Μπαταρίες

Μπαταρίες John Deere

Μπαταρίες – Η δύναμη για απόδοση

Είτε διαλέξετε μπαταρία από τη σειρά κανονικής απόδοσης είτε από τη σειρά υψηλής αντοχής StrongBox, θα έχετε πάντα την κατάλληλη μπαταρία. Και, αν και οι μπαταρίες μας είναι John Deere, ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε άλλη μάρκα οχήματος ή εξοπλισμού.

Η αντιπροσωπεία John Deere της περιοχής σας διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα μπαταριών κορυφαίας ποιότητας, πλήρως φορτισμένων και έτοιμων προς χρήση. Γιατί να συμβιβαστείτε με λιγότερα;

Κατασκευασμένα να διαρκούν

Όπως καθετί άλλο σε ένα μηχάνημα John Deere, η μπαταρία σας έχει κατασκευαστεί για να διασφαλίζει πολλά χρόνια αξιόπιστης χρήσης. Όταν λοιπόν φτάσει η ώρα για την αντικατάστασή της, μην’ το ρισκάρετε. Επιλέξτε τη γνήσια και την καλύτερη – και απολαύστε την ίδια αποδεδειγμένη απόδοση’ όπως πάντα.

Η δέσμευσή μας στις μπαταρίες:

 • Κορυφαία απόδοση εκκίνησης, ακόμα και σε ακραίες συνθήκες λειτουργίας
 • Ακραία αντοχή στους κραδασμούς: μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές στη δοκιμή κραδασμών SAE J930 από ανεξάρτητο εργαστήριο.
 • Υψηλή ανθεκτικότητα φόρτισης και εκφόρτισης, ακόμα και όταν ο κινητήρας είναι απενεργοποιημένος
 • Βελτιωμένη ηλεκτρική παροχή

Εμπιστευθείτε τις υψηλής ποιότητας μπαταρίες της John Deere για:

 • το αγρόκτημα και το ράντσο
 • Εμπορικές και βιομηχανικές χρήσεις βαρέως τύπου
 • σκάφη, ATV, μοτοσικλέτες και αμαξίδια γκολφ
 • ελαφρά φορτηγά, ανοικτής καρότσας, βαν και αυτοκίνητα
Μπαταρίες Strongbox John Deere

Μπαταρίες StrongBox John Deere

Οι μπαταρίες StrongBox της John Deere διατίθενται σε δύο κύριες διαβαθμίσεις κατάλληλες για το σύστημα τάσης και τις απαιτήσεις λειτουργίας που χρειάζεστε. Όλες οι διαβαθμίσεις προσφέρουν εξαιρετική ικανότητα κύκλων φόρτισης και στάνταρ ενσωματωμένη εφεδρική χωρητικότητα. Όλες οι μπαταρίες StrongBox της John Deere είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τις απαιτητικές προδιαγραφές John Deere χρησιμοποιώντας υλικά κορυφαίας ποιότητας και προηγμένη τεχνολογία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί άλλη επωνυμία που κυκλοφορεί στην αγορά να συγκριθεί με την ανώτερη κατασκευαστική ποιότητα και τα εσωτερικά και εξωτερικά μέρη που έχουν σχεδιαστεί με τη βοήθεια υπολογιστή.

Μπαταρίες StrongBox

Επέκταση όλωνΣύμπτυξη όλων

StrongBox

Μπαταρίες StrongBox

Οι μπαταρίες StrongBox της John Deere είναι βασικό στοιχείο της σειράς μπαταριών μας — κατασκευασμένες σύμφωνα με τις απαιτητικές προδιαγραφές John Deere χρησιμοποιώντας υλικά κορυφαίας ποιότητας και προηγμένη τεχνολογία.

Χαρακτηριστικά ποιοτικού σχεδιασμού:

 1. Ξηρή εργοστασιακή φόρτιση για αρχική αποθήκευση.
 2. Οι διακυψελικές συνδέσεις συγκολλημένες διαμέσου των τοιχωμάτων είναι κατά 12% μεγαλύτερες σε σχέση με άλλες επωνυμίες μπαταριών για αντοχή σε έντονους κραδασμούς, διασφάλιση γρήγορων εκκινήσεων και παροχή αξιόπιστης ισχύος σε πολύ κρύες καιρικές συνθήκες.
 3. Εξαιρετικός σχεδιασμός ακτινωτού πλέγματος με εσωτερικό lug που επιτρέπει την πιο αποτελεσματική ροή του ηλεκτρικού ρεύματος, παρέχοντας υψηλότερα Αμπέρ εκκίνησης, ταχύτερη φόρτιση και αντοχή στη διάβρωση.
 4. Οι πλάκες εξαιρετικά βαρέως τύπου διασφαλίζουν περισσότερο απόθεμα ισχύος σε εξαιρετικά κρύες ημέρες.
 5. Πλαστικοί φακελοειδείς διαχωριστές με μικροπόρους εξουδετερώνουν τα ηλεκτρικά βραχυκυκλώματα διαχωρίζοντας τη θετική πλευρά από την αρνητική πλάκα. Επιπλέον, αποτρέπουν τη διάβρωση και την κακή στοίχιση των διαχωριστών που μπορούν να προκαλέσουν βραχυκυκλώματα.
 6. Οι εποξειδικές πλάκες κάνουν πιο ανθεκτικές τις μπαταρίες StrongBox σε σχέση με τις μπαταρίες με θερμοπλαστικές πλάκες. Επίσης, μειώνονται οι κραδασμοί που αποτελούν την κύρια αιτία αστοχίας στις επαγγελματικού τύπου μπαταρίες.

