Τρακτέρ σειράς 8

Η καινοτομία στη γεωργία: Η καταξιωμένη σειρά 8 παραμένει πιστή στην ισχυρή κληρονομιά της, καλύπτοντας τις ανάγκες πρωτοποριακών αγροτών σαν εσάς, που διαμορφώνουν το βιώσιμο μέλλον της σύγχρονης γεωργίας. Η σειρά 8 περιλαμβάνει το ερπυστριοφόρο τρακτέρ 8RX που προφυλάσσει το έδαφος και διαθέτει βελτιώσεις υψηλής τεχνολογίας, όπως το βραβευμένο κιβώτιο ταχυτήτων eAutoPowr™.

Τρακτέρ 8R

Η ιδανική επιλογή αν χρειάζεστε ένα ευέλικτο μηχάνημα που να έχει άριστη απόδοση στο χωράφι και να είναι εξαιρετικό στον δρόμο. Το 8R προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό ισχύος έλξης, χαμηλού κόστους ιδιοκτησίας και γενικής απόδοσης.

 

Τρακτέρ 8RT

Τρακτέρ 8RT

Μηχανήματα με 2 ερπύστριες που εξασφαλίζουν την πιο ισχυρή ευθύγραμμη έλξη, εξαιρετικά αποδοτική μεταφορά ισχύος και υψηλή πλεύση. Σχεδιασμένα για επίπεδο, ξηρό και μη συμπαγές έδαφος.

Τρακτέρ 8RX

Τρακτέρ 8RX

Αν η ελάχιστη συμπίεση του εδάφους αποτελεί προτεραιότητα για εσάς, τότε αυτό που χρειάζεστε είναι το 8RX. Το εμβαδόν επαφής με το έδαφος των 4,57 m² είναι κορυφαίο στον κλάδο και παράγει ελάχιστα έως μηδενικά αναχώματα. Το 8RX είναι ιδανικό για αντίξοες επικλινείς επιφάνειες και για όλους τους τύπους εδάφους, ενώ υποστηρίζει μέγιστα διαστήματα λειτουργίας.

      

Ήχοι από τον αγρό

“Ο θόρυβος στην καμπίνα είναι μικρότερος από αυτόν που είχαμε συνηθίσει στην τρέχουσα σειρά 8R”
Christian Sommerlund, JSJ-Agro, Danmark

Οι επαγγελματίες που έχουν ήδη βιώσει την εμπειρία του eAutoPowren™ είναι ενθουσιασμένοι. Δείτε το και μόνοι σας.

συμβιβασμοί

Τέλος στους συμβιβασμούς στην πίεση των ελαστικών

Η σωστή πίεση των ελαστικών είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του τρακτέρ και την διατήρηση της υγείας του εδάφους. Το Κεντρικό σύστημα πίεσης ελαστικών της John Deere (CTIS) σας επιτρέπει να τη ρυθμίζετε γρήγορα και εύκολα, με το πάτημα ενός κουμπιού: Γρήγορα και βολικά φουσκώστε & ξεφουσκώστε από την καμπίνα – μεταβείτε μεταξύ λειτουργίας αγρού και μεταφοράς.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε ορισμένα από τα επιμέρους χαρακτηριστικά που συνθέτουν την κορυφαία εμπειρία που προσφέρει η σειρά 8.

Καμπίνα χαλάρωσης

Καμπίνα χαλάρωσης

Πώς θα σας φαινόταν μια καμπίνα από την οποία θα βγαίνατε εξίσου ανανεωμένοι όσο νιώθατε όταν μπήκατε; Πώς είναι δυνατόν; Είναι απλό: με το ActiveSeat™ II. Διαθέτει προληπτική απόσβεση κραδασμών, λειτουργία μασάζ, ηλεκτρονικά στοιχεία ελέγχου, δυνατότητα περιστροφής 65°, τρία υποπόδια, ηχοσύστημα 6.1, ενσωματωμένο ψυγείο… και πολλά άλλα!

G5Plus CommandCenter

G5Plus CommandCenter

Η νέα οθόνη G5Plus, η μεγαλύτερη οθόνη που παρουσιάστηκε ποτέ: Περισσότερος χώρος για τις πληροφορίες σας. Με ταχύτερο επεξεργαστή για συντομότερους χρόνους εκκίνησης. Με υπέροχη υψηλή ανάλυση.

