ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

Λιπαντικά

Το σωστό λάδι: Για καθετί, κάθε φορά

Ίσως να εργάζεστε ήδη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Ίσως, πάλι, να βασίζεστε τα ίδια σταθερά μηχανήματα εδώ και χρόνια. Ίσως και τα δύο. Με τα λιπαντικά μας, τα μηχανήματά σας είναι πάντα στην καλύτερη κατάσταση. Η σύνθεσή τους είναι ειδικά σχεδιασμένη για να διασφαλίζει πολλά χρόνια αξιόπιστης, κορυφαίας απόδοσης από τα μηχανήματά σας. Δείτε τη μεγάλη γκάμα μας σε λιπαντικά και βρείτε το σωστό λάδι για τη μηχανή και την εργασία σας.

 

 

Λιπαντικά

Εδώ θα βρείτε τα πάντα

Ξέρετε ήδη τι ψάχνετε; Ρίξτε μια ματιά σε όλη την γκάμα και βρείτε όλες τις πληροφορίες που θα σας οδηγήσουν στη σωστή επιλογή.

Λιπαντικά

ΜΗΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ – Θα νιώσετε τη διαφορά

Γνωρίζατε ότι τα λιπαντικά μπορούν να αντιστοιχούν σε έως 25%* του κόστους συντήρησης ενός μηχανήματος; Η σωστή επιλογή λαδιού κινητήρα σάς αποζημιώνει. Τα λάδια κινητήρα της John Deere παρέχουν αποτελεσματική απόδοση και ανώτερη, μακροχρόνια προστασία, με μεσοδιαστήματα αλλαγής έως και 750 ωρών**. Επιλέγετε πάντα γνήσια εξαρτήματα.

* Ο υπολογισμός έγινε βάσει τρακτέρ 8400R FT4 της John Deere, με 1000 ώρες ετησίως, σε 5ετή βάση συν εργατικά έξοδα.

**Για επιλεγμένα μηχανήματα με κινητήρες John Deere τελικής φάσης 4 κατά τη χρήση λαδιού Plus-50 II και φίλτρων John Deere.