Μην το ρισκάρετε

ΜΗΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ

Θα δείτε τη διαφορά

 

Γνωρίζατε ότι τα γνήσια μαχαίρια της κεφαλής κοπής John Deere διαθέτουν επίστρωση υψηλής ποιότητας από καρβίδιο βολφραμίου σε μεγάλους κόκκους με ισχυρή κόλληση; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πιο ανθεκτικά στη φθορά και διαρκούν περισσότερο από παρόμοια ανταγωνιστικά προϊόντα. Η χρήση τους έχει ως αποτέλεσμα λιγότερη συντήρηση και μικρότερο λειτουργικό κόστος.

 


Μαχαίρια της κεφαλής κοπής: Γιατί τα δικά μας έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Η κεφαλή κοπής παίζει καθοριστικό ρόλο στην απόδοση των ενσιρωτικών μηχανηματων. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό να επιλέξετε μαχαίρια που ταιριάζουν, αποδίδουν και αντέχουν στο χρόνο. Τα μαχαίρια κεφαλής κοπής της John Deere έχουν κατασκευαστεί για αυτόν τον σκοπό – κατασκευασμένα ειδικά για το δικό σας ενσιρωτικό μηχάνημα John Deere.

  1. Η αμμοβολημένη επιφάνεια διασφαλίζει συσφιγκτικές δυνάμεις ακριβείας.
  2. Η ζώνη κοπής που έχει σκληρυνθεί μέσω επαγωγής παραμένει αιχμηρή για μεγαλύτερο διάστημα.
  3. Το στιβαρό σώμα ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο θραύσης.
  4. Το εκτεταμένο σώμα του μαχαιριού υποστηρίζει τη σύμπτυξη σε περίπτωση πρόσκρουσης σε αντικείμενο.
  5. Το εμπορικό σήμα πιστοποιεί τη γνησιότητα του μαχαιριού John Deere.
Μαχαίρια
Εξαιρετικά ανθεκτικές: επιστρώσεις μαχαιριών

Εξαιρετικά ανθεκτικές: επιστρώσεις μαχαιριών

Τα γνήσια μαχαίρια John Deere παραμένουν πιο αιχμηρά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η ανθεκτική επίστρωση από καρβίδιο βολφραμίου συνεπάγεται κοπή υψηλής ποιότητας, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.

Επιπλέον προστασία από πέτρες

Επιπλέον προστασία από πέτρες

Χρησιμοποιούμε τέσσερις σειρές μαχαιριών οι οποίες συμπτύσσονται όταν έρθουν σε επαφή με ξένα αντικείμενα. Ο σχεδιασμός προστατεύει το ρότορα από ζημιές και μειώνει το χρόνο μη διαθεσιμότητας.

Μαχαίρια για το χορτάρι Dura Line (SPFH σειράς 7000)

Μαχαίρια για το χορτάρι Dura Line (SPFH σειράς 7000)

Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, εγκαταστήστε το μαχαίρι για χορτάρι Dura Line με 33% πλατύτερη επίστρωση άκρων τεμαχισμού στα SPFH σειράς 7000. Παρέχονται ως στάνταρ εξοπλισμός στα SPFH σειράς 8000.