8R 370Τρακτέρ

  • 407 hp (299 kW) Μέγ. ισχύς (ECE-R120) + 13 hp (10 kW) έξυπνη διαχείριση ισχύος
  • Κινητήρας 9,0 l με 6 κυλίνδρους
  • Μεταξόνιο 13,8 t και 3,050 m
  • Νέα, μεγαλύτερη και πιο άνετη καμπίνα CommandView με νέα επίπεδα ορατότητας, νέο χειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών CommandPRO με έως και 11 επαναρυθμιζόμενα πλήκτρα
Εκτύπωση
First in Reliability

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ

Το κιβώτιο ταχυτήτων eAutoPowr™ που διατίθεται για τα μοντέλα 370 και 410 των τρακτέρ 8R, 8RT και 8RX, διαθέτει απλή σχεδίαση με λιγότερο πολύπλοκα εξαρτήματα. Έχουμε αντικαταστήσει τις υδραυλικές μονάδες με ηλεκτρικά εξαρτήματα για να επιτύχουμε μέγιστη απόδοση, αξιοπιστία και άνεση.

Διαθέτει ηλεκτρικές γεννήτριες κινητήρα χωρίς ψήκτρες, υγρόψυκτες και χωρίς ανάγκη συντήρησης. Η χρήση ηλεκτρικών εξαρτημάτων πάνω από υδραυλικές μονάδες απλοποιεί τον σχεδιασμό, αυξάνει την αποδοτικότητα, μειώνει τη φθορά των εξαρτημάτων και επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του κιβωτίου ταχυτήτων.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ -

Το eAutoPowr™ είναι η πιο ευέλικτη και ισχυρή επιλογή στα κιβώτια ταχυτήτων της σειράς 8, συνδυάζοντας την αποδοτικότητα του AutoPowr™ με τα πλεονεκτήματα του e23™. Απρόσκοπτη αλλαγή ταχυτήτων με ηλεκτρονικό σύστημα ισχύος στερεάς κατάστασης που παρέχει άμεση ροπή, για την ομαλότερη δυνατή εμπειρία οδήγησης, ακόμα και στις πλέον απαιτητικές εφαρμογές.

Η ηλεκτρική εκκίνηση παρέχει άμεση ισχύ και ροπή, επιτρέποντας γρηγορότερες και ομαλότερες αλλαγές κατεύθυνσης και ακριβείς ταχύτητες πολύ αργής κίνησης, χάρη στη χρήση ηλεκτρικών κινητήρων σε υδραυλικές μονάδες.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΕΣΗ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΕΣΗ

Με την επιλογή του CommandPRO™, που είναι ίδια με το AutoPowr™, το eAutoPowr™ προσφέρει όλες τις γνωστές λειτουργίες άνεσης του CommandPRO και εύκολη ρύθμιση μέσω της οθόνης CommandCenter™ G5Plus. Οι ηλεκτρικοί κινητήρες του μειώνουν τον θόρυβο στην καμπίνα κατά 23% σε σύγκριση με τις υδραυλικές μονάδες.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Το eAutoPowr™ παρέχει εξωτερική παροχή έως 100 kW 480 V AC για εξωτερικούς καταναλωτές, μέσω μιας προαιρετικής υποδοχής θηλυκού τερματικού AEF. Αυτή η ηλεκτρική ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί, π.χ. για την παροχή ενέργειας σε κινητήριους άξονες από παρελκόμενα. Οι ηλεκτροκίνητοι άξονες παρέχουν σημαντική αύξηση της πρόσφυσης, μείωση της ολίσθησης τροχού και σωστό ζύγισμα τρακτέρ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια μεγαλύτερη περιοχή επεξεργασίας, χρησιμοποιώντας πολύ πλατύτερα εργαλεία ενσωμάτωσης, με χαμηλότερο κόστος εφαρμογής ανά εκτάριο, σε συνδυασμό με υψηλότερη προστασία του εδάφους.

Ήχοι από τον αγρό

“Ο θόρυβος στην καμπίνα είναι μικρότερος από αυτόν που είχαμε συνηθίσει στην τρέχουσα σειρά 8R”
Christian Sommerlund, JSJ-Agro, Danmark

Οι επαγγελματίες που έχουν ήδη βιώσει την εμπειρία του eAutoPowren™ είναι ενθουσιασμένοι. Δείτε το και μόνοι σας.

συμβιβασμοί

Τέλος στους συμβιβασμούς στην πίεση των ελαστικών

Η σωστή πίεση των ελαστικών είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του τρακτέρ και την διατήρηση της υγείας του εδάφους. Το Κεντρικό σύστημα πίεσης ελαστικών της John Deere (CTIS) σας επιτρέπει να τη ρυθμίζετε γρήγορα και εύκολα, με το πάτημα ενός κουμπιού: Γρήγορα και βολικά φουσκώστε & ξεφουσκώστε από την καμπίνα – μεταβείτε μεταξύ λειτουργίας αγρού και μεταφοράς.

ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΘΕΣΗΣ ALT ΚΕΙΜΕΝΟ

Σειρά 8R. Απλώς ασταμάτητη

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Η σειρά 8R είναι η ιδανική επιλογή αν χρειάζεστε ένα ευέλικτο μηχάνημα που να έχει άριστη απόδοση στο χωράφι και να είναι εξαιρετικό στο δρόμο. Το 8R είναι ο καλύτερος συνδυασμός ισχύος έλξης, χαμηλού κόστους ιδιοκτησίας και γενικής απόδοσης. Ο τολμηρός σχεδιασμός των τρακτέρ της σειράς 8R/RT/RX δείχνει για τι είναι φτιαγμένα: ισχύς έλξης που δεν σταματά σε τίποτα και τεχνολογία που φέρνει πρόοδο στις αγροτικές καλλιέργειες.

Τρακτέρ 8R

ΑΝΕΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

Ο έλεγχος της ισχύος των τρακτέρ της σειράς 8R είναι απλός με το νέο χειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών CommandPRO και τα 11 επαναρυθμιζόμενα πλήκτρα του. Είναι το απόλυτο περιβάλλον οδηγού ώστε να γίνει η κάθε μέρα εργασίας ακόμα πιο άνετη και παραγωγική.

Άφθονος χώρος, ελάχιστος θόρυβος και πολυτέλεια. Μεγάλο πάθος για τη λεπτομέρεια. Καλώς ήρθατε στη νέα καμπίνα 8R, μεγαλύτερη και πιο άνετη από ποτέ.

Τρακτέρ 8R 370

ΣΥΡΕΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ

Εσωτερικό καμπίνας

ΣΥΡΕΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