ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Gator, Εργοστάσιο, Χειριστής

 

 

Στην John Deere Horicon Works στο Γουισκόνσιν των ΗΠΑ, οι ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις μας παρέχουν στους εργαζόμενους τον πλήρη έλεγχο της ποιότητας των Gator που κατασκευάζουν και αποστέλλουν σε διακεκριμένους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Gator, Γραμμή παραγωγής, Εργοστάσιο

Όταν ενδιαφέρεσαι για την ποιότητα όσο ενδιαφέρονται οι άνθρωποι που κατασκευάζουν τα Gator μας, είναι απολύτως φυσιολογικό να θέλεις να κάνεις τα πάντα μόνος σου. Μετά από μια μεγάλη επέκταση στην John Deere Horicon Works, το καταρτισμένο προσωπικό μας μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό! Οι νέες εγκαταστάσεις εμβαδού 125.000 m2 συστεγάζουν για πρώτη φορά τόσο τις εργασίες συναρμολόγησης όσο και τις εργασίες αποστολής, δίνοντας στους εργαζόμενους τον πλήρη έλεγχο επί
των δύο διαδικασιών.

“Αυτή η επέκταση διαφοροποιεί σημαντικά τον τρόπο που δουλεύουμε”, λέει ευχαριστημένος ο διευθυντής του εργοστασίου Steve Johnson. “Τώρα μπορούμε να βάλουμε κάθε Gator στη γραμμή παραγωγής και να το κρατήσουμε εκεί μέχρι να γίνει ακριβώς όπως το παρήγγειλε ο αντιπρόσωπος και να είναι έτοιμο για αποστολή οπουδήποτε στον κόσμο.”

Οι νέες εγκαταστάσεις – η πρώτη μεγάλη επέκταση στο Horicon μέσα σε περισσότερα από τριάντα χρόνια – είναι η λογική απάντηση στην αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για Gator. Συνδυάζοντας δύο διαφορετικές διαδικασίες, βελτιστοποιούν ολόκληρη τη διαδικασία παράδοσης και δίνουν στους εργαζόμενους στο εργοστάσιο την ευκαιρία να βεβαιωθούν ότι όλα είναι έτσι όπως πρέπει.

Gator, Γραμμή παραγωγής, Χειριστής
Gator, Γραμμή παραγωγής, Χειριστής

Η νέα επέκταση έχει αρκετά περιθώρια για τα επόμενα 10 με 15 χρόνια, οπότε θα είμαστε εντάξει για μεγάλο διάστημα.

STEVE JOHNSON,
FACTORY MANAGER
Gator, Γραμμή παραγωγής, Χειριστής, Λεπτομέρεια

Αφιερώνω σχεδόν 40% του χρόνου μου στο εργοστάσιο, επειδή εκεί γεννιέται η ποιότητα.

STEVE JOHNSON,
FACTORY MANAGER
Gator, Γραμμή παραγωγής, Εργοστάσιο

Αν αυτό ακούγεται σαν τυποποιημένη γλώσσα της διοίκησης, είναι επειδή πολλές μεγάλες εταιρείες έχουν υιοθετήσει μια παρόμοια προσέγγιση τα τελευταία χρόνια, συχνά από Ιάπωνες κατασκευαστές. Η διαφορά στο Horicon είναι ότι εδώ η στρατηγική έχει αναπτυχθεί φυσικά για 156 χρόνια και είναι κωδικοποιημένη στο DNA του εργοστασίου. Για την ακρίβεια, πολλοί από τους εργαζόμενους στο Horicon δουλεύουν στην John Deere εδώ και τρεις ή ακόμη και τέσσερις γενιές. Υπάρχει ένα πραγματικό αίσθημα οικογένειας και συνέχειας που διασφαλίζει τη διατήρηση των προδιαγραφών παρά την πάροδο του χρόνου.

Για να το θέσουμε απλά, κανείς δε θα δεχόταν ποτέ μια ‘γρήγορη λύση’ ή ένα μπάλωμα έτσι κι αλλιώς διότι, όπως παρατηρεί σκωπτικά ο Steve, “ξέρουν πως θα είναι ακόμη εδώ να το αντιμετωπίσουν όταν θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.”

Υπό αυτήν την έννοια, οι καινούργιες εγκαταστάσεις είναι η τέλεια αναβάθμιση για μια ομάδα που επιμένει πάντα να κάνει τα πράγματα σωστά. Αλλά παρόλο που στο Horicon όλοι έχουν τον ενθουσιασμό, στην πραγματικότητα εσείς, ο πελάτης, είστε που θα επωφεληθείτε περισσότερο. Όποιο κι αν είναι το μοντέλο, όποιες κι αν είναι είναι προδιαγραφές, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι στο εξής ο Steve και οι συνάδελφοί του θα φροντίσουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν ότι θα παραλάβετε το καινούργιο σας Gator γρήγορα, έγκαιρα και ακριβώς όπως το παραγγείλατε.

Gator, Εργοστάσιο, Χώρος στάθμευσης