Τρακτέρ σειράς 9

9r

Γεωργία υψηλού επιπέδου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε την ευρύχωρη, πολυτελή καμπίνα που δεν μοιάζει με καμία άλλη σε αυτήν την κλάση τρακτέρ. 'Εχει δοθεί προσοχή σε κάθε μικρή λεπτομέρεια για να κάνουμε τη μέρα σας στην καμπίνα πιο απολαυστική και παραγωγική - από το περιστρεφόμενο κάθισμα 65°, το σύστημα ήχου 6.1 και το ψυγείο 11 L μέχρι το σύστημα κλιματισμού με γρήγορη ανταπόκριση.

9R

Αποδοτική ισχύς

Σας παρουσιάζουμε τον ολοκαίνουριο κινητήρα επόμενης γενιάς JD14 (John Deere PowerTech™ 13,6 L) με έως 691 hp μέγιστη ισχύ κινητήρα (ECE-R120). Τεράστια αποθέματα ισχύος, πλήρης αξιοπιστία και εξαιρετική εξοικονόμηση καυσίμων, σας περιμένουν μαζί με 3,4% αύξηση της αποδοτικότητας, 50% λιγότερο θόρυβο κινητήρα και 27% καλύτερη δυνατότητα σέρβις.

Αποδοτική μεταφορά ισχύος

Αποδοτική μεταφορά ισχύος

Σχεδιασμένo αποκλειστικά για τα τρακτέρ της σειράς 9 με αποδεδειγμένη απόδοση, το κιβώτιο ταχυτήτων e18™ έχει επανασχεδιαστεί για να διαχειρίζεται την υψηλότερη ισχύ και ροπή των νέων μηχανών.

Τεράστια ικανότητα παρελκομένου

Τεράστια ικανότητα παρελκομένου

Τα τρακτέρ της σειράς 9 χειρίζονται τα μεγαλύτερα διαθέσιμα παρελκόμενα και παρέχουν τεράστια πρόσφυση χάρη στο ευρύ φάσμα επιλογών χρήσης αντίβαρων. Θα αφήσουμε τους αριθμούς να μιλήσουν: 9 τόνοι μέγιστης ανυψωτικής ικανότητας, έως 8 υδραυλικές βαλβίδες εξωτερικών εργασιών (SCV) και μέγιστο αντίβαρο 30 390 kg.

Πολυτέλεια και άνεση στην οδήγηση

Πολυτέλεια και άνεση στην οδήγηση

Απολαύστε μικρότερη καταπόνηση της μέσης και καλύτερη στάση σώματος που διευκολύνει την αναπνοή χάρη στο εξαιρετικά άνετο κάθισμα που παρέχει υπέροχη αίσθηση και σας κρατά ξεκούραστους και σε ετοιμότητα όλη την ημέρα. Τα μοντέλα τρακτέρ της σειράς 9R διατίθενται με John Deere ActiveSeat™ II, το οποίο ελαχιστοποιεί την κατακόρυφη κίνηση με τέντωμα της πλάτης έως και 90%.

Υψηλού επιπέδου ορατότητα

Υψηλού επιπέδου ορατότητα

Όσον αφορά την ορατότητα, επιμένουμε να μην κάνουμε κανέναν συμβιβασμό. Ξεκινώντας από την πανοραμική θέα και τις προαιρετικά ενσωματωμένες κάμερες μπροστά και πίσω έως και τον 360° φωτισμό LED με 24 φώτα εργασίας LED με 60% περισσότερη ισχύ lumen στο τελικό πακέτο φωτισμού.

Διαισθητικός έλεγχος

Διαισθητικός έλεγχος

Η σειρά 9 αφορά τη δυναμική της έξυπνης τεχνολογίας - με χρήση εξελιγμένης γεωργικής τεχνολογίας που καθιστά τη λειτουργία του τρακτέρ πιο απλή και παραγωγική από ποτέ. Όλοι οι έλεγχοι είναι εύκολα προσβάσιμοι και η οθόνη αφής του Command Center™ με τις συντομεύσεις και τη βοήθεια περιεχομένου κάνουν την πλοήγηση όσο πιο εύκολη γίνεται.

Αυτοματισμός επόμενου επιπέδου

Αυτοματισμός επόμενου επιπέδου

Εκτός από όλα τα χαρακτηριστικά της Ενεργοποίησης Premium, απολαμβάνετε επίσης τα πρόσθετα οφέλη παραγωγικότητας του αυτοματισμού στροφής AutoTrac™, της αυτόματης παθητικής καθοδήγησης παρελκόμενου AutoTrac™, του AutoPath™ και του συγχρονισμού μηχανήμάτων John Deere Machine Sync.

