8RX 410Τρακτέρ

  • 443 hp (326 kW) Μέγ. ισχύς (ECE-R120) + 15 hp (11 kW) έξυπνη διαχείριση ισχύος
  • Κινητήρας 9,0 l με 6 κυλίνδρους
  • Μεταξόνιο 18,7 t και 3.235 m
  • Νέα, μεγαλύτερη και πιο άνετη καμπίνα CommandView με νέα επίπεδα ορατότητας
Εκτύπωση
First in Reliability

Πρώτοι σε αξιοπιστία

Το ολοκαίνουργιο John Deere eAutoPowr™ είναι το πρώτο ηλεκτρομαγνητικό πλανητικό IVT™ που είναι διαθέσιμο για τα τρακτέρ 8R/RT/RX 410. Το IVT™ παρέχει μέγιστη αξιοπιστία και ανθεκτικότητα. Απρόσκοπτη αλλαγή ταχυτήτων με κυκλώματα ηλεκτρονικής ισχύος στερεάς κατάστασης που παρέχουν στιγμαιαία ροπή για απόλυτα ομαλή οδήγηση, ακόμα και στις πιο δύσκολες εφαρμογές.

Οι υδρόψυκτες γεννήτριες κινητήρα χωρίς ψύκτρες στο νέο eAutoPowr™ δεν χρειάζονται συντήρηση. Η αντικατάσταση μονάδων υδραυλικού συστήματος με ηλεκτρικά εξαρτήματα μειώνει σημαντικά τα αναλώσιμα εξαρτήματα, απλοποιεί τον σχεδιασμό και αυξάνει τη συνολική διάρκεια ζωής του κιβωτίου ταχυτήτων. Τα εξαρτήματα ηλεκτρικού μηχανισμού κίνησης και οι νέοι αισθητήρες μειώνουν την ανάγκη για ειδικές διαγνωστικές δοκιμές κατά 1/3 και τις διαδικασίες που απαιτούν ειδικά εργαλεία ή εξοπλισμό κατά 20%.

Οι 100.000 ισοδύναμες ώρες δοκιμής πελατών κατά τη διάρκεια όλης της διαδικασίας ανάπτυξης εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα σε όρους αξιοπιστίας στην κατηγορία.

Ο εξηλεκτρισμός κάνει τη διαφορά

Ο εξηλεκτρισμός κάνει τη διαφορά

Για να δημιουργήσουμε το νέο κιβώτιο ταχυτήτων eAutoPowr™, η υδραυλική αντλία και ο κινητήρας που χρησιμοποιούνταν στο κιβώτιο ταχυτήτων AutoPowr™ αντικαταστάθηκαν με δύο ηλεκτρικές γεννήτριες κινητήρα. Η μία γεννήτρια είναι συνδεδεμένη απευθείας με τον πετρελαιοκινητήρα και παρέχει ενέργεια στη δεύτερη γεννήτρια κινητήρα, η οποία ελέγχει με ακρίβεια την ταχύτητα του τρακτέρ. Ένα ηλεκτρικό και 4 μηχανικά γρανάζια εγγυώνται την αποδοτικότερη μετάδοση ισχύος στους τροχούς. Αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσα σε ένα εξαιρετικά ανθεκτικό αδιαβάθμητο κιβώτιο ταχυτήτων με την αποδεδειγμένη αποδοτικότητα και την άνεση οδήγησης του AutoPowr™. Το καλύτερο αδιαβάθμητο κιβώτιο ταχυτήτων που σχεδίασε ποτέ η John Deere!

Παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας

Παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας

Το eAutoPowr™ επιτρέπει εξωτερική παροχή έως 100 kW 480 V AC για εξωτερικούς καταναλωτές μέσω μιας προαιρετικής υποδοχής θηλυκού τερματικού AEF. Αυτή η ηλεκτρική ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί, π.χ. για την παροχή ενέργειας σε κινητήριους άξονες από παρελκόμενα. Οι ηλεκτροκίνητοι άξονες παρέχουν σημαντική αύξηση της δύναμης έλξης, μείωση της ολίσθησης τροχού και αποφυγή ερματισμού. Αυτό καθιστά δυνατή μια μεγαλύτερη περιοχή επεξεργασίας, χρησιμοποιώντας πολύ πλατύτερα εργαλεία ενσωμάτωσης με χαμηλότερο κόστος εφαρμογής ανά εκτάριο, σε συνδυασμό με υψηλότερη προστασία του εδάφους.

Υψηλότερη απόδοση με μικρότερη κατανάλωση

Υψηλότερη απόδοση με μικρότερη κατανάλωση

Σε συνεργασία με την Joskin αναπτύξαμε μια δεξαμενή υγρής κοπριάς με ηλεκτρικό κινητήρα, ο οποίος δίνει κίνηση σε 4 από τους 6 τροχούς – σε σύνολο 8 κινούμενων τροχών σε αυτήν τη συνδυαστική μηχανή. Το τρακτέρ δεν χρειάζεται πλέον να έλκει ολόκληρο το φορτίο, καθώς η ρυμούλκα ωθεί επίσης, εκμεταλλευόμενη το βάρος της υγρής κοπριάς και της δεξαμενής για επιπλέον έλξη. Το αποτέλεσμα είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πολύ ελαφρύτερο τρακτέρ για να έλξετε μεγαλύτερα φορτία ή για να ανεβείτε λόφους με μεγαλύτερη κλίση – μειώνοντας τη συμπύκνωση του εδάφους, εξοικονομώντας καύσιμα και αυξάνοντας την παραγωγικότητα.

ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΘΕΣΗΣ ALT ΚΕΙΜΕΝΟ

Σειρά 8RX. Απλώς ασταμάτητη

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Αν προτεραιότητα για εσάς είναι η ελάχιστη ανατάραξη του εδάφους, τότε αυτό που χρειάζεστε είναι το 8RX. Είναι ιδανικό για δύσκολους τύπους εδάφους με κλίση. Επίσης, θα επωφεληθείτε από τα μεγαλύτερα παράθυρα χειρισμού.

Ο τολμηρός σχεδιασμός των τρακτέρ της σειράς 8R/RT/RX δείχνει για τι είναι φτιαγμένα: ισχύς έλξης που δεν σταματά σε τίποτα και τεχνολογία που φέρνει πρόοδο στις αγροτικές καλλιέργειες.

Τρακτέρ 8R

ΑΝΕΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

Άφθονος χώρος, ελάχιστος θόρυβος και πολυτέλεια. Μεγάλο πάθος για τη λεπτομέρεια. Καλώς ήρθατε στη νέα καμπίνα 8R, μεγαλύτερη και πιο άνετη από ποτέ.

Εσωτερικό καμπίνας

ΣΥΡΕΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