ΣΕΙΡΑ R41 ΜΕ ΨΕΚΑΣΤΙΚΑ 40i/50i

Ψεκαστικό R41

Απόδοση χωρίς όρια

Τα ψεκαστικά 40i/50i της σειράς R41 είναι κατασκευασμένα για μέγιστη απόδοση. Το TerrainControl™ Pro ή το TerrainCommand™ Pro διατηρούν σταθερές τις μπούμες στις υψηλές ταχύτητες, ενώ η ανεξάρτητη ανάρτηση τροχών, η καμπίνα Cat IV, ο νέος μοχλός πολλών λειτουργιών και το CommandARM διασφαλίζουν κορυφαία άνεση για το χειριστή. Εξασφαλίζετε άψογη, σταθερή ποιότητα ψεκασμού και κάλυψη ολόκληρη τη σεζόν χάρη στην άμεση μονάδα ελέγχου, το ExactApply™ και το PowrSpray™.

Μεγαλύτερη καμπίνα, περισσότερος χώρος για εσάς

Μεγαλύτερη καμπίνα, περισσότερος χώρος για εσάς

Ένα νέο επίπεδο άνεσης και ευκολίας στην καμπίνα: Η καμπίνα μας κατηγορίας IV διαθέτει όλα τα χειριστήρια εκεί που τα θέλετε, εντυπωσιακά ανεμπόδιστη ορατότητα και συμμόρφωση φιλτραρίσματος αέρα καμπίνας κατηγορίας IV, σας προσφέρει χώρο για εύκολο χειρισμό, ομαλή οδήγηση με την ανάρτηση τροχών XtraFlex και, επίσης, σας παρέχει πλήρη έλεγχο με το CommandARM.

PowrSpray™

PowrSprayTM

Πιο γρήγορη πλήρωση, πιο ακριβής ψεκασμός. Το μοναδικό σύστημα PowrSpray™ 2 κυκλωμάτων επιταχύνει και βελτιώνει την πλήρωση, τον ψεκασμό και την ανάδευση. Και όλα αυτά πατώντας απλώς το κουμπί διαχείρισης διαλυμάτων. Το PowrSpray™ προσφέρει ακρίβεια που αποτελεί σημείο αναφοράς σε οποιαδήποτε ταχύτητα ή πίεση με ελάχιστη επικάλυψη χάρη στο ExactApply™.

 • TerrainControl™ Pro και TerrainCommand™ Pro

  Εξασφαλίστε σταθερή κάλυψη που προσαρμόζεται αυτόματα: χρησιμοποιώντας αισθητήρες υβριδικής λειτουργίας που παρακολουθούν ταυτόχρονα το έδαφος και τη σοδειά, το TerrainControl™ Pro ρυθμίζει το ύψος και τον κύλινδρο της μπούμας, ενώ το TerrainCommand™ Pro προσθέτει επίσης διαχείριση μεταβλητής γεωμετρίας.

  TerrainControl™ Pro και TerrainCommand™ Pro
 • ExactApply™

  Καλύψτε μεγαλύτερο μέρος από τη σοδειά σας με καλύτερη ακρίβεια, διατηρώντας την επιθυμητή τιμή και το μέγεθος των σταγονιδίων πάνω από μια πρωτόγνωρη περιοχή ταχυτήτων με διαμόρφωση πλάτους παλμού, ενώ παράλληλα μειώνεται η επικάλυψη και το κόστος εισροών με το μεμονωμένο έλεγχο ακροφυσίων. Σε συνδυασμό με την αντιστάθμιση περιοστροφής, το ExactApply™ μεταβάλλει αυτόματα την τιμή σε όλη την μπούμα, ώστε ο ρυθμός εφαρμογής να είναι σωστός σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

  ExactApply
 • Σύνδεση κλειστού συστήματος μεταφοράς

  Με την εύκολη σύνδεσή μας για οποιοδήποτε κλειστό σύστημα μεταφοράς αποφεύγετε σχεδόν κάθε επαφή με υγρά προστασίας σοδειάς. Σας δίνει τη δυνατότητα πλήρωσης και έκπλυσης με απευθείας σύνδεση στο δοχείο με έναν προσαρμογέα που χρησιμοποιείται ευρέως από τους κατασκευαστές συστημάτων προστασίας σοδειάς

  Σύνδεση κλειστού συστήματος μεταφοράς
Εξασφαλίστε περισσότερα με κορυφαία απόδοση

Εξασφαλίστε περισσότερα με κορυφαία απόδοση

Γνωρίζετε ήδη τι ακριβώς πρέπει να κάνετε. Δημιουργήσαμε τη σειρά R41 με τα ψεκαστικά 40i/50i, έτσι ώστε να μπορείτε να το κάνετε καλύτερα. Ανακαλύψτε πώς η ασυναγώνιστη ποιότητα οδήγησης μπούμας, η ακρίβεια ψεκασμού, ένα νέο επίπεδο άνεσης χειριστή και ο διαισθητικός έλεγχος του μηχανήματος συνδυάζονται για να προσφέρουν μια εμπειρία ψεκασμού που σας αποφέρει περισσότερα κέρδη.

ΜΟΝΤΕΛΟΔΕΞΑΜΕΝΗ ΔΙΑΛΥΜΑΤΟΣΠΛΑΤΟΣ ΜΠΟΥΜΑΣΔΕΞΑΜΕΝΗ ΕΚΠΛΥΣΗΣΕΞΟΔΟΣ ΑΝΤΛΙΑΣ

-

-

-

-

4000 l

Χάλυβας: 24-36 m
Μπούμα από ίνες άνθρακα*: 36 m

400 l

1000 l/min για πλήρωση

5000 l

Χάλυβας: 24-36 m
Μπούμα από ίνες άνθρακα*: 36 m

400 l

1000 l/min για πλήρωση

*όπου επιτρέπεται τοπικά