Πραγματική ισχύς

Πραγματική ισχύς

Το αυτοκόλλητο στο καπό του τρακτέρ δείχνει απλώς την ονομαστική ισχύ του κινητήρα. Ωστόσο, οι κινητήρες μας παρέχουν αύξηση ροπής έως και 40% και εντυπωσιακή αύξηση ισχύος περίπου 10% – “μέγιστη ισχύ” που είναι πάντα διαθέσιμη υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Έξυπνες επιλογές κιβωτίου ταχυτήτων

Έξυπνες επιλογές κιβωτίου ταχυτήτων

Επιλέξτε ανάμεσα στο PowerShift 16 ταχυτήτων™ για τα τροχοφόρα μοντέλα, το στιβαρό, πλήρως μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων e23™, το AutoPowr™ ομαλής επιτάχυνσης, χωρίς συμπλέκτη, και το βραβευμένο ηλεκτρικό κιβώτιο ταχυτήτων συνεχούς μεταβολής eAutoPowr™.

1-Click-Go-AutoSetup: Μειώστε τον χρόνο ρύθμισης έως και 50%

1-Click-Go-AutoSetup: Μειώστε τον χρόνο ρύθμισης έως και 50%

Βαρεθήκατε τις μουτζουρωμένες σημειώσεις και να χάνετε χρόνο κάνοντας κλικ στις οθόνες; Μειώστε τον χρόνο ρύθμισης στον αγρό έως και 50% με το 1-Click-Go-AutoSetup: Οι προ-προγραμματισμένες εργασίες στο Operations Center εμφανίζονται αυτόματα στην οθόνη 4ης γενιάς, όταν το μηχάνημα εισέρχεται στον αγρό. Το μόνο που έχει να κάνει ο χειριστής είναι να επιβεβαιώσει τις λεπτομέρειες με ένα κλικ και είναι έτοιμος να ξεκινήσει να εργάζεται*.

Γεωργία ακριβείας: Καλύτερη καλλιέργεια

Γεωργία ακριβείας: Καλύτερη καλλιέργεια

Η απόδοση και η παραγωγικότητα που μπορείτε να επιτύχετε με τις δυνατότητες που προσφέρει η ενεργοποίηση CommandCenter Premium, όπως ο Αυτοματισμός στροφής AutoTrac™, η Παθητική καθοδήγηση παρελκόμενου AutoTrac™, ο Συγχρονισμός μηχανημάτων John Deere και ο Διαμοιρασμός δεδομένων στο χωράφι οδηγούν σε βελτιώσεις κερδοφορίας και βιωσιμότητας που δεν μπορείτε να επιτύχετε με κανέναν άλλον τρόπο.

Δείτε το βίντεο: Δυνατές επιλογές

Τρεις επιλογές με βάση τις τοπικές συνθήκες και τις προσωπικές σας γεωργικές πρακτικές – από το τρακτέρ γενικής χρήσης 8R έως το πανίσχυρο 8RT με ευθύγραμμη έλξη και το 8RX που προστατεύει το έδαφος. Δείτε τι σημαίνει καινοτομία στη γεωργία.

Κιβώτιο ταχυτήτων eAutoPowr™

Το κιβώτιο ταχυτήτων συνεχούς μεταβολής γίνεται ηλεκτρικό: Το βραβευμένο eAutoPowr™ είναι το πρώτο ηλεκτρομηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων IVT παράλληλου άξονα και παρέχει ασύγκριτη απόδοση, άνεση και αντοχή.

Φυλλάδιο σειράς 8

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες

Μελετήστε τις λεπτομέρειες που κάνουν τη σειρά 8 τόσο σπουδαία. Ρίξτε μια ματιά στο φυλλάδιο προϊόντος της σειράς 8.

PowerGard™

PowerGard™

Το πακέτο aftercare PowerGard™ παρέχει σταθερό κόστος συντήρησης.

Γεωργία ακριβείας

Γεωργία ακριβείας

Οι λύσεις γεωργίας ακριβείας που προσφέρουμε περιλαμβάνουν απομακρυσμένες αναβαθμίσεις λογισμικού και ανεκτίμητες δυνατότητες, όπως η απομακρυσμένη πρόσβαση σε οθόνη (RDA), για αύξηση της παραγωγικότητάς σας και αύξηση του χρόνου διαθεσιμότητας λειτουργίας με το Expert Alerts.

*Το μηχάνημα πρέπει να διαθέτει CommandCenter™ 4ης γενιάς ή οθόνη γενικού τύπου (λογισμικό SU20-3, κατ' ελάχιστο), δέκτη StarFire™ 3000/6000/7000, ενεργή συνδρομή στο JDLink™ Connect και λογαριασμό στο John Deere Operations Center. Εάν δεν διαθέτει ήδη δομοστοιχειωτή πύλη τηλεματικής John Deere 4ης γενιάς, θα πρέπει να εγκατασταθεί εκ των υστέρων.