Γνήσιες μπαταρίες John Deere

Άριστη εφαρμογή

Όταν επιλέγετε τις σειρές μπαταριών StrongBox™ και Performance, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε την απόδοση που αντιστοιχεί στον εξοπλισμό και τις ανάγκες σας. Τίποτα δεν λειτουργεί καλύτερα από τις μπαταρίες που σχεδιάσαμε για το μηχάνημά σας.

Μπαταρίες StrongBox™

Μπαταρίες StrongBox™

Όταν χρειάζεστε τεχνολογία κορυφαίας απόδοσης για εφαρμογές υψηλής δύναμης και τέλεια εφαρμογή, δοκιμάστε τις μπαταρίες StrongBoxTM που διαθέτουν την έγκριση των μηχανικών μας. Εργοστασιακά φορτισμένες, πλήρως ενεργοποιημένες και έτοιμες για χρήση, υψηλής απόδοσης χωρίς συντήρηση. Ταχύτατη, υψηλή ισχύς εκκίνησης ακόμα και σε ακραίες συνθήκες, βέλτιστη αντοχή σε κραδασμούς, μεγάλη διάρκεια ζωής με καλύτερη σταθερότητα κύκλου, ελάχιστη κατανάλωση νερού και πολύ χαμηλή αυτοεκφόρτιση.

Εφαρμογές


Μπαταρίες Performance

Μπαταρίες Performance

Η σειρά μπαταριών Performance είναι εξαιρετική για τις λιγότερο απαιτητικές εφαρμογές και αποτελεί μια πιο οικονομική εναλλακτική λύση σε σχέση με τη σειρά premium των μπαταριών StrongBox™. Αυτές οι μπαταρίες είναι κατάλληλες για λιγότερο απαιτητικές εφαρμογές συνήθους χρήσης όσον αφορά την εκκίνηση σε κρύες συνθήκες και την αντίσταση σε κραδασμούς. Προσφέρουν γρήγορη ισχύ εκκίνησης για ένα μεγάλο εύρος οχημάτων και απαιτήσεων σε εκπληκτική τιμή και με ανθεκτικό και αξιόπιστο σχεδιασμό.

Εφαρμογές


Το τεχνολογικό πλεονέκτημα

Το τεχνολογικό πλεονέκτημα

Η τεχνολογία πλέγματος ελαχιστοποιεί την ανάπτυξη πλέγματος για αισθητά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Η μέγιστη ροή ρεύματος επιτρέπει πιο γρήγορη επαναφόρτιση και βέλτιστη αγωγιμότητα. Η μεγαλύτερη ποσότητα μόλυβδου στα σημεία όπου το ηλεκτρικό ρεύμα είναι υψηλότερο παρέχει σταθερά υψηλότερη ισχύ εκκίνησης. Η συνεχής διαδικασία διάτρησης ακριβείας διασφαλίζει κόμπακτ δομή και πρόσφυση της ενεργής μάζας για σταθερή δομή πλέγματος, υψηλότερη ισχύ εκκίνησης και ελάχιστη διάβρωση.

John Deere seat

Γιατί να επιλέξετε γνήσιες μπαταρίες John Deere;

Εφόσον κατασκευάζουμε το μηχάνημα στο οποίο θα τοποθετήσετε την μπαταρία, έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το πώς πρέπει να είναι η ιδανική μπαταρία. Για αυτόν τον λόγο κατασκευάζουμε τις δικές μας μπαταρίες, ώστε να έχετε την ιδανική ποιότητα – με άριστη εφαρμογή για το μηχάνημά σας και τις απαιτήσεις του.

Σχετικά θέματα

Click & Collect

Click & Collect

Η παραγγελία ανταλλακτικών είναι πιο εύκολη από ποτέ! Όλα τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε απέχουν μόλις ένα κλικ.

Κατάλογος ανταλλακτικών John Deere

Κατάλογος ανταλλακτικών John Deere

Δείτε τον νέο μας φιλικό προς τον χρήστη κατάλογο ανταλλακτικών online.