Η Αρχή σας στο Μέλλον της Γεωργίας

 

Τέσσερεις βασικές μέθοδοι για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων ακριβείας

Τεχνολογία Γεωργίας Ακριβείας John Deere που σάς βοηθά να εκτελείτε όλες τις καθημερινές εργασίες σας με πληροφορίες βασισμένες στα δεδομένα για καλύτερη διαχείριση αγρών. Βασικά εργαλεία όπως το G5 Plus CommandCenter™, οι ™ Δέκτες StarFire και η ™ συνδεσιμότητα JDLink εξοπλίζουν τα μεγάλα τρακτέρ μας για το ταξίδι σας στη Γεωργία Ακριβείας. Για να ξεκινήσετε τώρα, δημιουργήσαμε τέσσερα σύντομα βίντεο που εξηγούν κάποιες βασικές λειτουργίες της Γεωργίας  Ακριβείας.

Μείωση επικάλυψης με SF-RTK

Εξοικονομήστε το 5% του καυσίμου μειώνοντας την επικάλυψη με την καθοδήγηση™ StarFire-RTK. 1 Επωφεληθείτε από ακρίβεια διελεύσεων 2,5 cm, πάνω από πέντε χρόνια ακριβούς επαναληψιμότητας.

Έλεγχος Τμημάτων: 50% λιγότερος ψεκασμός εκτός στόχου2

Χρησιμοποιήστε τον Έλεγχο Τμημάτων με έως 255 τμήματα για να ελαχιστοποιήσετε την επικάλυψη, να μειώσετε σημαντικά τον ψεκασμό εκτός   στόχου και να επιτύχετε την εφαρμογή προστατευτικής ουσίας σοδειάς ακριβείας και θρεπτικών ουσιών.

Η συγκομιδή αυξάνεται, το κόστος μειώνεται: Εφαρμογή Μεταβλητών Δόσεων

Βελτιστοποιήστε τα κέρδη σας με την εφαρμογή μεταβλητών δόσεων. Αυξήστε την αποδοτικότητα των λιπασμάτων, της σποράς και των χημικών, ενισχύοντας παράλληλα τη συγκομιδή και μειώνοντας το κόστος. Απολαύστε δυνητική εξοικονόμηση έως 12-44 kg N/ha.3

Έτοιμοι, ρυθμίστε, πάμε! 1-Click-Go- AutoSetup

Προγραμματίστε χρήσιμα τις εργασίες σας στο John Deere Operations Center™ και στείλτε τις ασύρματα στο G5/G5 Plus CommandCenter™ στο τρακτέρ. Οι οδηγοί επιβεβαιώνουν τις λεπτομέρειες με ένα μόνο κλικ και η εργασία γίνεται με τον τρόπο που θέλετε.

Ισχυρές δυνατότητες

Εξερευνήστε την γκάμα των τρακτέρ maw για να επιταχύνετε το ταξίδι σας στο μέλλον της γεωργίας.

Προχωρήστε παραπάνω: μετασχηματιστικές λύσεις και προϊόντα

Πάντα εξελισσόμενο και ενημερωμένο

Πάντα εξελισσόμενο και ενημερωμένο

Οι λύσεις Γεωργίας Ακριβείας που προσφέρουμε περιλαμβάνουν απομακρυσμένες αναβαθμίσεις λογισμικού και ανεκτίμητες δυνατότητες, όπως η Απομακρυσμένη Πρόσβαση σε Οθόνη (RDA), για αύξηση της παραγωγικότητάς σας και αύξηση του χρόνου διαθεσιμότητας λειτουργίας με το Expert Alerts.

Κάντε το δικό σας!

Κάντε το δικό σας!

Προσαρμόστε εύκολα τον εξοπλισμό σας John Deere με βάση τις ανάγκες σας. Τα αξεσουάρ υψηλής ποιότητας της εταιρείας μας καλύπτουν με μοναδικό τρόπο τις ανάγκες των μηχανημάτων και της επιχείρησής σας.

1Arvalis Institut du végétal, Chambres d’agriculture Loiret und Poitou Charente, UFA-Revue
24 Σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ και στη Βραζιλία
33 Σημείο αναφοράς, διαδρομή VISTA iDünger