ΤΟ ΑΚΤΙΝΙΚΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΑ
MICHELIN X TWEEL TURF

Tweel Χορτοκοπτικά επιτόπιας στροφής Παρελκόμενα Κοντινή λήψη Z994R

 

 

Διαρκεί 3 φορές περισσότερο

Ξεχάστε τα τρυπήματα και τις άνισες πιέσεις ελαστικών. Τα ακτινικά ελαστικά Michelin X Tweel Turf χωρίς αέρα δεν κινδυνεύουν από αιχμηρά αντικείμενα, περνάνε ομαλά πάνω από τα εμπόδια και διαρκούν έως και 3 φορές περισσότερο από τα συμβατικά πνευματικά ελαστικά

 

Σταθερή κοπή

Οι ανομοιόμορφες πιέσεις ελαστικών μπορούν να προακαλέσουν ανομοιόμορφη κοπή λόγω κλίσης της χορτοκοπτικής πλατφόρμας. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί με ακτινικά ελαστικά Michelin X Tweel Turf χωρίς αέρα – μια λιγότερη έγνοια για εσάς και τους χειριστές σας.

     

Επαγγελματική χορτοκοπή Χορτοκοπτικά επιτόπιας στροφής Σειρά Z900R Z997R Tweel Συνεχίστε την πορεία σας

Συνεχίστε την πορεία σας

Οι ακτίνες πλήρους πλάτους ρητίνης πολυεστέρα παραμορφώνονται ώσπου το μηχάνημά σας είναι σαν να κινείται πάνω σε ράγες! Αυτό κάνει μεγάλη διαφορά στην πρόσφυση – και αφαιρεί την πίεση από τον πολύτιμο χλοοτάπητά σας.

Επαγγελματική χορτοκοπή Χορτοκοπτικά επιτόπιας στροφής Σειρά Z900R Z994R Tweel Σταθερή οδήγηση

Σταθερή οδήγηση

Τα ακτινικά ελαστικά Michelin X Tweel Turf χωρίς αέρα ανακόπτουν πολύ καλύτερα τους κραδασμούς σε σχέση με τις συμβατικές διατάξεις τροχού και ελαστικού. Έτσι, όταν ένας χειριστής βρίσκει σε ένα εμπόδιο ή περνάει πάνω από το κράσπεδο, δεν θα το νιώσει έντονα – και ούτε και το μηχάνημά σας.

     

Επαγγελματική χορτοκοπή Χορτοκοπτικά επιτόπιας στροφής Σειρά Z900R Z994R Tweel

Ελαφρύ πάτημα

Η ακτινική επιφάνεια επαφής σε ένα ελαστικό Michelin X Tweel Turf Airless διαρκεί έως και 3 φορές περισσότερο από αυτήν ενός συμβατικού πνευματικού ελαστικού. Επιπλέον, έχει μεγαλύτερο πλάτος, γεγονός που βελτιώνει την πρόσφυση και ελαφραίνει το αποτύπωμα του μηχανήματός σας.

Επαγγελματική χορτοκοπή Χορτοκοπτικά επιτόπιας στροφής Σειρά Z900R Z994R Tweel

 Δεν σκάει ποτέ

Τα ακτινικά ελαστικά Michelin X Tweel Turf Airless χωρίς αέρα μπορούν να περάσουν πάνω αγκάθια ή σπασμένο γυαλί. Τέλος ο ακριβός χρόνος μη διαθεσιμότητας για αλλαγές τροχών ή επισκευές ελαστικών!

 

Σχετικά θέματα

 

* Εγκεκριμένο για χορτοκοπτικά Z994R και Z997R της John Deere εξοπλισμένα με χορτοκοπτικές πλατφόρμες 54", 60" ή 72". Δεν συνιστάται για χρήση με συστήματα συλλογής υλικού.