ΔΙΑΦΟΡΑ

Ψεκαστικό, Στούντιο, Διάφορα

Γεμάτο με περισσότερες επιλογές

Η σειρά SelectSpray σας δίνει την επιλογή μεταξύ μιας φυγοκεντρικής αντλίας και μιας αντλίας διαφράγματος και μεταξύ ενός προηγμένου αυτόματου ή χειροκίνητου ελεγκτή δόσεων. Συν μια ακόμη σημαντική επιλογή:

Την επιλογή να χρησιμοποιήσετε το όχημα γενικής χρήσης που διαθέτετε για εργασίες εκτός του ψεκασμού. Μέσα σε λίγα λεπτά και χωρίς τη χρήση εργαλείων μπορείτε να αποσυνδέσετε το ψεκαστικό και να χρησιμοποιήσετε το όχημα βαρέως τύπου ProGator για πλήθος άλλων εργασιών στο γήπεδό σας. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω στα επιπλέον διαθέσιμα παρελκόμενα.

Ψεκαστικό, Γήπεδο γκλοφ, Αγρός, Κιτ δεξαμενής έκπλυσης

Κιτ δεξαμενής έκπλυσης 75,7 l (20 gal)

Όταν φτάνει το τέλος μιας εργασίας ψεκασμού, κανείς δεν θέλει να αφήνει το χημικό στη δεξαμενή και τους αγωγούς. Το χαρακτηριστικό δεξαμενής έκπλυσης 75,7 l (20 gal) απλοποιεί τον καθαρισμό του συστήματος στο τέλος της ημέρας. Καθώς τα ψεκαστικά χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή πολλών διαφορετικών τύπων χημικών, η δεξαμενή έκπλυσης θα παρέχει στον χειριστή τη δυνατότητα να ξεπλένει τους αγωγούς με καθαρό νερό, έτσι ώστε να μην υπάρχει μόλυνση την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιηθεί το ψεκαστικό. Επιτρέπει στο χειριστή να ξεπλένει το ψεκαστικό στον αγρό μετά το τέλος του ψεκασμού. Στη συνέχεια το ψεκαστικό μπορεί να αποθηκευτεί με ασφάλεια και θα είναι έτοιμο για την επόμενη χρήση. Το κιτ δεξαμενής έκπλυσης 75,7 l (20 gal) περιλαμβάνει επίσης το κιτ εκτροπέα έκπλυσης.

Ψεκαστικό, Στούντιο, Ανέμη σωλήνα, Πιστόλι ψεκασμού και Σωλήνας

Ανέμη σωλήνα, Πιστόλι ψεκασμού και Σωλήνας

Διατίθενται χειροκίνητες και ηλεκτρικές ανέμες σωλήνα ως παρελκόμενα. Και οι δύο ανέμες σωλήνα διαθέτουν 200 ft σωλήνα 1/2 ίντσας (60,9 m σωλήνα 12,7 mm) καθώς και ένα πιστόλι ψεκασμού. Η επιλογή χειροκίνητης ανέμης σωλήνα διαθέτει μανιβέλα χειρός για το μάζεμα του σωλήνα, ενώ στην ηλεκτρική επιλογή χρησιμοποιείται ένα ηλεκτρικό μοτέρ. Και οι δυο επιλογές διαθέτουν ένα κλείδωμα ανέμης για λόγους ασφαλείας και ευκολίας. Η ανέμη μπορεί να κλειδωθεί έτσι ώστε ο σωλήνας να μην ξετυλίγεται όσο δεν χρησιμοποιείται το παρελκόμενο.

Το φρένο τάνυσης της ανέμης είναι ρυθμιζόμενο για να ταιριάζει στις προτιμήσεις του χειριστή. Το πιστόλι ψεκασμού από χυτό αλουμίνιο μπορεί να ρυθμιστεί από μοτίβο ψεκασμού κώνου έως και συμπαγές. Η λαβή του πιστολιού μπορεί να κλειδωθεί και υπάρχει ένα ρυθμιζόμενο στοπ. Ο μοχλός χειρισμού της τροφοδοσίας της ανέμης σωλήνα πρέπει να είναι στην επάνω θέση για να επιτρέπεται η ροή προς το σωλήνα και το πιστόλι ψεκασμού.

Ψεκαστικό, Γήπεδο γκολφ, Αγρός, Μηχανή δημιουργίας αφρού

Μηχανή δημιουργίας αφρού

Συνδυασμένοι αγωγοί αέρα και υγρού στην κεφαλή της μηχανής αφρού εξασφαλίζουν στρογγυλά και ακριβή σταγονίδια. Δεν χρειάζονται εργαλεία για την αλλαγή του ρυθμού – γυρίστε απλώς την εύκολα προσβάσιμη βαλβίδα.

Ψεκαστικό, Αγρός, Ορθοστάτης & Στρεφόμενοι τροχοί

Ορθοστάτης & στρεφόμενοι τροχοί

Όταν τελειώσετε με τον ψεκασμό είναι πανεύκολο να αποσυνδέσετε τη δεξαμενή και να απελευθερώσετε το ProGator για άλλες εργασίες. Αφαιρέστε απλώς τους τρεις πείρους στερέωσης, αποσυνδέστε τους υδραυλικούς αγωγούς και τα ηλεκτρικά βύσματα, τοποθετήστε ορθοστάτες αποθήκευσης – και είστε έτοιμοι. Δεν χρειάζεται καν να χρησιμοποιήσετε κάποιο εργαλείο. Επιπλέον, οι ορθοστάτες διαθέτουν στρεφόμενους τροχούς, έτσι είναι εύκολο να μετακινείτε το ψεκαστικό και να το επανατοποθετείτε.

 

Σχετικά θέματα