Τεχνολογία Γεωργίας ακριβείας: Τα απαραίτητα

Έξυπνη γεωργία: Τα απαραίτητα
Έξυπνες οθόνες

Έξυπνες οθόνες

Οι διαισθητικές οθόνες αφής μας αποτελούν τον εγκέφαλο της Τεχνολογίας γεωργίας ακριβείας της John Deere. Συμβατές με ISOBUS, διαθέτουν απλά μενού και προσαρμόσιμες οθόνες.

Δέκτες StarFire™

Δέκτες StarFire™

Σχεδιασμένοι και κατασκευασμένοι από εμάς, οι δορυφορικοί δέκτες StarFire™ χρησιμοποιούν το δικό μας παγκόσμιο δίκτυο σταθμών αναφοράς και προσφέρουν εξαιρετική ακρίβεια σήματος

Συνδεσιμότητα JDLink™

Συνδεσιμότητα JDLink™

Το JDLink™ παρέχει αμφίδρομη συνδεσιμότητα για την αυτόματη αποστολή δεδομένων σοδειάς και μηχανήματος στο John Deere Operations Center™ και για την απομακρυσμένη παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο.

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™

Το John Deere Operations Center™ αποθηκεύει με ασφάλεια όλα τα δεδομένα του μηχανήματος και της σοδειάς σας. Προσβάσιμα από οποιαδήποτε συσκευή, τα δεδομένα μπορούν να διαμοιραστούν με περισσότερους από 200 συνεργάτες λογισμικού έξυπνης γεωργίας για την υποστήριξη της λήψης καλύτερων αποφάσεων.

Άψογη ενσωμάτωση

Άψογη ενσωμάτωση

Όλα τα εξαρτήματά μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού και ακόμη και αν το μηχάνημά σας δεν είναι πράσινου και κίτρινου χρώματος, μπορείτε και πάλι να επωφεληθείτε από την τεχνολογία Γεωργίας ακριβείας της John Deere.

Ευκολία στη χρήση

Ευκολία στη χρήση

Όλα τα εξαρτήματα και το λογισμικό δημιουργούνται από εμάς. Σχεδιασμένα με αγρότες για αγρότες, είναι εύχρηστα και κατασκευασμένα για μεγάλη διάρκεια ζωής.

Μετρήσιμο όφελος

Μετρήσιμο όφελος

Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται με ασφάλεια στο John Deere Operations CenterTM για λεπτομερή ανάλυση της απόδοσης του μηχανήματος, των συγκομιδών και πολλά άλλα που βοηθούν στην υποστήριξη της κερδοφορίας σας.