Εφαρμογές

Κάθε είδους εξοπλισμό βαρέως και ελαφρού τύπου που χρησιμοποιείται σε αγροκτήματα, φάρμες και εργοτάξια, εξοπλισμό γενικής χρήσης, γκαζόν και κήπου, ηλεκτροκίνητα οχήματα, οχήματα παντός εδάφους και ATV.

StrongBox ST

Μπαταρίες StrongBox ST
Εκτός από τα ίδια ανώτερα χαρακτηριστικά που έχουν οι κανονικές μπαταρίες StrongBox της John Deere, οι μπαταρίες StrongBox ST διαθέτουν ένα πλέγμα από κραματοποιημένο ασήμι – σχεδιασμένο για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε περιβάλλοντα λειτουργίας με υψηλή θερμοκρασία.

Χαρακτηριστικά ποιοτικού σχεδιασμού:

 • Η κατασκευή από κραματοποιημένο ασήμι παρέχει αντοχή στη διάβρωση και παρατεταμένη διάρκεια ζωής σε συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών.
 • Το αποδοτικό ακτινωτό μοτίβο παρέχει ταχύτερες εκκινήσεις υψηλής τάσης.
 • Οι ράγες πλαισίου σε όλη την περίμετρο αυξάνουν την ανθεκτικότητα και παρέχουν παρατεταμένη διάρκεια ζωής.
 • Ο σχεδιασμός χυτού πλέγματος του θετικού με αυξημένη εσωτερική διάμετρο σύρματος πλέγματος ενισχύει την αντοχή στη διάβρωση και την ανθεκτικότητα.
 • Τα μικρά παράθυρα πλέγματος βελτιώνουν τη συγκράτηση του ενεργού υλικού.
 • Το μεγάλος πλάτος και ύψος lug αυξάνει την ανθεκτικότητα και παρέχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
 • Δεν απαιτείται συντήρηση — δεν απαιτείται προσθήκη νερού κατά τη διάρκεια της κανονικής διάρκειας ζωής.

Εφαρμογές
Κάθε είδους εξοπλισμό βαρέως και ελαφρού τύπου που χρησιμοποιείται σε αγροκτήματα, φάρμες και εργοτάξια, εξοπλισμό γενικής χρήσης, γκαζόν και κήπου, ηλεκτροκίνητα οχήματα, αυτόματα οχήματα, οχήματα παντός εδάφους, σκάφη, μοτοσικλέτες και ATV

 

StrongBox Wet

Μπαταρίες StrongBox Wet
Οι μπαταρίες StrongBox Wet της John Deere, όπως κάθε μπαταρία StrongBox, πληροί όλα τα πρότυπα ποιότητας της John Deere. Σχεδιάζονται για να πληρούν τις απαιτήσεις εξοπλισμού της John Deere.

Χαρακτηριστικά ποιοτικού σχεδιασμού:

 • Πλήρως ενεργοποιημένες, ετοιμοπαράδοτες
 • Καλύτερη σταθερότητα κύκλου
 • Εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση νερού
 • Εξαιρετικά χαμηλή αυτοεκφόρτιση
 • Κράμα: PbCaSn (μόλυβδος/ασβέστιο/κασσίτερος)

Εφαρμογές
Κάθε είδους εξοπλισμό βαρέως και ελαφρού τύπου που χρησιμοποιείται σε αγροκτήματα, φάρμες και εργοτάξια, εξοπλισμό γενικής χρήσης, γκαζόν και κήπου, ηλεκτροκίνητα οχήματα, οχήματα παντός εδάφους και ATV. Οι μπαταρίες StrongBox Wet διαθέτουν τεχνολογία πλέγματος που παρέχει σαφή βελτίωση σε θέματα διάρκειας ζωής της μπαταρίας, ασφάλεια και ισχύ εκκίνησης.

