Εξαιρετική για μπιζέλια και φασόλια

Ράβδος κοπής με δυνατότητα πλεύσης για καθαρότερη κοπή σε ανώμαλο έδαφος

 

Πλατφόρμα κοπής 600F για κοπή κοντά σε ανώμαλο έδαφος

Η πλατφόρμα κοπής 600F διαθέτει μπάρα κοπής με δυνατότητα πλεύσης που σας επιτρέπει να οδηγείτε ταχύτερα και να κόβετε καλύτερα σε ανώμαλο έδαφος με μειωμένες απώλειες σε πεσμένες ή ανακατεμένες καλλιέργειες. Η 600F είναι διαθέσιμη σε 5 μήκη, από 6,10 m έως 10,70 m. Παίρνει το αποδεδειγμένης αξίας πλαίσιο, τους μηχανισμούς κίνησης, τον ατέρμονα κοχλία και τις προσθήκες ξύστρας από ανοξείδωτο χάλυβα της 600R και προσθέτει τη δική του μοναδική τεχνολογία flex.

 

Ειδικά, κοντά δόντια για κοπή έως το έδαφος

Εξαιρετική απόδοση κοπής

Τα τμήματα μαχαιριού έχουν ειδικά, κοντά δόντια, τα οποία διαφέρουν από αυτά που χρησιμοποιούνται για την κοπή μικρών σπόρων. Αυτά μπορούν να κόψουν τη σοδειά έως το επίπεδο του εδάφους χωρίς να συλλέξουν πολύ χώμα και άρα χωρίς κίνδυνο εμπλοκής των μαχαιριών. Επίσης, τα τμήματα μαχαιριού προστατεύονται με ειδική επίστρωση για μείωση της φθοράς παρά την έκθεσή τους σε μεγάλη ποσότητα χώματος (συνήθως κατά τον θερισμό φασολιών και μπιζελιών). Τα προστατευτικά των μαχαιριών μπορούν να προσαρμόζονται εύκολα για ελαχιστοποίηση της απόστασης των τμημάτων μαχαιριών από το έδαφος, γεγονός που μειώνει τα βουλώματα και επιτρέπει καθαρότερη κοπή.

ανοδική και καθοδική κίνηση της εύκαμπτης ράβδου κοπής κατά 152 mm

Εύκαμπτη ράβδος κοπής

Η εύκαμπτη ράβδος κοπής μπορεί να πραγματοποιεί ανοδικές και καθοδικές κινήσεις έως 152 mm σε όλο το μήκος της πλατφόρμας κοπής, συλλέγοντας περισσότερη σοδειά. Η πίεση πλεύσης μπορεί να ρυθμίζεται από την καμπίνα, παρέχει ταχεία προσαρμογή στις συνθήκες εδάφους και μειώνει πιθανή προώθηση σε υγρό ή μαλακό έδαφος.

Μετατρέψτε την εύκαμπτη πλατφόρμα κοπής σε μια στάνταρ πλατφόρμα κοπής μικρών σπόρων μέσω του μηχανισμού ασφάλισης

Πλήρως προσαρμόσιμη σε μικρούς σπόρους και ελαιοκράμβη

Προαιρετικοί αισθητήρες ύψους συλλέκτη και ένας μηχανισμός ασφάλισης για τη εύκαμπτη ράβδο κοπής μετατρέπουν την πλατφόρμα κοπής σε μια στάνταρ πλατφόρμα κοπής μικρών σπόρων. Προαιρετικά μπορεί, επίσης, να τοποθετηθεί μια κανονική επέκταση ελαιοκράμβης, κάνοντας την 600F πλατφόρμα κοπής γενικής χρήσης.

Τα πολυεστερικά πέλματα οδήγησης είναι ρυθμισμένα σε ελάχιστο ύψος κοπής 38 mm για να μην ξεφεύγει κανένας σπόρος. Ελαττώνουν την τριβή και την προσκόλληση του εδάφους καθώς και τον κίνδυνο πυρκαγιάς σε ξηρές και πετρώδεις περιοχές.

Επιλέξτε το μοντέλο πλατφόρμας κοπής που ταιριάζει καλύτερα στις συνθήκες θερισμού που αντιμετωπίζετε, για να δείτε περισσότερες πληροφορίες.

ΜΟΝΤΕΛΟΠλάτος κοπής, mΕύρος πλεύσης, mmΕλάχιστο ύψος κοπής, mmØ ατέρμονα, mmΜπάρα κοπής, κοπές/λεπτό

6,10

152,4

38

660

1960

6,70

152,4

38

660

1960

7,60

152,4

38

660

1960

9,15

152,4

38

660

1960

10,70

152,4

38

660

1960