ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ

Γκολφ και σπορ, Παρελκόμενα, Σταθερά μαχαίρια, Χειριστής

Σκληρυμένα ένθετα σταθερά μαχαίρια

Αυτά τα σταθερά μαχαίρια John Deere κατασκευάζονται από σκληρυμένο χάλυβα και συνεπώς έχουν αιχμηρότερη, πιο ακριβή κοπή και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα συμβατικά σταθερά μαχαίρια. Οι τεχνικοί θα χρειάζεται να αφιερώνουν λιγότερο χρόνο για τη λείανση με λειαντική πάστα, το ακόνισμα και την αλλαγή αυτών των σταθερών μαχαιριών, μειώνοντας τη συντήρηση και την εργασία.

Γκολφ και σπορ, Παρελκόμενα, Σταθερά μαχαίρια, Σταθερό μαχαίρι για γήπεδα γκολφ

Σταθερό μαχαίρι γηπέδου γκολφ*

για εφαρμογές γηπέδων γκολφ, σημείων εκκίνησης και προσέγγισης.

Γκολφ και σπορ, Παρελκόμενα, Σταθερά μαχαίρια, Σταθερό μαχαίρι για γήπεδα γκολφ

Σταθερό μαχαίρι για γήπεδα γκολφ*

Μπορεί να ρυθμιστεί έως και στα 3 mm (0,125 in.) Αυτό το μαχαίρι είναι η στάνταρ θέση γεωμετρίας για τη μύτη του σταθερού μαχαιριού προς το κέντρο της ανέμης.

Γκολφ και σπορ, Παρελκόμενα, Σταθερά μαχαίρια, Σταθερό μαχαίρι Tournament για γήπεδα γκολφ

Σταθερό μαχαίρι Tournament για γήπεδα γκολφ*

Μπορεί να ρυθμιστεί έως και στα 2,5 mm (0,100 in.) Αυτό το μαχαίρι είναι στάνταρ στις διατάξεις κοπής Quick-Adjust 5 (QA5) και είναι η στάνταρ θέση γεωμετρίας για τη μύτη του σταθερού μαχαιριού προς το κέντρο της ανέμης.

Γκολφ και σπορ, Παρελκόμενα, Σταθερά μαχαίρια, Αγρός, Γήπεδο γκολφ, Χειριστής, Σταθερό μαχαίρι πολύ χαμηλής κοπής Tournament για γήπεδα γκολφ

Σταθερό μαχαίρι πολύ χαμηλής κοπής Tournament για γήπεδα γκολφ*

Μπορεί να ρυθμιστεί έως και στα 2 mm (0,078 in.) Αυτό το μαχαίρι μειώνει την απόσταση από τη μύτη του σταθερού μαχαιριού προς το κέντρο της ανέμης από τη στάνταρ θέση (λιγότερο επιθετική).

Γκολφ και σπορ, Παρελκόμενα, Σταθερά μαχαίρια, Χαλύβδινο σταθερό μαχαίρι σκληρυμένου εργαλείου πολύ χαμηλής κοπής Tournament για γήπεδα γκολφ

Χαλύβδινο σταθερό μαχαίρι σκληρυμένου εργαλείου πολύ χαμηλής κοπής Tournament για γήπεδα γκολφ*

Μπορεί να ρυθμιστεί έως και στα 2 mm (0,078 in.) Αυτό το μαχαίρι αυξάνει τη διάρκεια ζωής σε σχέση με το κανονικό μαχαίρι πολύ χαμηλής κοπής και μειώνει την απόσταση από τη μύτη του σταθερού μαχαιριού προς το κέντρο της ανέμης από τη θέση πολύ χαμηλής κοπής (λιγότερο επιθετική).

 

Σχετικά θέματα

 

* Για τη συμβατότητα και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές, επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της John Deere.