Τεχνολογικά πλεονεκτήματα:

 • Βελτιστοποιημένη αντοχή στους κραδασμούς
 • Βελτιωμένη ηλεκτρική παροχή

1 – Καθαρόαιμη τεχνολογία
Το σταθερό και πλήρες πλαίσιο πλέγματος ελαχιστοποιεί από μόνο του την ανάπτυξη πλέγματος και αποτρέπει
τα βραχυκυκλώματα.

Οφέλη: Σαφής αύξηση στη διάρκεια ζωής.

2 – Σχεδιασμός πλέγματος
Κατασκευασμένο για μέγιστη ροή του ρεύματος, ο σχεδιασμός του πλέγματος επιτρέπει την πιο γρήγορη επαναφόρτιση και βέλτιστη αγωγιμότητα. Χάρη στο σχεδιασμό διασφαλίζεται ότι υπάρχει περισσότερος μόλυβδος στα σημεία όπου το ηλεκτρικό ρεύμα είναι μεγαλύτερο.

Οφέλη: Σταθερά υψηλότερη ισχύς εκκίνησης

3 – Η δομή του πλέγματος
Το πλέγμα χρησιμοποιεί μια συνεχή διαδικασία διάτρησης ακριβείας που διασφαλίζει στιβαρή δομή και εξαιρετική πρόσφυση της ενεργής μάζας.

Οφέλη: Σταθερή δομή πλέγματος υψηλής ποιότητας, σταθερά υψηλότερη ισχύς εκκίνησης και ελάχιστη διάβρωση

StrongBox MowPro

Μπαταρίες StrongBox MowPro
Για όλες τις μάρκες εξοπλισμού γκαζόν και κήπου.

Οι μπαταρίες StrongBox MowPro είναι ένα ακόμη κορυφαίο προϊόν στη σειρά των ανώτερου επιπέδου μπαταριών βαριάς χρήσης της εταιρείας μας. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει αξιόπιστα απόδοση εκκίνησης σε εξοπλισμούς γκαζόν και κήπου.

Διαθέτει τα ίδια ανθεκτικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα προστιθέμενης αξίας μιας κανονικής μπαταρίας StrongBox — αγκυρωμένες πλάκες, κατά 25% μεγαλύτερους διακυψελικούς συνδετήρες, ακτινικά πλέγματα super, εξαιρετικά βαριές πλάκες και πολλά άλλα.

Μπαταρία Performance John Deere

Μπαταρίες Performance

Μπαταρία Performance John Deere Μια οικονομική εναλλακτική λύση σε σχέση με τη σειρά premium των μπαταριών StrongBox. Σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται ή και να ξεπερνούν τις προσδοκίες της βιομηχανίας, ιδανική λύση για εφαρμογές που δεν χρειάζονται την αποκλειστική τεχνολογία και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό των μπαταριών StrongBox.

Χαρακτηριστικά ποιοτικού σχεδιασμού:

 • Περίβλημα και καπάκι από πολυπροπυλένιο υψηλής αντίστασης.
 • Ενισχυμένες συνδέσεις για προστασία από κραδασμούς.
 • Φακελοειδείς διαχωριστές που εξουδετερώνουν τα ηλεκτρικά βραχυκυκλώματα και αποτρέπουν τη διάβρωση.
 • Αξιόπιστη απόδοση
 • Δυνατή ισχύς εκκίνησης όλες τις εποχές
 • Ιδανική αποθήκευση ενέργειας & μεγάλη διάρκεια ζωής

Εφαρμογές

Γεωργικές, επαγγελματικές, αυτοκίνηση, ελαφριά φορτηγά, οχήματα παντός εδάφους, γκαζόν και κήπος, οχήματα γενικής χρήσης, αμαξίδιο γκολφ, ηλεκτροκίνητα οχήματα και οχήματα θαλάσσης.

Παρελκόμενα μπαταριών

Η μεγάλη γκάμα παρελκομένων για μπαταρίες John Deere περιλαμβάνει:

 • κροκοδειλάκια
 • συνδετήρες
 • ακροδέκτες μπαταρίας
 • κρίκους
 • ταινίες γείωσης
 • Διακόπτες απομόνωσης μπαταρίας:
  ιδανικοί για ακινητοποίηση ακριβού εξοπλισμού με απλό και οικονομικό τρόπο

…όλα όσα χρειάζεστε.

Καλώδιο βοηθητικής μπαταρίας:

συλλογή από 400 A έως 600 A βαρέως τύπου

Φορτιστής συντήρησης μπαταρίας:

Συλλογή πλήρως αυτόματων φορτιστών συντήρησης για τη διατήρηση και την παράταση της διάρκειας’ ζωής της μπαταρίας, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

- Φορτιστές συντήρησης μοντέλων μεταβλητού ρυθμού από 0,8 A έως 90 A

- Ένδειξη κατάστασης μπαταρίας

Η John Deere είναι ο απόλυτος προορισμός για μπαταρίες και παρελκόμενα.