Γιατί να επιλέξετε την John Deere;

Γιατί να επιλέξετε την John Deere;

Χρειάζεστε ένα ισχυρό, αξιόπιστο και άνετο χλοοκοπτικό; Μην ψάχνετε άλλο, η John Deere είναι εδώ.

Στην John Deere ο στόχος μας είναι απλός. Να σας παρέχουμε τα καλύτερα χλοοκοπτικά τρακτέρ και χορτοκοπτικά πεζού χειριστή: Χορτοκοπτικά ειδικά προσαρμοσμένα στον κήπο σας και τις ακριβείς σας απαιτήσεις. Η ελεγμένη και δοκιμασμένη τεχνολογία αιχμής και οι ίδιες καινοτόμες εξελίξεις που οδήγησαν στα μεγάλα τρακτέρ John Deere έχουν χρησιμοποιηθεί και για να δημιουργηθεί η απόλυτη εμπειρία χορτοκοπής. Τα χορτοκοπτικά μας φέρνουν πίσω τη χαρά της κηπουρικής.

 

Επέκταση όλωνΣύμπτυξη όλων

Θα 'θελα το γρασίδι μου υγιές και καταπράσινο!

Η τακτική κοπή του γρασιδιού σας είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να διασφαλίσετε την έντονη, πυκνή του ανάπτυξη. Τα χλοοκοπτικά John Deere κόβουν το γρασίδι σας ομοιόμορφα και καθαρά, βοηθώντας σας να το προστατεύσετε από ασθένειες.

Μα δεν έχω αρκετό χρόνο για να κουρεύω το γρασίδι.

Άλλος ένας λόγος να επιλέξετε ένα προϊόν John Deere: Λάβετε θέση, βάλτε μπρος, κουρέψτε – δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερο. Η ισχυρή, αξιόπιστη απόδοση διασφαλίζει ότι η δουλειά σας θα γίνει γρήγορα και αποδοτικά.

Να βάζω λίπασμα στο γρασίδι μου;

Κάθε υγιές γρασίδι χρειάζεται θρεπτικά συστατικά για να μεγαλουργήσει. Το σύστημα κοπής με τεχνολογία κοπής χορτολιπάσματος της John Deere παρέχει ένα φυσικό, οικολογικό λίπασμα, καθώς κόβει και ξανακόβει κομμάτια χόρτου και τα φυσά ξανά μέσα στο γρασίδι.

Είναι εύχρηστα τα μηχανήματα John Deere;

Εννοείται! Ό,τι ισχύει για τα αγροτικά μας τρακτέρ ισχύει και για τα χλοοκοπτικά μας τρακτέρ. Βέλτιστη άνεση του χειριστή χάρη στον απλό και διαισθητικό σχεδιασμό, με στοιχεία όπως ένα εύχρηστο ταμπλό και ηλεκτρονικός έλεγχος ταχύτητας. Τα χορτοκοπτικά πεζού χειριστή μας είναι, επίσης, εύχρηστα, καθώς διαθέτουν απλά χειριστήρια και εργονομικό σχεδιασμό.

Η ασφάλεια είναι μία από τις βασικές μου προτεραιότητες.

Το ίδιο κι εμάς. Στην John Deere, η ασφάλεια είναι πανταχού παρούσα, ακόμη κι αν και δεν φαίνεται. Για παράδειγμα, ο κινητήρας σβήνει αυτόματα μόλις φύγετε από το κάθισμά σας. Και στα περισσότερα μοντέλα η πλατφόρμα σταματά τη χορτοκοπή όταν κάνετε όπισθεν.

Ένα χλοοκοπτικό τρακτέρ είναι μόνο για το καλοκαίρι;

Δεν χρειάζεται να είναι! Τα μηχανήματα John Deere είναι χρήσιμα όλο τον χρόνο. Απλώς προσθέτοντας τα σωστά παρελκόμενα, μπορείτε να καθαρίσετε φύλλα το φθινόπωρο, ακόμη και χιόνι το χειμώνα.

Το κούρεμα του γρασιδιού θα πρέπει να είναι διασκέδαση!

Ανεβείτε πάνω και θα λατρέψετε το μεγάλο, άνετο κάθισμα και την εξαιρετική ικανότητα ελιγμών των χλοοκοπτικών τρακτέρ μας. Ούτε και τα ισχυρά και αποδοτικά μηχανήματα πεζού χειριστή μας δεν θα σας απογοητεύσουν. Επενδύοντας στην άνεση, η John Deere ξαναφέρνει τη χαρά στη χορτοκοπή!

Χρειάζομαι έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Κανένα πρόβλημα. Πάντα θα βρίσκετε έναν αντιπρόσωπο John Deere κοντά σας, έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες σας σε συντήρηση και σέρβις.