Τρακτέρ σειράς 7

Στα διεθνή βραβεία τρακτέρ της χρονιάς 2022, οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από το ευρύ φάσμα των ιδιοτήτων του 7R 350 AutoPowr™ σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του στην κατηγορία μεγάλων τρακτέρ, όπου στέφθηκε γενικός νικητής. Τόνισαν ιδιαίτερα την πολυτελή άνεση που προσφέρει η εξαιρετικά ευρύχωρη καμπίνα του 7R και η ανώτερη απόδοση του τρακτέρ στο χωράφι.

      

      

Ας ρίξουμε μια ματιά σε ορισμένα από τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά που συνθέτουν την ανώτερη εμπειρία της σειράς 7R που σας περιμένει.

Προσθήκη μεγάλου αντίβαρου - Με απαλό άγγιγμα

Προσθήκη μεγάλου αντίβαρου - Με απαλό άγγιγμα

Το νέο αντίβαρο EZ επιτρέπει αποκλειστικά την ιδανική κατανομή βάρους στα τρακτέρ της σειράς 7R – χαρακτηριστικό ιδιαίτερα ωφέλιμο για αγρότες και εργολάβους που πρέπει να αλλάζουν συχνά ανάμεσα σε εφαρμογές χωραφιού και δρόμου. Μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε βάρος 1,7 τόνων σε δευτερόλεπτα, με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς να πρέπει να κατεβείτε από την καμπίνα.

Πραγματική ισχύς

Πραγματική ισχύς

Μάθετε την πραγματική σας ισχύ! Το αυτοκόλλητο στο καπό του τρακτέρ δείχνει απλώς την ονομαστική ισχύ του κινητήρα. Όμως οι κινητήρες μας παρέχουν αύξηση ροπής έως και 40% και εντυπωσιακή αύξηση ισχύος περίπου 10% – “μέγιστη ισχύς” που είναι πάντα διαθέσιμη υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Απόλυτη άνεση καμπίνας

Απόλυτη άνεση καμπίνας

Απολαύστε την εμπειρία της ζωής σας με την άνεση της καμπίνας, χάρη στην πολύ αποτελεσματική ανάρτηση καμπίνας, το ActiveSeat™ II με προληπτική απόσβεση κραδασμών, τις λειτουργίες μασάζ, τα ηλεκτρονικά χειριστήρια, το περιστρεφόμενο κάθισμα 65°, τα τρία υποπόδια και ένα εντυπωσιακό σύστημα ήχου 6.1, ένα ενσωματωμένο ψυγείο… και πολλά πολλά ακόμα.

Η απόλυτη διεπαφή οδηγού

Η απόλυτη διεπαφή οδηγού

Ο έλεγχος της ισχύος των τρακτέρ της σειράς 7R είναι εύκολος και αποτελεσματικός με το νέο χειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών CommandPRO™ και τα 11 επαναρυθμιζόμενα πλήκτρα του. Η βελτιωμένη εργονομική διεπαφή οδηγού σάς παρέχει εστιασμένο έλεγχο και κάνει κάθε εργάσιμη ημέρα πιο άνετη και παραγωγική.

1-Click-Go-AutoSetup: Μείωση χρόνου ρύθμισης έως και 50%

1-Click-Go-AutoSetup: Μείωση χρόνου ρύθμισης έως και 50%

Βαρεθήκατε τις μουτζουρωμένες σημειώσεις και το χάσιμο χρόνου με τα κλικ στις οθόνες; Μειώστε τον χρόνο ρύθμισης στο χωράφι έως και 50% με το 1-Click-Go-AutoSetup: Οι προ-προγραμματισμένες εργασίες σας στο Operations Center εμφανίζονται αυτόματα στην οθόνη 4ης γενιάς μόλις το μηχάνημα εισέρθει στο χωράφι. Το μόνο που έχει να κάνει ο χειριστής είναι να επιβεβαιώσει τις λεπτομέρειες με ένα κλικ και είναι έτοιμος’ να ξεκινήσει να εργάζεται*.

Γεωργία ακριβείας: Καλύτερη γεωργία

Γεωργία ακριβείας: Καλύτερη γεωργία

Η απόδοση και η παραγωγικότητα που επιτυγχάνετε με τις λειτουργίες ενεργοποίησης CommandCenter Premium, ο Αυτοματισμός στροφής AutoTrac™, η Παθητική καθοδήγηση παρελκόμενου AutoTrac™ και ο Συγχρονισμός μηχανημάτων John Deere έχουν ως αποτέλεσμα μια αύξηση κερδοφορίας και βιωσιμότητας που δεν μπορείτε να πετύχετε με άλλον τρόπο.

Φυλλάδιο 7R

Μάθετε όλη την ιστορία

Μελετήστε τις λεπτομέρειες που καθιστούν τη Σειρά 7R τόσο σπουδαία – ρίξτε μια ματιά στο φυλλάδιο προϊόντος της σειράς 7R.

PowerGard™

PowerGard™

Το πακέτο PowerGard™ για τη μετέπειτα φροντίδα μειώνει το κόστος συντήρησης.

Γεωργικές εφαρμογές ακριβείας

Γεωργικές εφαρμογές ακριβείας

Οι λύσεις γεωργίας ακριβείας που προσφέρουμε περιλαμβάνουν απομακρυσμένες αναβαθμίσεις λογισμικού και ανεκτίμητες δυνατότητες, όπως η απομακρυσμένη πρόσβαση σε οθόνη (RDA), για αύξηση της παραγωγικότητάς σας και αύξηση του χρόνου διαθεσιμότητας λειτουργίας με το Expert Alerts.

*Το μηχάνημα πρέπει να διαθέτει CommandCenter 4ης γενιάς™ ή οθόνη γενικού τύπου (Λογισμικό SU20-3 το ελάχιστο), δέκτη StarFire™ 3000/6000/7000, ενεργή συνδρομή στο JDLink™ Connect και λογαριασμό στο John Deere Operations Center. Αν δεν διαθέτει ήδη MTG 4G, απαιτείται εκ των υστέρων εγκατάσταση.