σωστό μείγμα αέρα/καυσίμου που απελευθερώνει την πλήρη ισχύ που επιθυμείτε.

Φίλτρα καυσίμου της John Deere

Φίλτρα καυσίμου της John Deere

Το νερό μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στο σύστημα καυσίμου σας.

Τα φίλτρα καυσίμου της εταιρείας μας δεν παγιδεύουν μόνο το νερό, αλλά έχουν σχεδιαστεί για να το απωθούν. Οι σφιχτές τους πτυχώσεις και η ομοιόμορφη διάταξη των στοιχείων συγκρατούν το νερό και τα σωματίδια σκόνης πριν εισέλθουν στο σύστημα καυσίμου. Ταυτόχρονα, τα επιστρωμένα στοιχεία του φίλτρου απωθούν ενεργά το νερό και αποτρέπουν την εισχώρησή του στο καύσιμο. Οι εύχρηστες βαλβίδες αποστράγγισης καθιστούν τη συντήρηση πανεύκολη.

Γνωρίζατε ότι...
«...τα ακάθαρτα φίλτρα μπορεί να αυξήσουν την κατανάλωση καυσίμου πάνω από 5%;»

John Deere Company
Τα συνδυάζει όλα!

Τα συνδυάζει όλα!

Διασφαλίστε πλήρη προστασία για τον εξοπλισμό σας με τα γνήσια φίλτρα της John Deere και την ολοκληρωμένη μας υποστήριξη. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζετε τη μέγιστη διάρκεια ζωής της επένδυσής σας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος ιδιοκτησίας και απόλυτη προστασία από ανεπιθύμητο χρόνο μη διαθεσιμότητας.

filters-image-en

Το φίλτρο αέρα breathe-easy

Εξαλείφει περισσότερο από το 95% των ρύπων και των αλλεργιογόνων που καθιστούν την εργάσιμη ημέρα σας δυσάρεστη κατά την χορτοκοπή, τον αλωνισμό ή τον σχηματισμό δεμάτων.

Δείτε περισσότερα

filters-image-en

Σχετικά θέματα

click-and-collect

Click & Collect

Η παραγγελία ανταλλακτικών είναι πιο εύκολη από ποτέ! Όλα τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε απέχουν μόλις ένα κλικ.

Κατάλογος ανταλλακτικών John Deere

Κατάλογος ανταλλακτικών John Deere

Δείτε τον νέο μας φιλικό προς τον χρήστη κατάλογο ανταλλακτικών online.