 • 9R

  Αυτό το ισχυρό τροχοφόρο τρακτέρ παρέχει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων επιλογής μοντέλων με αποδόσεις έως και 691 hp. Η προαιρετική ανάρτηση HydraCushion™ μπροστινού άξονα εξαλείφει την αναπήδηση ισχύος, έτσι δεν θα χρειαστεί να μειώσετε την ταχύτητα ακόμα και όταν εργάζεστε στα όρια. Οι κουραστικές ημέρες της εργασίας σας θα είναι επίσης πιο ξεκούραστες χάρη στην ευρύχωρη και άρτια εξοπλισμένη καμπίνα, η οποία διατίθεται επίσης με το εξαιρετικά άνετο κάθισμα ActiveSeat™ II.

  Τρακτέρ 9 R
 • HydraCushion™ Σύστημα ανάρτησης

  Το σύστημα ανάρτησης HydraCushion™ χρησιμοποιεί ηλεκτρονικά και υπολογιστικά συστήματα ελέγχου που παρακολουθούν τις λειτουργίες και την αξονική θέση του τρακτέρ. Με βάση αυτά τα στοιχεία το ηλεκτρικό σύστημα ενεργοποιεί αυτόματα τις υδραυλικές λειτουργίες για αύξηση, μείωση ή διατήρηση σε σταθερό επίπεδο.

  Hydracushion
 • 9RT

  Το τρακτέρ 9RT είναι ιδανικό για εργασίες ευθύγραμμης έλξης σε αγρούς με ελαφρύ χώμα, μικρότερες πλαγιές λόφων και αρκετά μεγάλα πλατώματα, επιτρέποντας μαλακά γυρίσματα χωρίς πολύ μεγάλη έκπλυση του εδάφους από ανεπιθύμητες ουσίες (soil scrubbing). Το σύστημα ανάρτησης AirCushion™ απομονώνει το πλαίσιο από τα βυθίσματα και τα υψώματα του ανώμαλου εδάφους, παρέχοντας απροσδόκητα υψηλή άνεση κίνησης.

  Τρακτέρ 9RT
 • AirCushion™ ανάρτηση συστήματος ερπυστριών

  Δύο αερόσακοι και ένα βαρέως-τύπου αμορτισέρ εξομαλύνουν τα τραντάγματα. Εξαιρετικά ανθεκτικά κουζινέτα, που δρουν ως σημεία περιστροφής για τα δύο φορτηγά, παρέχουν πρόσθετη προστασία ενάντια στους κραδασμούς.

 • 9RX

  Το πιο παραγωγικό τρακτέρ με 4 ερπύστριες που είχαμε με επιλογές χρήσης αντίβαρων έως και 30 391 kg. Το συνολικό του αποτύπωμα είναι έως και 119% μεγαλύτερο από τους τροχούς και 42% μεγαλύτερο από δυο ερπύστριες. Η πρόσφυση διατηρείται πλήρως ακόμα και σε στροφές με φορτία και δημιουργεί ελάχιστα επιχώματα στις τελικές σειρές. Το στενό πλάτος μεταφοράς, η μέγιστη ταχύτητα 40 km/h στο δρόμο και η ανάρτηση καμπίνας 4 στύλων καθιστούν εύκολη τη μετακίνηση μεταξύ των χωραφιών.

  Τρακτέρ 9RX
 • Στιβαρή κατασκευή

  Προκειμένου να διαχειριστεί την τεράστια ιπποδύναμη, ο βασικός οδοντοτωτός τροχός διαθέτει τώρα 20 οπές τοποθέτησης με πιο ισχυρά μπουλόνια. Τα κουζινέτα του αλυσογράναζου κίνησης και οι κύλινδροι έχουν επίσης αναβαθμιστεί σε υλικά μεγαλύτερου πάχους.

Σειρά 5 G

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο

Μελετήστε τις λεπτομέρειες που κάνουν τη σειρά 9 τόσο σπουδαία. Ρίξτε μια ματιά στο φυλλάδιο προϊόντος της σειράς 9.

Operations Center

Operations Center

Το John Deere Operations Center συλλέγει αμέσως σημαντικά επιχειρησιακά δεδομένα ενισχύοντας τη διαφάνεια και βελτιώνοντας την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας.

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Εξερευνήστε την πλήρη γκάμα υπηρεσιών της John Deere.

Γεωργικές εφαρμογές ακριβείας

Γεωργικές εφαρμογές ακριβείας

Μάθετε περισσότερα για τις πολλές εφαρμογές και τα οφέλη της τεχνολογίας ακριβείας της John Deere.